Aha, znaci nastiman nam je kup. Super.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma dobro, nisi ti, al vec se krenula paranoicno provlacit ta prica od par forumasa. Mi onako pesimisticno uoci svake sezone krenemo s pricama kako je svima sve nastimano. Ako pogodimo, pljuvat cemo na sav glas. Ako mi slucajno sta ubodemo, bicemo heroji drzave. Hajd jasno je svima da se Borac i Zrinjski smjenjuju kao prvaci i imaju protekciju, al sto bi protekciju u kupu imao bas Zeljo pored Veleza ili Sirokog, cak i nas? I Zrinjski je u kupu na kraju krajeva, sto ne bi oni dobili kup a Borac ligu? Ako vec pricamo da je sve nastimano. A sta ako slucajno mi izbacimo Veleza i odemo do kraja?

Politika to diktira kao i mnoge stvari u ovoj drzavi. Jedine ekipe koje imaju pravu sudijsku zastitu su Borac i Zrinjski i donekle Velez preko Niksica. Ostali se uklapaju samo.napoleon72 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 12:31Ma dobro, nisi ti, al vec se krenula paranoicno provlacit ta prica od par forumasa. Mi onako pesimisticno uoci svake sezone krenemo s pricama kako je svima sve nastimano. Ako pogodimo, pljuvat cemo na sav glas. Ako mi slucajno sta ubodemo, bicemo heroji drzave. Hajd jasno je svima da se Borac i Zrinjski smjenjuju kao prvaci i imaju protekciju, al sto bi protekciju u kupu imao bas Zeljo pored Veleza ili Sirokog, cak i nas? I Zrinjski je u kupu na kraju krajeva, sto ne bi oni dobili kup a Borac ligu? Ako vec pricamo da je sve nastimano. A sta ako slucajno mi izbacimo Veleza i odemo do kraja?
zato glasati za Zaahiragica pitara velikogHordas1990 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 13:55Politika to diktira kao i mnoge stvari u ovoj drzavi. Jedine ekipe koje imaju pravu sudijsku zastitu su Borac i Zrinjski i donekle Velez preko Niksica. Ostali se uklapaju samo.napoleon72 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 12:31Ma dobro, nisi ti, al vec se krenula paranoicno provlacit ta prica od par forumasa. Mi onako pesimisticno uoci svake sezone krenemo s pricama kako je svima sve nastimano. Ako pogodimo, pljuvat cemo na sav glas. Ako mi slucajno sta ubodemo, bicemo heroji drzave. Hajd jasno je svima da se Borac i Zrinjski smjenjuju kao prvaci i imaju protekciju, al sto bi protekciju u kupu imao bas Zeljo pored Veleza ili Sirokog, cak i nas? I Zrinjski je u kupu na kraju krajeva, sto ne bi oni dobili kup a Borac ligu? Ako vec pricamo da je sve nastimano. A sta ako slucajno mi izbacimo Veleza i odemo do kraja?
KarloIvandic je napisao/la: ↑10 mar 2026, 14:01zato glasati za Zaahiragica pitara velikogHordas1990 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 13:55Politika to diktira kao i mnoge stvari u ovoj drzavi. Jedine ekipe koje imaju pravu sudijsku zastitu su Borac i Zrinjski i donekle Velez preko Niksica. Ostali se uklapaju samo.napoleon72 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 12:31
Ma dobro, nisi ti, al vec se krenula paranoicno provlacit ta prica od par forumasa. Mi onako pesimisticno uoci svake sezone krenemo s pricama kako je svima sve nastimano. Ako pogodimo, pljuvat cemo na sav glas. Ako mi slucajno sta ubodemo, bicemo heroji drzave. Hajd jasno je svima da se Borac i Zrinjski smjenjuju kao prvaci i imaju protekciju, al sto bi protekciju u kupu imao bas Zeljo pored Veleza ili Sirokog, cak i nas? I Zrinjski je u kupu na kraju krajeva, sto ne bi oni dobili kup a Borac ligu? Ako vec pricamo da je sve nastimano. A sta ako slucajno mi izbacimo Veleza i odemo do kraja?manite se komunjara Mandica vise
nema sa sudjenjem ali nam napravi stadion kao benjamina sto radi
Nije li ovo omiljena fraza vrlog naseg forumasa @historicar ?Lucas je napisao/la: ↑10 mar 2026, 11:30Pa kad si najveci klub u državi i imaš negativan niz, logično je da ce krenuti lavina komentara. U utakmici sezone protiv Veleža, izgubiš kući bez poštene šanse za gol, protiv Borca uputiš prvi sut u 90 min, protiv zadnje ekipe na tabeli, kući prokockas 2:0. Razumijem svakog naseg navijača, na frustraciji, nervozi i pljuvanju. Strah me i pomisliti, sta ce tek biti, ako sutra ne prođemo.robertkosar je napisao/la: ↑10 mar 2026, 11:03Kad lose krenu rezultati kluba odmah se pojave razne ublehe i pljuvaci. Nakote se ko misevi u jesen poslije zetve. A kad klub dobro stoji sa rezultatima ovi se povuku u misije rupe i grizu sebi muda![]()
Hahaha kakav krembilKarloIvandic je napisao/la: ↑10 mar 2026, 14:01zato glasati za Zaahiragica pitara velikogHordas1990 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 13:55Politika to diktira kao i mnoge stvari u ovoj drzavi. Jedine ekipe koje imaju pravu sudijsku zastitu su Borac i Zrinjski i donekle Velez preko Niksica. Ostali se uklapaju samo.napoleon72 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 12:31
Ma dobro, nisi ti, al vec se krenula paranoicno provlacit ta prica od par forumasa. Mi onako pesimisticno uoci svake sezone krenemo s pricama kako je svima sve nastimano. Ako pogodimo, pljuvat cemo na sav glas. Ako mi slucajno sta ubodemo, bicemo heroji drzave. Hajd jasno je svima da se Borac i Zrinjski smjenjuju kao prvaci i imaju protekciju, al sto bi protekciju u kupu imao bas Zeljo pored Veleza ili Sirokog, cak i nas? I Zrinjski je u kupu na kraju krajeva, sto ne bi oni dobili kup a Borac ligu? Ako vec pricamo da je sve nastimano. A sta ako slucajno mi izbacimo Veleza i odemo do kraja?manite se komunjara Mandica vise
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], KarloIvandic, spezial, TETRAPAK i 61 gost.