FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Još jedna propala sezona. Sezona koju su Tunović i Adžem najavili kao sezonu u kojoj trebamo biti bolji nego u prošloj u kojoj smo nekako izborili Evropu i sezona u kojoj ćemo smanjiti bodovni zaostatak za vodećima. Sezona za zaborav, sezona u kojoj su nam dovedeni neki menadžerski igrači i u kojoj su nam prodavali muda pod bubrege. Onda smo jedva čekali novu godinu i ulazak investitora. Dolazak Sanina i njegovog čovjeka od povjerenja, kako su nazivali Nijaza, koji će napraviti čudo. Čudo se i desilo pa je Nijaz nakon nepuna tri mjeseca odletio jer se očito nešto opasno muljalo, a to ovi koji su pare zarađivali po Americi, bez tenderskih i stranačkih poslova ne vole. Sada nam preostaje da u ovim utakmicama koje slijede i teoretski obezbijedimi opstanak i da vidimo šta će biti sa klubom. Nije mi jasno kako to da Statut nije odobren još uvijek a klub se nikako ne oglašava po tom pitanju. Pred nama je ukoliko Sanin to zaista želi dug i težak put oporavka i povratka kluba na staze uspjeha. Nadati se najboljem a to hoćemo li zaista ići naprijed će se najbolje vidjeti po tome ko će biti imenovan u novu Upravu.
Ovo je raštimani orkestar, oni nikad iz psihičke rupe izaći neće ali nikad, prvo dobijemo penal i to niko da se buni na njega a ruka ne može biti očiti ja, promašiš penal šutiraš ko sivonja, na penal seriji dva puta imaš rezultatsku i psihičku prednost i oba puta usereš
Pa koliko više možete da tonete i da se prosipate??
Pa koliko više možete da tonete i da se prosipate??
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Vala meni se bas cini da je lopta bila unutra. Bas glupo i bezveze. Mada sumnjam da bi osvojili svakako. Pokusat napast 4. mjesto i to je to.
Vidljivi su pomaci u igri.
Vidljivi su pomaci u igri.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
Emindoks20
- Kontakt:
Zamisli koliko moras glup biti da krivis Alica a Alic dao jedan jedini gol. Dao 4 od ukupnih 7 golova u kupu. Mi smo se odvikli totalno da je posao napadaca da daju golove. Mene boli sto nas opet kradu, Saba je dao cist gol 100%
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ja fakat ne znam sta se sikirate? Za sta?
Pa gdje ces osvojiti pored Zrinjskog koji te neki dan izyeba sa pola snage ? Propala je sezona odavno , ocekivati na ljeto neke velike promjene
Pa gdje ces osvojiti pored Zrinjskog koji te neki dan izyeba sa pola snage ? Propala je sezona odavno , ocekivati na ljeto neke velike promjene
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Bolje ovako, valja nam opstanak obezbjediti.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Gospodara mi, ovdje pojedinci (ako su uopste navijaci Zelje) jedva cekaju da kiksamo pa da filozofiraju, ja sam veceras vidio puno vecu zelju, trku zalaganje i borbu za svaku loptu, nesto sto od oktobra prosle godine nisam vidio i umjesto da se da vjetar momcima da nastave ovako, pojedinci odma pljuju zbog ispadanja koje je na kraju dana diskutabilno, a i da smo prosli tesko da bi osvojili protiv zrinjskog, pa cak i pitara ili veleza, ako znamo kakvo velez sudjenje ima
-
zeljovac21
- Kontakt:
Sigurno, vise zara i borbe i fudbala. Da alic zabi penal druga plbi prica bilaRahatlokum je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:59Gospodara mi, ovdje pojedinci (ako su uopste navijaci Zelje) jedva cekaju da kiksamo pa da filozofiraju, ja sam veceras vidio puno vecu zelju, trku zalaganje i borbu za svaku loptu, nesto sto od oktobra prosle godine nisam vidio i umjesto da se da vjetar momcima da nastave ovako, pojedinci odma pljuju zbog ispadanja koje je na kraju dana diskutabilno, a i da smo prosli tesko da bi osvojili protiv zrinjskog, pa cak i pitara ili veleza, ako znamo kakvo velez sudjenje ima
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
-
Plavamamba
- Kontakt:
Kako god podrška Savi i ne sumnjam da ovo neće ići sve na bolje kad se ovaj škart od igrača šutne na kraju sezone
Šabićeva lopta je bila unutra definitivno, vidi se to na ovim slikama što objavljuju portali i stranice po FB. Meni se učinilo i da je Erić s obje noge izašao ispred gola kada je odbranio penal Galchevu, mislim da se i Muftić žalio na to ali Sivac se pravio budala.
