95% svih ljudi tako razmislja. Kad se prodje onda je suti dobro je prosli smo, mora to bolje u sljedecoj utakmici ali dobro je
Cim se izgubi odmah su svi krivi od strucnog staba do sudija itd.
95% svih ljudi tako razmislja. Kad se prodje onda je suti dobro je prosli smo, mora to bolje u sljedecoj utakmici ali dobro je
Haj svakako ste se slozili da bi ispali u polufinalu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑11 mar 2026, 07:48Izgleda da se i po novim snimcima vidi da je zadnji penal bio gol. Odluka zbog koje smo ostali bez polufinala. Ne postoji klub u ligi koji je vise puta direktno ostecen pogresnim odlukama sudije.
Fascinantno je kako se stalno vracaju na nekakve pozive za borbu za posten fudbal u BiH, i to upravo oni koji su na sve moguce nacine bili u kombinaciji sa tim istim rusiteljima. Dok je bilo interesa i koristi sve je bilo u redu, a kada toga vise nema krece gluma za posten fudbal. I tog Vicu su slavili kad su dobili korona titulu i njegov pocetak, nemojte misliti da ne bi opet kad bi imali priliku. Zbog toga konstantno gledamo spin brigadu kako lazu sa svojim pricama u krug jer pokusavaju sprati sebe i svoj lopovluk, a svjesni su da ako malo fokus na najveci klub u drzavi prebace da ce koliko toliko prikriti svoj lopovluk.
Istraumirani vlastitim namjestanjima gdje su dobili dva kupa, pa svaki put kada Zeljo igra imaju milion teorija i alibija, jer ocigledno polaze od sebe i onoga sto su sami radili. To je uvijek ta ista brigada koja godinama ovdje svojim frustracijama lijeci komplekse predvodjeni shizoTebotom, nesretnikom iz Cunista koji se sam sa sobom ovdje vodi neke diskusije sa vise profila, djipke iz sela pored Gradacca i slicna potkapacitirana nepismena brigada. To su sve cinjenice koje svi mogu lahko prepoznati. A kada na iste takve njihove teorije dodas jos nekog podanika iz npr. Vrapcica, dobiju win win situaciju jer im takvi spinovi prolaze.
Ostajmo![]()
Prijatelju, svaki navijač Borca vrlo dobro zna iz vlastitog iskustva kako je to biti pokraden, mada , ja neću reći pokraden jer to što se nama radilo nije krađa nego brutalno ponižavanje na pravdi Boga...Znaš li ti prijatelju da je Borac izbačen zbog tužbe škole fudbala iz BL, a u tom momentu je npr Željo imao reprogram reprograma reprograma duga, i papire prljavije od iskorištenog tariguza ! Znaš li ti prijatelju da je u malom gradiću po imenu Žepče ispod stola u malo većoj koverti spušteno u ruku 100 hiljada KM i Borac je izbačen iz lige jer je "Veliki Željo" namjestio utakmicu, da ne idem dalje, muka mi dođem kad se sjetim samo šta je rađeno ! Da je tada bilo ovih emisija, portala i da su sve utakmice ispraćene na televiziji, sada bi u Zvorničkoj bili katanci !Tako da, na kraju, moli Boga da ti nikada ne doživiš naša iskustvaRade Paprica 9 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 08:13Mora se dići i "kuso i repato" (šta god to značilo) kad pljačkanje F.K. Željezničar traje intenzivno i u kontinuitetu nekoliko sezona, da bi u ovoj tekućoj kulminiralo.Riziko je napisao/la: ↑11 mar 2026, 07:27Sivac je poklonio penal Želji u regularnom dijelu. Čovjek okrenut leđima u blok ide, lopta ga pogađa u ruku iz blizine i njihov navijač, Ermin pokazuje na kreč.
Srećom Alić promaši. O tome ni riječi.
Ali zato penal, gdje postoji ipak neka šansa da cijelim obimom nije prešla, diglo se kuso i repato.
Nema go line tehnologije.
Nemaju tog famoznog statuta, Sanin ilegalno daje pare, smjenjuje ljude, ne zna se ko pije ni ko plaća.
Pamflete pisali o Nijazu, čovjek nije dočekao prvi dan proljeća k'o predsjednik Željezničara.
Doveli nespremne igrače, Bekrić kojeg su mazali govhnima glavnu riječ vodi oko sporta u klubu, to prećutkuju insajderi s teme.
Šta se Krpić i ko već ima obračunavati sa fotogografom Sloge? Izgubio si, sam pao sam se ubio.
