FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko god može neka se pojavi u Mostaru!
Ekipa treba podršku!
Ekipa treba podršku!
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Navijacima trebaju rezultati, borba,volja i zelja na terenu da hoces da pobjedis i budes bolji !!!
Mislim da je vrijeme da ovo prvo bude fokus, pa onda davati nekome neosnovano podrsku.
Dugo je 5 godina kako su nam šupak svi redom dobro otvorili, a mi kao sutimo i dajemo kao podrsku.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Utakmice sezone za nas. Najveći ispit do sada, kako za Cvitanovića i ekipu, tako i za navijače.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Velez i listica ce zavrsiti ispred nas.
Ako budemo peti na kraju bice to uspjesna sezona za nas.
-
rimljanin90
- Kontakt:
-
rimljanin90
- Kontakt:
I ti si vala smorioJet2Holiday je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:35Navijacima trebaju rezultati, borba,volja i zelja na terenu da hoces da pobjedis i budes bolji !!!
Mislim da je vrijeme da ovo prvo bude fokus, pa onda davati nekome neosnovano podrsku.
Dugo je 5 godina kako su nam šupak svi redom dobro otvorili, a mi kao sutimo i dajemo kao podrsku.
Non leggere i miei commenti, rana. Se la verità ti dà fastidio, vai all'argomento dei ferrovieri. Lì troverai bugie che fanno al caso tuo.rimljanin90 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 17:39Jesi smor, de sjasi malo
-
Hordas1990
- Kontakt:
Koji je sad ovo jezik?
Protiv Ljajića podnesena prijava kao razlog verbalni napad, dok je protiv Bralića podnesena uslijed naguravanja
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Žabarski, da i rimljanin nesto skonta kad je vec tu.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Apsolutno se slazem, nema tu ni igraca ni taktike, ni trenera ni kluba da moze protiv ovakvog sistema. Samo mi je zao sto dijete dodje na Kosevo da gleda fudbal i bodri klub a na kraju gleda onaj kriminal, nema tu buducnosti..zagorski je napisao/la: ↑07 mar 2026, 23:05Ova liga je vec odavno izgubila smisao, a NS je okupirana institucija kao i niz drugih drzavnih institucija preko kojih se neprijatelji drzave sada vec otvoreno bahate i rade na tome da se i liga i drzava ogadi svima,a sve to zaradi visih politickih i nacionalistickih ciljeva.
U svemu tome je opet problem ta cuvena B komponenta koja je vec odavno nevitna tj potkupljena i korumpirana i tu lezi sustina problema, dok se tu ne dese neke radikalne promjene na bolje nema ovdje selameta.
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
-
rimljanin90
- Kontakt:
soffiami il cazzoBrundoo je napisao/la: ↑09 mar 2026, 17:45Non leggere i miei commenti, rana. Se la verità ti dà fastidio, vai all'argomento dei ferrovieri. Lì troverai bugie che fanno al caso tuo.
rimljanin90 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 19:06soffiami il cazzo
Pa ti ne mrdaj iz kuće i čekaj puno bolje dane. Šta drugo da kažem?Jet2Holiday je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:35Navijacima trebaju rezultati, borba,volja i zelja na terenu da hoces da pobjedis i budes bolji !!!
A otkako je došao Cvitanović igra se puno bolje, bolji su rezultati, više je borbe, itd. Pobijedili se Borac i Zrinjski, komšije se rasturile, odbrana se utegnula, eto da ne nabrajam dalje.
I šta sad hoćeš? Osvojena titula u februaru, martu iako smo zaostajali gomilu bodova? Ili hoćeš da se kup osvoji u četvrtifinalu, u martu?
Šta hoćeš od Cvitanovića i igrača?
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ovi igraci, mirvic i svi uposleni u klubu nisu zasluzili aplauza.Morpheus je napisao/la: ↑09 mar 2026, 20:16Pa ti ne mrdaj iz kuće i čekaj puno bolje dane. Šta drugo da kažem?Jet2Holiday je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:35Navijacima trebaju rezultati, borba,volja i zelja na terenu da hoces da pobjedis i budes bolji !!!
A otkako je došao Cvitanović igra se puno bolje, bolji su rezultati, više je borbe, itd. Pobijedili se Borac i Zrinjski, komšije se rasturile, odbrana se utegnula, eto da ne nabrajam dalje.
I šta sad hoćeš? Osvojena titula u februaru, martu iako smo zaostajali gomilu bodova? Ili hoćeš da se kup osvoji u četvrtifinalu, u martu?
Nizaju se bruka za brukom.
Hocu da vidim da zele pobjedu, a ne da se ko smlate vuku po terenu.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Pretjeruješ u zadnje vrijeme.Jet2Holiday je napisao/la: ↑09 mar 2026, 20:22Ovi igraci, mirvic i svi uposleni u klubu nisu zasluzili aplauza.Morpheus je napisao/la: ↑09 mar 2026, 20:16Pa ti ne mrdaj iz kuće i čekaj puno bolje dane. Šta drugo da kažem?Jet2Holiday je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:35
Navijacima trebaju rezultati, borba,volja i zelja na terenu da hoces da pobjedis i budes bolji !!!
Pa šta si ti pratio otkako je došao Cvitanović?Jet2Holiday je napisao/la: ↑09 mar 2026, 20:22Ovi igraci, mirvic i svi uposleni u klubu nisu zasluzili aplauza.Morpheus je napisao/la: ↑09 mar 2026, 20:16Pa ti ne mrdaj iz kuće i čekaj puno bolje dane. Šta drugo da kažem?Jet2Holiday je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:35
Jesu sad lošije odigrali nego prije, zadnje 2, 3 su pali, ali kada pogledaš širu sliku, odnosno gdje smo bili prije Cvitanovića, šta je on uradio i gdje smo sada ne možeš reći da ništa nije urađeno ili da je slabo toga urađeno.
Mirvića ne guraj u ovu priču, nije on zaslužio ništa, ali ovdje je riječ o treneru i igračima. Do sad su odradili dobar posao i to je to.
A ti ako nećeš da pružiš podršku, šta onda hoćeš?
Čuj bruka za brukom hahahah