Treba zvati topuzovića i snimati ga
E moja Njegice, Njegice...
Treba zvati topuzovića i snimati ga
Imas VAR, gledas ga.Balorda je napisao/la: ↑11 mar 2026, 10:56Zna li se je li gledano uopšte? A mogao je gledati isto što i mi do pojave tog snimka sa klixa, vidio bi isto, ništa.Argentina je napisao/la: ↑11 mar 2026, 10:54VAR koji se i inace gleda. Pa nek pogleda i doneae odluku, kakva god da je. Ovo je najgore, posebno sto IMAMO VAR, a ne koristimo ga.Balorda je napisao/la: ↑11 mar 2026, 10:47
Koju snimku je VAR trebao gledati? One sa prenosa? Pa ondje se ništa ne vidi, tj. najvažnije - ne vidi se da je sudijska odluka o priznavanju bila pogrešna, dakle ne može je poništiti bez jasnog dokaza, te ostaje odluka sa terena. VAR ništa nije mogao, Sivac nije kriv (uostalom on da je mogao on bi vam opet pomogao kao i puno puta do sada, vaš je), pomoćni je morao donijeti ispravnu odluku.
Je li hoces da mi kazes da nije trebao gledati ili te nisam dobro razumio?!
Mi smo bar jednog zapalili, a vi kmečite jer više vi ne jašete, nego neko drugi.Samba71 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 10:59Treba zvati topuzovića i snimati ga![]()
![]()
![]()
E moja Njegice, Njegice...
evo i potvrdjeno je Krpic i Radovac pretukli fotograafa. IDe sada hladjenje do kraja sezone. Jos se pika zapisnik policije u kojem sve stoji.Marokanci58 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 11:04Na stadionu i na terenu je sve bilo ok dok nisu počeli penali. Onda kako kojeg igrača Sloge spiker najavi tako Manijaci krenu horski skandirati pogrdne psovke majki igračima svi zajedno. Tu je nastala nervoza i na tribinama gdje su neki normalni navijači Želje na centralnoj tribini čak i sa djecom popili par šamara. Frka na terenu je nastala zato što je igračima Sloge proradio inat i želja za osvetom zbog psovki tako kad su ih izbacili trčali su da isprovociraju Manijake. Nakon gužve jedan službenik Sloge je nešto dobacio igračima a onda su ga pretukli Krpic i Radovac. Kosorić pa poslije Savo su smirili sve. Uglavnom bili su glavni u tući Krpić i Radovac. Mislim da im slijedi kazna od 5 utakmica suspenzije već od subote protiv Borca jer su baš teško ozlijedili službeno lice Sloge na terenu.
Ovo bez goal line ne možeš odrediti. A što je još smješnije, prošle sezone na grbavici nas ubjeđivali u ovo što sam ja slao da nije čitava lopta izašla kad su zabili gol. Biraju kako im paše.Threeplanetrees je napisao/la: ↑11 mar 2026, 10:41Pojedini govedari su duboko zbunjeni u paralaktičkoj greški i nema šanse da im neko objasni šta znači jedan centimetar zakrivljenosti lopte koji stvara iluziju da je ona unutra
Ne moze ako si slijepmnon46 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 11:16Ovo bez goal line ne možeš odrediti. A što je još smješnije, prošle sezone na grbavici nas ubjeđivali u ovo što sam ja slao da nije čitava lopta izašla kad su zabili gol. Biraju kako im paše.Threeplanetrees je napisao/la: ↑11 mar 2026, 10:41Pojedini govedari su duboko zbunjeni u paralaktičkoj greški i nema šanse da im neko objasni šta znači jedan centimetar zakrivljenosti lopte koji stvara iluziju da je ona unutra
Ti si potpuno pomahnitao
Inat i želja zbog psovki, tučete ljude sa djecom koji sjede normalno, gledaju utakmicu. Pa kažeš teško ozlijedili službeno lice, a službeno lice vidi se kako trči i udara Željine igrače, bez obzira da li ga je neko prije toga udario, nije baš u njegovom opisu posla da ganja igrače po terenu i tuče se s njima.Marokanci58 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 11:04Na stadionu i na terenu je sve bilo ok dok nisu počeli penali. Onda kako kojeg igrača Sloge spiker najavi tako Manijaci krenu horski skandirati pogrdne psovke majki igračima svi zajedno. Tu je nastala nervoza i na tribinama gdje su neki normalni navijači Želje na centralnoj tribini čak i sa djecom popili par šamara. Frka na terenu je nastala zato što je igračima Sloge proradio inat i želja za osvetom zbog psovki tako kad su ih izbacili trčali su da isprovociraju Manijake. Nakon gužve jedan službenik Sloge je nešto dobacio igračima a onda su ga pretukli Krpic i Radovac. Kosorić pa poslije Savo su smirili sve. Uglavnom bili su glavni u tući Krpić i Radovac. Mislim da im slijedi kazna od 5 utakmica suspenzije već od subote protiv Borca jer su baš teško ozlijedili službeno lice Sloge na terenu.
Ovo je stvarno najkvalitetnija fotografija od sinoć koja nam otkriva jedinu istinu. Pogledajte samo kvalitet te rezolucije. Hvala brate da ne pišemo više evo sada smo se uvjerili
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, lakilone, teamnorth1989, ultrazonfa, Zigazaga i 18 gostiju.