Shvatam i da navijač Borca, ne može razumijeti taj osjećaj, kada nije imao prilike steći vlatita iskustva.
Kakve veze ima statut, "nelegalno davanje novca" (čuj stručnjaka, Sanin nelegalno daje pare, HA HA HA) sa činjenicom da regularan pogodak, koji se desio dva metra ispred pomoćnog sudije nije priznat? Tu vezu bih volio razumjeti? I molim te nam pojasni kako se daju legalno pare, ja sam mislio da je dobra volja uplatitelja sasvim dovoljna?![]()
Al neki si ti svoje frustracije istreso, pa makar, čiste gluposti napisao, nadam se da se osjećaš lakše.![]()

Nije ono bio odlučujući penal, još bi bilo raspucavanja. Iskreno ni jedan ugao ne pokazuje sigurno jel lopta prešla liniju, po pravilima ako i malo dira liniju nije gol. Sve im nije bilo vrijeme da se stane u kraj krađama, eto jel sada vrijeme.Jet2Holiday je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:42Haj svakako ste se slozili da bi ispali u polufinalu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑11 mar 2026, 07:48Izgleda da se i po novim snimcima vidi da je zadnji penal bio gol. Odluka zbog koje smo ostali bez polufinala. Ne postoji klub u ligi koji je vise puta direktno ostecen pogresnim odlukama sudije.
Fascinantno je kako se stalno vracaju na nekakve pozive za borbu za posten fudbal u BiH, i to upravo oni koji su na sve moguce nacine bili u kombinaciji sa tim istim rusiteljima. Dok je bilo interesa i koristi sve je bilo u redu, a kada toga vise nema krece gluma za posten fudbal. I tog Vicu su slavili kad su dobili korona titulu i njegov pocetak, nemojte misliti da ne bi opet kad bi imali priliku. Zbog toga konstantno gledamo spin brigadu kako lazu sa svojim pricama u krug jer pokusavaju sprati sebe i svoj lopovluk, a svjesni su da ako malo fokus na najveci klub u drzavi prebace da ce koliko toliko prikriti svoj lopovluk.
Istraumirani vlastitim namjestanjima gdje su dobili dva kupa, pa svaki put kada Zeljo igra imaju milion teorija i alibija, jer ocigledno polaze od sebe i onoga sto su sami radili. To je uvijek ta ista brigada koja godinama ovdje svojim frustracijama lijeci komplekse predvodjeni shizoTebotom, nesretnikom iz Cunista koji se sam sa sobom ovdje vodi neke diskusije sa vise profila, djipke iz sela pored Gradacca i slicna potkapacitirana nepismena brigada. To su sve cinjenice koje svi mogu lahko prepoznati. A kada na iste takve njihove teorije dodas jos nekog podanika iz npr. Vrapcica, dobiju win win situaciju jer im takvi spinovi prolaze.
Ostajmo![]()
Ne plasi se ti za mene, ne nerviram se ni najmanje, niti cu ista gurati za Anisa, taj ce dobiti kaznu kakvu zasluzuje... Ali mu neci ni oca i porodicu provlaciti kroz blato foruma zbog necega sto nije njihova krivica.Samba71 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:01Koje dno od čovjeka moraš biti pa skupljati pare za odbranu ubiceO tome su pričali Vaši veterani i to u januaru kad su bili u Sarajevu na Hasetovom turniru.
Šta kaže Avdo za malog :
Inače ubica je bio izuzetno "talentiran" član sudijske org. NAVIJAČA, pa ga je malo prenijelo i na ulici počeo dijeliti "pravdu".
Nemoj se ti meni nervirati, nego pravac sergija, poguraj za Anisa.
