I ne vidi ovo covjek koji stoji metar od linije..
J*** li im porodice.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
I ne vidi ovo covjek koji stoji metar od linije..
I zasluzujemo tu Sjevernu Koreju kad se svi nakon lopovluka upalimo na dva tri dana i onda sve po starom kao da se nista nije desiloLynx je napisao/la: ↑10 mar 2026, 23:21Ma mene strah naredne sezone, evo sa Savom smo proigrali, neki igrači se vraćaju u formu, uigrat ćemo kakav - takav sistem, Mirviću neće biti problem dati novca za još i jača pojačanja na ljeto, i šta onda, dobiješ dvije utakmice, treću odeš u npr. Široki i 3 ti gola ponište, a uloziš tolike pare. Kažem Sjeverna Koreja
Nemojte misliti da će se nešto puno promijeniti ulaskom nekog drugog tima iz rs-a. Iste su to konekcije. Leotar bez reflektora su ubacivali u PLBIH, dok su izbacivali Mladost za istu stvar. Ne branim Mušijinu Mladost bili su isto tako poltroni to se dobro zna, samo želim reći da smo zaboravili ko je leotar tada gurnuo u PLBIH, ali oni sigurno nisu pa će sigurno biti na dispoziciji dragom vođi. Sloga je u ovom trenutku vjerovatno više isplativija jer manje košta zbog velikih ulaganja lokalne zajednice. Svi su oni jedno ****.Pact1921 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 23:13Ja mislim da Leotar bi mogao dobiti licencu za ligu .19vendetta87 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 23:06Ma ostaju 100%. Neko je vec pisao da niko iz prve lige rs nema uslove za igranje plbih.Lynx je napisao/la: ↑10 mar 2026, 23:04Sramota šta mi doživismo sve od ovih diletanata sa mozgom kišne gliste iz Doboja, što je najgore imam osjećaj i da ispadnu ostat će u ligi i valja ih idalje trpiti.
Mi kao navijači vršiti pritisak na klub da što oštrije ovo osudi, od pisanja saopštenja i slanja UEFA-i nemamo ništa
Šta je sa njim ?
Koliko sam ja uspio vidjet Mirza je prvi pritrco sudiji nakon toga je izbila tucaKrajinaTm87 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 00:05Ja se iskreno nadam da je Mirza bio dole i da je sve snimljeno i da imamo dokaza i snimaka i previse!
Ma napisat ce se saopstenje i sta onda ? hoce li se ista promjeniti ?Mamba21 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 00:04Ako se klub ne oglasi, vezano za ovu lakrdiju i same utakmice protiv Sloge i za suđenje tokom cijele sezone. Ne treba niko otići protiv Borca.
Mi da podržavamo klub, a vi da se ne borite za njega?
Gdje je tu poštovanje prema navijačima, koji svaku utakmicu dolaze? Da se nerviraju i živce gube zbog koga, da bi vi klimali glavom?
Sudije svakog bukvalno, dočekati na nož, ma ni rukovati se ne treba, kakav fer-plej?
Treba im pakao praviti od života, tuširanje hladnom vodom, ne očistiti im svlačionicu gdje borave, nek se krmad guši u svom smradu. **** im sve.
Do kad će se iživljavati na nama. **** vam više sve!
Nadam se da neće večeras stići kući.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.