Uglavnom, pravo je pitanje kako smo bili tako očajni da smo uspjeli izgubiti od Sloge na Grbavici. Večeras smo ponovo dobili meč, odigrali mnogo bolje u polju nego u subotu, ali eto na kraju nije bilo dovoljno.
Šta ja znam, ja nisam nezadovoljan jer očekujem da će Zrinjski svakako dobiti Kup kao kompenzaciju i to je to. Nama je sezona propala nakon 0:3 protiv Rudara, sada ovo do kraja iskoristiti da se iskristališe ko bi od ovih igrača mogao ostati i sljedeće sezone u klubu. Savi puna podrška, sad će ispred sebe imati fin period bez pritiska da dobro skonta gdje je došao i šta treba popraviti.
Uglavnom, pravo je pitanje kako smo bili tako očajni da smo uspjeli izgubiti od Sloge na Grbavici. Večeras smo ponovo dobili meč, odigrali mnogo bolje u polju nego u subotu, ali eto na kraju nije bilo dovoljno.
Šta ja znam, ja nisam nezadovoljan jer očekujem da će Zrinjski svakako dobiti Kup kao kompenzaciju i to je to. Nama je sezona propala nakon 0:3 protiv Rudara, sada ovo do kraja iskoristiti da se iskristališe ko bi od ovih igrača mogao ostati i sljedeće sezone u klubu. Savi puna podrška, sad će ispred sebe imati fin period bez pritiska da dobro skonta gdje je došao i šta treba popraviti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cist gol
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
GavranBeli
Gol je cist, ne znam sto se ne gleda VAR u ovim situacijama. Nebitno je mozda bi opet ispali al gotovo sad. Imali smo priliku rijesiti utakmicu u 90min nismo, nema se tu sta. Ograjsali smo. Samo ne znam odakle Savi ideja da penal puca Sabic I Huskovic, na stranu sve. Bolje da je Vinija ostavio za penale nego Sabica. Al gotovo sad.
Pa.ko priča o tome da bi osvojili, nego smo ko zna koji put brutalno pokradeni, ovo nema u Zambiji da te ovako useravaju.
Liga gdje se sve unaprijed zna, J*** li im pokoljenje svima, treba sve porušit
Liga gdje se sve unaprijed zna, J*** li im pokoljenje svima, treba sve porušit
Zna li neko sta se desilo nakon tekme, tuce i fkra igraca?
Najgore od svega, dobro smo igrali. Dvije tekme dosta dobro takticki odradjene, dvije pobjede u gostima, Savo top posao za kratak period napravio. Ovaj prolaz nam je bas bas bas trebao za dalje, a i za punu Grbavicu protiv Borca.
Najgore od svega, dobro smo igrali. Dvije tekme dosta dobro takticki odradjene, dvije pobjede u gostima, Savo top posao za kratak period napravio. Ovaj prolaz nam je bas bas bas trebao za dalje, a i za punu Grbavicu protiv Borca.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Za ovako lošu sezonu, isključivo i isključivo su krive sudijske lakrdije u “pravo” vrijeme, ne branim Adžema, ali tu je sve krenulo. Ista stvar i sa Posušjem i Slavišom. Definitivno najveća krađa jedne sezone u historiji lige.
+ meni je više sporan penal Ghalceva, ono bi se ponavljalo bilo gdje
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
pshicki su unistili adzema i igrace upravo sudije i kriminalLynx je napisao/la: ↑10 mar 2026, 21:07Za ovako lošu sezonu, isključivo i isključivo su krive sudijske lakrdije u “pravo” vrijeme, ne branim Adžema, ali tu je sve krenulo. Ista stvar i sa Posušjem i Slavišom. Definitivno najveća krađa jedne sezone u historiji lige.
Pokrali su nas namanje 15 bodova, a evo izbacili su nas iz kupa cist gol sabica
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 mar 2026, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Paromlinac
Sada je gotovo, ali, cinjenica je da je ovo bila cista pljacka :
https://www.youtube.com/shorts/4fT9SqG7Shk
https://www.youtube.com/shorts/4fT9SqG7Shk
Na ovu listu ima jos mnogo toga da se doda a proljetna sezona tek pocela. Da si najbolji u ligi i da te ovoliko ostete bio bi u zoni ispadanja, a ne ovi nasi amateri.
Brao ceferin abem ti staru
A onaj seljo mali jusufbegovic je dug jezik imao na areni za sudije i svasta nesto a pola.karijere proveo u Slogi - klubu koji ne igra za sebe od kako je u ovoj ligi.
Brao ceferin abem ti staru
A onaj seljo mali jusufbegovic je dug jezik imao na areni za sudije i svasta nesto a pola.karijere proveo u Slogi - klubu koji ne igra za sebe od kako je u ovoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)