Genije nije zbog tužbe, nego zbog pravo snažne presude.Combattente87 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:45Prijatelju, svaki navijač Borca vrlo dobro zna iz vlastitog iskustva kako je to biti pokraden, mada , ja neću reći pokraden jer to što se nama radilo nije krađa nego brutalno ponižavanje na pravdi Boga...Znaš li ti prijatelju da je Borac izbačen zbog tužbe škole fudbala iz BL, a u tom momentu je npr Željo imao reprogram reprograma reprograma duga, i papire prljavije od iskorištenog tariguza ! Znaš li ti prijatelju da je u malom gradiću po imenu Žepče ispod stola u malo većoj koverti spušteno u ruku 100 hiljada KM i Borac je izbačen iz lige jer je "Veliki Željo" namjestio utakmicu, da ne idem dalje, muka mi dođem kad se sjetim samo šta je rađeno ! Da je tada bilo ovih emisija, portala i da su sve utakmice ispraćene na televiziji, sada bi u Zvorničkoj bili katanci !Tako da, na kraju, moli Boga da ti nikada ne doživiš naša iskustvaRade Paprica 9 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 08:13Mora se dići i "kuso i repato" (šta god to značilo) kad pljačkanje F.K. Željezničar traje intenzivno i u kontinuitetu nekoliko sezona, da bi u ovoj tekućoj kulminiralo.Riziko je napisao/la: ↑11 mar 2026, 07:27Sivac je poklonio penal Želji u regularnom dijelu. Čovjek okrenut leđima u blok ide, lopta ga pogađa u ruku iz blizine i njihov navijač, Ermin pokazuje na kreč.
Srećom Alić promaši. O tome ni riječi.
Ali zato penal, gdje postoji ipak neka šansa da cijelim obimom nije prešla, diglo se kuso i repato.
Nema go line tehnologije.
Nemaju tog famoznog statuta, Sanin ilegalno daje pare, smjenjuje ljude, ne zna se ko pije ni ko plaća.
Pamflete pisali o Nijazu, čovjek nije dočekao prvi dan proljeća k'o predsjednik Željezničara.
Doveli nespremne igrače, Bekrić kojeg su mazali govhnima glavnu riječ vodi oko sporta u klubu, to prećutkuju insajderi s teme.
Šta se Krpić i ko već ima obračunavati sa fotogografom Sloge? Izgubio si, sam pao sam se ubio.
Shvatam i da navijač Borca, ne može razumijeti taj osjećaj, kada nije imao prilike steći vlatita iskustva.
Kakve veze ima statut, "nelegalno davanje novca" (čuj stručnjaka, Sanin nelegalno daje pare, HA HA HA) sa činjenicom da regularan pogodak, koji se desio dva metra ispred pomoćnog sudije nije priznat? Tu vezu bih volio razumjeti? I molim te nam pojasni kako se daju legalno pare, ja sam mislio da je dobra volja uplatitelja sasvim dovoljna?![]()
Al neki si ti svoje frustracije istreso, pa makar, čiste gluposti napisao, nadam se da se osjećaš lakše.![]()
![]()
Genije koliko je takvih slučajeva bilo prije toga, a vjerujem i poslje i niko nije dobio ovako drakonsku kaznu u vidu ispadanja....Samba71 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:54Genije nije zbog tužbe, nego zbog pravo snažne presude.Combattente87 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:45Prijatelju, svaki navijač Borca vrlo dobro zna iz vlastitog iskustva kako je to biti pokraden, mada , ja neću reći pokraden jer to što se nama radilo nije krađa nego brutalno ponižavanje na pravdi Boga...Znaš li ti prijatelju da je Borac izbačen zbog tužbe škole fudbala iz BL, a u tom momentu je npr Željo imao reprogram reprograma reprograma duga, i papire prljavije od iskorištenog tariguza ! Znaš li ti prijatelju da je u malom gradiću po imenu Žepče ispod stola u malo većoj koverti spušteno u ruku 100 hiljada KM i Borac je izbačen iz lige jer je "Veliki Željo" namjestio utakmicu, da ne idem dalje, muka mi dođem kad se sjetim samo šta je rađeno ! Da je tada bilo ovih emisija, portala i da su sve utakmice ispraćene na televiziji, sada bi u Zvorničkoj bili katanci !Tako da, na kraju, moli Boga da ti nikada ne doživiš naša iskustvaRade Paprica 9 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 08:13
Mora se dići i "kuso i repato" (šta god to značilo) kad pljačkanje F.K. Željezničar traje intenzivno i u kontinuitetu nekoliko sezona, da bi u ovoj tekućoj kulminiralo.
![]()
Da ste sa Školom fudbala Džaja potpisali reprogram ostali bi u ligi, a Čelik ispao (ako se dobro sjećam). Tako da ste tu sami pali i sami se ubili. Tad je Miletu Igokea i košarka ipak bila prioritet.
Isto tako Željo nije dobio licencu za evropu zbog S.Peteovića. Nije čovjek htio reprogram potpisati i stigla mu uplata kasno. Sami pali sami se ubili.
