FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
42
11%
Drugi
38
10%
Treći
120
32%
Četvrti
75
20%
Peti
33
9%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
3%
Ispadamo iz lige
30
8%

Ukupno glasova: 374

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 10 mar 2026, 12:21

Lucas je napisao/la:
10 mar 2026, 12:15
Sve je u ovoj našoj fudbalskoj močvari moguce, nista me ne može iznenaditi.

slika

slika

Aha, znaci nastiman nam je kup. Super.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 10 mar 2026, 12:26

Ma nisam to rekao, prvi ja ne vjerujem da se konama štima kup, niti da je nama naštiman.Samo kažem, mutno je previše naše fudbalsko tlo, ne treba da nas cude i iznenade, nikakve malverzacije i petljavine, pogotovo kako se bude bližio kraj sezone.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 mar 2026, 12:31

Lucas je napisao/la:
10 mar 2026, 12:26
Ma nisam to rekao, prvi ja ne vjerujem da se konama štima kup, niti da je nama naštiman.Samo kažem, mutno je previše naše fudbalsko tlo, ne treba da nas cude i iznenade, nikakve malverzacije i petljavine, pogotovo kako se bude bližio kraj sezone.
Ma dobro, nisi ti, al vec se krenula paranoicno provlacit ta prica od par forumasa. Mi onako pesimisticno uoci svake sezone krenemo s pricama kako je svima sve nastimano. Ako pogodimo, pljuvat cemo na sav glas. Ako mi slucajno sta ubodemo, bicemo heroji drzave. Hajd jasno je svima da se Borac i Zrinjski smjenjuju kao prvaci i imaju protekciju, al sto bi protekciju u kupu imao bas Zeljo pored Veleza ili Sirokog, cak i nas? I Zrinjski je u kupu na kraju krajeva, sto ne bi oni dobili kup a Borac ligu? Ako vec pricamo da je sve nastimano. A sta ako slucajno mi izbacimo Veleza i odemo do kraja?
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 10 mar 2026, 13:26

Lucas je napisao/la:
10 mar 2026, 12:15
Sve je u ovoj našoj fudbalskoj močvari moguce, nista me ne može iznenaditi.

slika
:bih:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 mar 2026, 13:41

Sto se tice kupa, nevjerujem da se tu striktno nesto namjesta. Borcu i zrinjskom to takmicenje nista neznaci, odnosno znaci onoliko da ce to igrat samo ako je usput i ako te kup utakmice nece ugrozit roster i borbu za tutuku. Zrinjski je u zadnjih 15 godina 8-9 puta napusto to takmicenje u prvoj rundi kao i borac. Nekazem da nebi volili da osvoje DK, ali to takmicenje de igrat ozbiljno samo ako dodju u finale. Zrinjski ce bit duplo tezi protivnik u finalu super kupa nego u polufinalu kupa bh..

E sad druga je prica namjestat utakmicu, i imat poguranac tokom citave sezone. Borac ako namjesti dogovori utakmicu to je sa Slogom, gdje SNSD ima totalnu kontroli nad svim procesima i gdje njegovi ljudi rade i gdje on direktno finansira klub. Drugo on nece dogovorit utakmicu sa radnikom rudarom jer on tamo nije 200% siguran jer u tim gradovima ima i opozicija neki ljudi u sistemu odlucivanja, al zato protiv njih ce odradit sudije AKO BUDE TREBALI.

Takodje ostatak lige prvo obezbjedis u 80% utakmica 55/45 % sudjenje u svoju korist, stoje samo posebi dovoljno da pobjedis, takodje ovezbjedis 50/50 sudjenje sa zrinjskim pa bolji taj pobjedi. Sad SARAJEVO zeljo velez su ekipe gdje sudija dobije striktne naredbe ovisno sta se desava tabelarno u tom trenutku ili kokvom su stanju mentalno formom pritisak zrinjski i borac ako je to ok u + su fin broj bodova sudija dobije instrukcije 50/50, ako je to nesto blizu kao sto smo mi prisli zrinjskom onda te prvo razjebu 2-3 utakmice prije protiv losi protivnika, navuku ti zite crvene suspenziju stadiona igraca, pa ako ti i pregrmis nekako onda te dokrajce u medjusobnim . Zrinjski i birac osvoje 7/8 bidova svaje sezone sudiskim odlukama protiv nas vekeza i zelje.

