Ma upravo tako se ne puca penal, nisi me shvatio, ali eto usla je u gol, ali dzaba kad kod nas sudije ne postoje.Bumbaclat je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:44Pa i krhno je iz sve snage. Bolje da nije, mada je cist go.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:42Jel fakat gol? Ja sam od nervoze odma ugasio, nisam ni gledao ponovljeni snimak…
Ali svakako dati Šabiću da puca penal, smiješno, ma dijete ne zna, krhni je iz sve snage pa ako ude uðe…
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
- diplomatija
- Kontakt:
Prekinuti sad ovo protiv Borca, idealna prilika, neka igraju sudije, beus i vico, neka nas izbace gdje hoce, a ne smiju, sad ili nikad boga mi. Ovo se ne moze durati vise, uletiti na teren izbusiti lopte, ne dirati nikoga i cao
-
GavranBeli
Pa sto sad ne trazite od Manijaka, ne samo sad nego godinama da se reaguje. A kad skidaju dresovetad drkate na njih, I kad pale baklje, bacaju topovske prave kazne to je dobro.
Cuj mogao je komotno da ne svira penal. Hahahah. Sta je za tebe penal? Mozda da protivnicki igrac uhvati zivu loptu u ruke.GavranBeli je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:53Ne seri ziv bio. Mogao ti je komotno da ne svira penal. Jedete **** redovno dosadni ste.Allosio je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:51Opet vi dusmani kluba napisite da nije do sudija i da smo sami sebi krivi!
Ne dopusta kontru u zadnjoj minuti, standardno sjeckanje igre, sve sto vec vidjamo cijelu sezonu.
Ponisten cist pogodak, Vini nije bio u ofsajdu.
Eric brani Galchevu penal nakon sto je izasao pola metra sa linije. Tu se var ne gleda naravno. Sjetite se prosle godine utakmice borac-celik. Durmo brani penal, a var utvrdi da je izasao 1cm sa gol linije.
Slag na tortu, penal Sabica. Onaj jad od pomocnog jasno vidi da je lopta presla i nece da signalizira cist pogodak.
Ovu sezonu su nam unistile sudije i to je jedna jedina istina. Ne pravdam upravu, strucni stab, igrace, ali jedno je istina.
SEZONU SU NAM UNISTILE SUDIJE I NFSBiH!!!
Idi se lijeci, ako imas zdravstveno osiguranje lijecenje je besplatno.
- dubioza144
- Kontakt:
Lijepo se pobise mesecini na kraju
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
Travnik1921
- Kontakt:
Mater ti J***. Dođi protiv Borca pred Grbavicu da se upoznamo, piši mi privatno kad i gdjeGavranBeli je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:53Ne seri ziv bio. Mogao ti je komotno da ne svira penal. Jedete **** redovno dosadni ste.Allosio je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:51Opet vi dusmani kluba napisite da nije do sudija i da smo sami sebi krivi!
Ne dopusta kontru u zadnjoj minuti, standardno sjeckanje igre, sve sto vec vidjamo cijelu sezonu.
Eric brani Galchevu penal nakon sto je izasao pola metra sa linije. Tu se var ne gleda naravno. Sjetite se prosle godine utakmice borac-celik. Durmo brani penal, a var utvrdi da je izasao 1cm sa gol linije.
Slag na tortu, penal Sabica. Onaj jad od pomocnog jasno vidi da je lopta presla i nece da signalizira cist pogodak.
Ovu sezonu su nam unistile sudije i to je jedna jedina istina. Ne pravdam upravu, strucni stab, igrace, ali jedno je istina.
Gavrane popusis ga pitaru mali
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- mamonelafo
- Kontakt:
I sad će dodatno da nam suspenduju igrače.....
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
-
GavranBeli
Nemoj da bez usiju ostanes majmuneTravnik1921 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 21:17Mater ti ****. Dođi protiv Borca pred Grbavicu da se upoznamo, piši mi privatno kad i gdjeGavranBeli je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:53Ne seri ziv bio. Mogao ti je komotno da ne svira penal. Jedete **** redovno dosadni ste.Allosio je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:51Opet vi dusmani kluba napisite da nije do sudija i da smo sami sebi krivi!