Evo ja ih prvi ne stitim za ono sinoc. Ono je lakrdija teska os fudbala. Izveli su, pa najjaci sastav sto imaju ja mislim.. skolska ekipa bi bolje odigrala. Pa jace su i te druge/trece nazoviekipe sto su izvodili protiv Borca igrale, nego oni sinoc.

Hajde genije navedi makar jedan - dva ? Imenom i prezimenom ?Combattente87 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:57Genije koliko je takvih slučajeva bilo prije toga, a vjerujem i poslje i niko nije dobio ovako drakonsku kaznu u vidu ispadanja....Samba71 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:54Genije nije zbog tužbe, nego zbog pravo snažne presude.Combattente87 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:45
Prijatelju, svaki navijač Borca vrlo dobro zna iz vlastitog iskustva kako je to biti pokraden, mada , ja neću reći pokraden jer to što se nama radilo nije krađa nego brutalno ponižavanje na pravdi Boga...Znaš li ti prijatelju da je Borac izbačen zbog tužbe škole fudbala iz BL, a u tom momentu je npr Željo imao reprogram reprograma reprograma duga, i papire prljavije od iskorištenog tariguza ! Znaš li ti prijatelju da je u malom gradiću po imenu Žepče ispod stola u malo većoj koverti spušteno u ruku 100 hiljada KM i Borac je izbačen iz lige jer je "Veliki Željo" namjestio utakmicu, da ne idem dalje, muka mi dođem kad se sjetim samo šta je rađeno ! Da je tada bilo ovih emisija, portala i da su sve utakmice ispraćene na televiziji, sada bi u Zvorničkoj bili katanci !Tako da, na kraju, moli Boga da ti nikada ne doživiš naša iskustva![]()
Da ste sa Školom fudbala Džaja potpisali reprogram ostali bi u ligi, a Čelik ispao (ako se dobro sjećam). Tako da ste tu sami pali i sami se ubili. Tad je Miletu Igokea i košarka ipak bila prioritet.
Isto tako Željo nije dobio licencu za evropu zbog S.Peteovića. Nije čovjek htio reprogram potpisati i stigla mu uplata kasno. Sami pali sami se ubili.
Željo nije dobio licencu u evropi jer mu domaća banda nije mogla pomoći, inače da se njih pitalo tada Željo bi igrao odmah grupe !
To mi izgleda kao čisto, sve ok.HercegovinaCali je napisao/la: ↑11 mar 2026, 10:02Osim posljednjeg penala i rasprave je li lopta prešla ili nije gol crtu meni je sumnjiv još jedan penal u raspucavanju.
Radi se o penalu igrača Željezničara, Galchevu.
Prilikom dodira lopte golmanova noga (bar jedna) mora biti na gol crti. Ovo je dosta rubna situacija gdje mi se čini da je stopalo golmana Sloge ispred gol crte.
Ako stopalo ne dira crtu,treba doći do ponavljanja penala.
![]()
Moguće da vara perspektiva ali meni se čini kao dosta rubno,čak i da ne dira.Balorda je napisao/la: ↑11 mar 2026, 10:04To mi izgleda kao čisto, sve ok.HercegovinaCali je napisao/la: ↑11 mar 2026, 10:02Osim posljednjeg penala i rasprave je li lopta prešla ili nije gol crtu meni je sumnjiv još jedan penal u raspucavanju.
Radi se o penalu igrača Željezničara, Galchevu.
Prilikom dodira lopte golmanova noga (bar jedna) mora biti na gol crti. Ovo je dosta rubna situacija gdje mi se čini da je stopalo golmana Sloge ispred gol crte.
Ako stopalo ne dira crtu,treba doći do ponavljanja penala.
![]()
Neka, nemoj mi tih pomirljivih tonova, ne znam se ponašati u takvim situacijama na forumu.HercegovinaCali je napisao/la: ↑11 mar 2026, 10:08Moguće da vara perspektiva ali meni se čini kao dosta rubno,čak i da ne dira.
Inače sretno Veležu danas, pa da opet gledamo mostarsko finale![]()
Na stranu sve od sinoć,i igra,gol crta i sl.,ali najveća sramota lige je da su službena lica bilo koje ekipe,fizički budu ugrožena.Pogotovo igrači od strane publike. Tu nebi imao oprosta. Žestoko bi kažnjavao.JohnCleese je napisao/la: ↑11 mar 2026, 06:41Jedina lijepa stvar iz Doboja jest kad na kraju tupava prznica Sulejman Krpic bjezi od zastitara
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, teamnorth1989, ultrazonfa, Zigazaga i 13 gostiju.