Zato oni rade sve ovo i nedaju da sudije budu van ns bh. Pogledajte ko glas za ko protiv. Ako je sve fer posteno zasto zrinjski borac odbijaju udruzenje klubova zato sto u tom kontekstu utjecaj na sudije niko nece imat ni oni ni mi i znaju oni u tom slucaju da nemaju sanse. Zasto nebi sudile steane sudije, kao doveo ceferina pa sta on ce sudije suspendovat pa sta to nama znaci sad dozivotno da suspenduje bandica nista 8, hocel nam vratit 2 boda hocel ponistit crveni hocel ponistit 7 zuti kartona, hocem ponistit kazne koje ce dobit Adem adilovic mamic

Samo udruzenje nezavisno sudija udruzenje klubova steane sudije ili bar jedno odovo troje

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 10 mar 2026, 13:53

Upoznajte Musu. Momak je veliki pitar

slika

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 10 mar 2026, 13:55

napoleon72 je napisao/la:
10 mar 2026, 12:31
Lucas je napisao/la:
Ma dobro, nisi ti, al vec se krenula paranoicno provlacit ta prica od par forumasa. Mi onako pesimisticno uoci svake sezone krenemo s pricama kako je svima sve nastimano. Ako pogodimo, pljuvat cemo na sav glas. Ako mi slucajno sta ubodemo, bicemo heroji drzave. Hajd jasno je svima da se Borac i Zrinjski smjenjuju kao prvaci i imaju protekciju, al sto bi protekciju u kupu imao bas Zeljo pored Veleza ili Sirokog, cak i nas? I Zrinjski je u kupu na kraju krajeva, sto ne bi oni dobili kup a Borac ligu? Ako vec pricamo da je sve nastimano. A sta ako slucajno mi izbacimo Veleza i odemo do kraja?
Politika to diktira kao i mnoge stvari u ovoj drzavi. Jedine ekipe koje imaju pravu sudijsku zastitu su Borac i Zrinjski i donekle Velez preko Niksica. Ostali se uklapaju samo.

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 10 mar 2026, 14:01

Hordas1990 je napisao/la:
10 mar 2026, 13:55
Lucas je napisao/la:
Politika to diktira kao i mnoge stvari u ovoj drzavi. Jedine ekipe koje imaju pravu sudijsku zastitu su Borac i Zrinjski i donekle Velez preko Niksica. Ostali se uklapaju samo.
zato glasati za Zaahiragica pitara velikog :D manite se komunjara Mandica vise

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 mar 2026, 14:02

Super-Kup je dokaz kako stvari stoje hdz snsd borac zrinjski neutalan teren. Zrinjski SARAJEVO na stadionu zrinjskog. Nula reakcija od ljudi koji rade u ns bh iz bosanske komponente.

Ok mi nemamo iz naseg kantona ljude, zasto ljudi uz tuzkanskig usko sanskog neretvanskog zenickog kantona, nedignu glas zasto nam to neobjasne ti ljudi sko je sve regularno zasto ne kazu, igra se u mostaru zato i zato a ne kao da su oni tu da budu servis licno sebi..

Zasto niko nikad nije pozvan od ADVOKATA na neku emisiju na Tv da nam objasni ove stvari dali savez moze mjenjat pravila da bi privilegovao neke klubove s da te odluke su na stetu drugi i sta je pravni lijek..

Takodhe trebaju pozvat i ljude iz B komponente, moraju medije vrsit pritisak kao i klubovi pravnim srestvima, lobiranjem itd, kao i navijaci skandiranjem parolsma protestima itd itd..