Treba protiv borca sjesti na travu prvih 5min. Svakako ce im sudije siljiti. A u jednoj sezoni nijedan klub nije direktno ostecen kao nas. VRIJEME JE DA SE NESTO KONKRETNO URADI STO CE ODJEKNUTI U SVIJETU. A KAD TO URADI ZELJEZNICAR. SIGURNI CE ODJEKNUTI SVUGDJE.
ILI TO ILI DA SE POCNU SUDIJE MARISATI PO POLJIMA.
ILI TO ILI DA SE POCNU SUDIJE MARISATI PO POLJIMA.
- dubioza144
- Kontakt:
Ne vidi se na snimku ko je onaj pored Krpica bio sto se zaletio u jednim trenutku nadam se da je odvalio koga
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koji je debil ovaj Gavran. Hade Majket’ vise ne piši. Sadrži svoje mišljenje za sebe a ne da svakom dižeš živce.
Nedimu sve najgore. Koja balijetina…
Nedimu sve najgore. Koja balijetina…
Sta ce adi krelac mali nije vidio stadiona.Travnik1921 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 21:17Mater ti ****. Dođi protiv Borca pred Grbavicu da se upoznamo, piši mi privatno kad i gdjeGavranBeli je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:53Ne seri ziv bio. Mogao ti je komotno da ne svira penal. Jedete **** redovno dosadni ste.Allosio je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:51Opet vi dusmani kluba napisite da nije do sudija i da smo sami sebi krivi!
Fk Željezničar.
-
Travnik1921
- Kontakt:
Uključi privatne poruke.da ne pišemo ovdjeGavranBeli je napisao/la: ↑10 mar 2026, 21:20Nemoj da bez usiju ostanes majmuneTravnik1921 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 21:17Mater ti ****. Dođi protiv Borca pred Grbavicu da se upoznamo, piši mi privatno kad i gdjeGavranBeli je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:53
Ne seri ziv bio. Mogao ti je komotno da ne svira penal. Jedete **** redovno dosadni ste.
uzas prestante se svadjati, istrpite se jos malo najbitnije je da je opstanak obezbjedjen, ionako u europi bi odmah ispali igra se vec u junu i sl
tata igrice nece moci dotad posloziti ekipu a ne trebaju nam ni pare od europe sad da ovisimo o tome
SABUR sta ste se jedni na druge naklatili
TATA IGRICE stize

tata igrice nece moci dotad posloziti ekipu a ne trebaju nam ni pare od europe sad da ovisimo o tome
SABUR sta ste se jedni na druge naklatili
TATA IGRICE stize

jel presla liniju?
Taj gavran je hulahopkica i jedini nacin je da mu se ne obracate a posto admini nece da ga sklone, trajno rjesenje je da se ne pise na ovom forumu jer je postao smece.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Dvije ključne poruke:
1) Svaka čast Savi kako je podigao ekipu, po svim parametrima smo zaslužili prolaz i daleko smo bili bolji od Sloge. Imamo se čemu nadati ako ovako nastavimo.
2) Šabićev penal je čist pogodak. Ako iko u klubu ima obraza treba ovaj snimak poslati na sve adrese i pokazati cijelom svijetu kako se krade. Svašta sam se nagledao ali ovo je najočiglednija krađa FK Željezničara. Ovo više nije za Sipu, ovo je za bojkota takmičenja. Do daljnjeg.
1) Svaka čast Savi kako je podigao ekipu, po svim parametrima smo zaslužili prolaz i daleko smo bili bolji od Sloge. Imamo se čemu nadati ako ovako nastavimo.
2) Šabićev penal je čist pogodak. Ako iko u klubu ima obraza treba ovaj snimak poslati na sve adrese i pokazati cijelom svijetu kako se krade. Svašta sam se nagledao ali ovo je najočiglednija krađa FK Željezničara. Ovo više nije za Sipu, ovo je za bojkota takmičenja. Do daljnjeg.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
Travnik1921
- Kontakt:
Ko je momak?Pablo11 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 21:21Sta ce adi krelac mali nije vidio stadiona.Travnik1921 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 21:17Mater ti ****. Dođi protiv Borca pred Grbavicu da se upoznamo, piši mi privatno kad i gdjeGavranBeli je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:53
Ne seri ziv bio. Mogao ti je komotno da ne svira penal. Jedete **** redovno dosadni ste.
ako Bog da ispadaju ove sezone i nikad se nece vratiti, pleme vam je*em
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.