Premijer liga BiH - aktuelno
- Combattente87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 mar 2026, 17:17Gdje onaj sto je ubijedjivao da smo prevarili Francuze![]()
Celik redovan u klubu koji je bod iza PSG i dobio poziv u reprezentaciju.
Combattente87 je napisao/la: ↑20 maj 2025, 22:00Koliko su samo urlali po forumu, slali slike instagram profila Lensa, hvalili se transferom, dizali momka u nebesa, a na moj komentar da je karijera momka upropaštena i da nikada neće minutu dobiti u prvom timu jer je cijeli transfer menadžerska prevara, dobijao sam komentare šizofrenih pitara kako pričam gluposti...sljedi surova realnost posudbe u neki lijevi klub i nakon par godina patnje povratak u BIH...
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Jel ovaj mladji brat naseg debila ikad dosao u grad?
Zna li gdje se nalazi stadion i prostorije zelje?
Zna li gdje se nalazi stadion i prostorije zelje?
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Kako stoje kvote?
I jedne i druge izbaciti iz svih takmičenja. Ovo što gledamo na njihovim utakmicama je cirkus epskih razmjera.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Privatna prćija Sanina Mirvića, kakvi su to lobotomci.
Eto željezničari, valjda budete zadovoljni novim predjednikom UO, konačno će dama sa Koševa obući dres koji je sanjala.
Ajla sve ti je oprošteno.
Eto željezničari, valjda budete zadovoljni novim predjednikom UO, konačno će dama sa Koševa obući dres koji je sanjala.
Ajla sve ti je oprošteno.
-
IMResurrected
- Kontakt:
Mislim da ovaj put ljudi povezuju stvari koje nemaju nista jedna s drugom. Najprije ce biti da je Sloga pokusala da islofira sa virozom, nije im prvi put, ali nije proslo. Realno, Zeljeznicar kup ne moze nikako osvojiti, sta i ako preskoce Slogu? Dok ovo sa smjenama uprava je vjerovatno odluka vezana za neke talove i zaposljavanja rodbine kao sto se i pise.Threeplanetrees je napisao/la: ↑09 mar 2026, 18:45Ja kako sam skontao Sloga im dala bodove kako bi Željo dao Borcu i kralj goveda otjerao čitav upravni odbor. Sada ovi što su "sređivali" naguzili Borac i Slogu jer nisu više u klubu. Idealan scenario za nekog početnika režisera u Italiji da napravi film o Seriji C
- ErosViverosViv
- Kontakt:
GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:47Nijazzzeee dosta je vise, vidis da ne znaju sta pricaju , izvadi ga doktoreee .. rmaspe curi kolko si ih napunio

- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Mislim brate da ti ovaj pokušaj izvlačenja Sloge zbog "viroze" nakon što su saznali desavanja u Želji daju najbolji odgovorIMResurrected je napisao/la: ↑09 mar 2026, 18:51Mislim da ovaj put ljudi povezuju stvari koje nemaju nista jedna s drugom. Najprije ce biti da je Sloga pokusala da islofira sa virozom, nije im prvi put, ali nije proslo. Realno, Zeljeznicar kup ne moze nikako osvojiti, sta i ako preskoce Slogu? Dok ovo sa smjenama uprava je vjerovatno odluka vezana za neke talove i zaposljavanja rodbine kao sto se i pise.Threeplanetrees je napisao/la: ↑09 mar 2026, 18:45Ja kako sam skontao Sloga im dala bodove kako bi Željo dao Borcu i kralj goveda otjerao čitav upravni odbor. Sada ovi što su "sređivali" naguzili Borac i Slogu jer nisu više u klubu. Idealan scenario za nekog početnika režisera u Italiji da napravi film o Seriji C
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Al najjace je pisali neki dan , mi njima bodove u ligi, oni nama kup , al sad kao ipak nesto se drugo dogovorili?
Baliye misle da se moze odgoditi utakmica 24h prije
Zeljo nemoj hiN vise
Mirva kupuje i dalje

Baliye misle da se moze odgoditi utakmica 24h prije
Zeljo nemoj hiN vise
I nasega Dusku zvali na razgovor

- DoktorXabaras
- Kontakt:
Viroza kod igrača Sloge kao pred utakmicu sa Borcem.
Veliki, veliki Željezničar.
Veliki, veliki Željezničar.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nijazzzeee dosta je vise, vidis da ne znaju sta pricaju , izvadi ga doktoreee .. rmaspe curi kolko si ih napunioGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑09 mar 2026, 18:57Bandicuuu i jaja im zguraj , ogavna je ta f uxica svima, curi li curi i dalje od Rudara i Bandica , udarila i rmaspe u glavu
Puni postenu fuxicu udbasku 1946
![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
IMResurrected
- Kontakt:
Sve je moguce, ali mi se ne uklapa sto je kup utakmica. Nemaju oni sta traziti u kupu da tu nesto namjestaju.Threeplanetrees je napisao/la: ↑09 mar 2026, 18:59Mislim brate da ti ovaj pokušaj izvlačenja Sloge zbog "viroze" nakon što su saznali desavanja u Želji daju najbolji odgovorIMResurrected je napisao/la: ↑09 mar 2026, 18:51Mislim da ovaj put ljudi povezuju stvari koje nemaju nista jedna s drugom. Najprije ce biti da je Sloga pokusala da islofira sa virozom, nije im prvi put, ali nije proslo. Realno, Zeljeznicar kup ne moze nikako osvojiti, sta i ako preskoce Slogu? Dok ovo sa smjenama uprava je vjerovatno odluka vezana za neke talove i zaposljavanja rodbine kao sto se i pise.Threeplanetrees je napisao/la: ↑09 mar 2026, 18:45Ja kako sam skontao Sloga im dala bodove kako bi Željo dao Borcu i kralj goveda otjerao čitav upravni odbor. Sada ovi što su "sređivali" naguzili Borac i Slogu jer nisu više u klubu. Idealan scenario za nekog početnika režisera u Italiji da napravi film o Seriji C
Evo sad 1,50.
Znači sutra ide na 1,20.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
12345678922 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 18:06Isto kao što je prošle godine spin brigada od početka tvrdila da je Želji naštiman kup, pa ga vi naštimaste sa Širokim i Horde javno objaviše.
100 puta izgovorena laž, ne postaje istina.. al znamo ko vam je bio psiholog pa od njega ste naslijedili.
Al bukvalno
Sace oni jos 5 profila napraviti da se citiraju i malo provociraju
Trenutno korisnika/ca: successminator i 24 gosta.

.png)