Zvjezda Misimovic je dokaz kako se stvari rade. Stavit reputaciju koju je imao kao igrac da bi bio direktor borca dovoljno sve govori

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 mar 2026, 14:12

KarloIvandic je napisao/la:
10 mar 2026, 14:01

Zar Zahiragic nije zeljovac, posto mu je majka Sab zeljovka.

Ono je komad budale- seljaka kojeg Bakir i Sab koriste kao kondom.

Sto je najtuznije haris dino i neskolovani cengic su jedina tri imena uz senilnog trezorasa koje imamo. MORAMO IZLOBIRAT DA BUDE NEKO PREMIJER IZ SARAJEVA A DA JE NAVIJAC FK SARAJEVA pocjenu i da nema neke vece kapacitete, takodje pomogucnosti uzet i ministarsko mjesto finansija.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 10 mar 2026, 14:16

A sta ima nacelnik opstine sa sudjenjem? :rol:

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 10 mar 2026, 14:27

10 mar 2026, 14:16
A sta ima nacelnik opstine sa sudjenjem? :rol:
nema sa sudjenjem ali nam napravi stadion kao benjamina sto radi

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 10 mar 2026, 15:15

Lucas je napisao/la:
10 mar 2026, 11:30
robertkosar je napisao/la:
10 mar 2026, 11:03
Kad lose krenu rezultati kluba odmah se pojave razne ublehe i pljuvaci. Nakote se ko misevi u jesen poslije zetve. A kad klub dobro stoji sa rezultatima ovi se povuku u misije rupe i grizu sebi muda :salut:
Pa kad si najveci klub u državi i imaš negativan niz, logično je da ce krenuti lavina komentara. U utakmici sezone protiv Veleža, izgubiš kući bez poštene šanse za gol, protiv Borca uputiš prvi sut u 90 min, protiv zadnje ekipe na tabeli, kući prokockas 2:0. Razumijem svakog naseg navijača, na frustraciji, nervozi i pljuvanju. Strah me i pomisliti, sta ce tek biti, ako sutra ne prođemo.
Nije li ovo omiljena fraza vrlog naseg forumasa @historicar ?
Uupsss padose maske (ako ih je ikad i bilo).
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 10 mar 2026, 15:18

@admin
@vanja

Mozete li upozoriti pojedine forumase (da ne kazem BOTOVE) da im ovo nije mjesto gdje ce lobirati za predstojece izbore.
Posebno se odnosi na BOTOVE zelenih fekalija.

Unaprijed hvala !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 10 mar 2026, 15:20

Da li se ikad ovako pun stadion može ponoviti :kafa:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 10 mar 2026, 15:23

NazorUso je napisao/la:
10 mar 2026, 15:18
@admin
@vanja

Mozete li upozoriti pojedine forumase (da ne kazem BOTOVE) da im ovo nije mjesto gdje ce lobirati za predstojece izbore.
Posebno se odnosi na BOTOVE zelenih fekalija.

Unaprijed hvala !
:rol:

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 10 mar 2026, 16:09

Da li su debili iz kluba uradili bilo šta na zaštiti kluba od namjernog lošeg sudjenja?

Ili je post na Insta i FB vrhunac njihove moći?
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

Mostarska
Kontakt:

Post Postao/la Mostarska » 10 mar 2026, 16:22

Izvinjavam se sto vam upadam na temu,sutra ko dolazi u Mostar zelim sretan put i da sve prode kako treba,nek bolji pobjedi!

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 10 mar 2026, 16:36

Ja još ne mogu da vjerujem da se niko iz kluba nije pobunio zbog odigravanja utakmice Superkupa u Mostaru. Kakvi beskičmenjaci, nestvarno.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 10 mar 2026, 16:49

KarloIvandic je napisao/la:
10 mar 2026, 14:01

Hahaha kakav krembil

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, BungaBum, Hrasno15, MrkiMedo, Napapijri, plisek, Rule_hz i 56 gostiju.