Pa srusit ce se sve i teretana i spomenici.KarloIvandic je napisao/la: ↑11 mar 2026, 08:32nadam se da od ovog nista nece biti , gdje ces istok onakav sanirati
Tako se bar pricalo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa srusit ce se sve i teretana i spomenici.KarloIvandic je napisao/la: ↑11 mar 2026, 08:32nadam se da od ovog nista nece biti , gdje ces istok onakav sanirati
Izvrces sad pricu.Morpheus je napisao/la: ↑11 mar 2026, 00:03Pa pričamo od perioda otkako je Mario kod nas.Jet2Holiday je napisao/la: ↑09 mar 2026, 21:46Nije FK Sarajevo od kad je Mario tu.
Vratis se par godina unazad i pogledas siru sliku.
Vise qurcobolje je bilo od svih u klubu mego sto su pokazali zelju da predstavljaju klub u najboljem svijetlu.
Evo primjer i Menala, kad pogledas njegov govor tjela na utakmici, sve ti bude jasno. Da ne govorim o drugim igracima.
Nikad losiji Borac u BL nije bio kao ovu zadnju utakmicu, mi ko pichke odigrali, sut na gol nismo napravili.
Jedina sansa ove sezone da istu izvucemo je kup, mi odigramo ko da je pripremna utakmica. Nikakve volje i zelje za pobjedom.
Tako se ne predstavlja najveci klub u drzavi. I jos more takvih utakmica, puno vise ih je bilo nego kvalitetno odigranih. To me i smeta, jer igraci ne znaju gdje su dosli, a niti imamo koga u klubu da mogu novim igracima objasniti ko je i sta je FKS.Šta Mario ima veze sa prethodnicima i šta on ima veze sa drugim neuspjesima? Nije ti ovo gledanje šire slike, nego pametovanje. Kažem ti pruži podršku, ti nećeš zbog "šire slike". Nećeš da pružiš podršku jer si eto godinama unazad razočaran pa eto što bi sad dao podršku. Sjajno. Nemam riječi. Eto da smo dobro odigrali i protiv Borca i protiv Veleža, ti bi našao druge dvije utakmice u kojima smo bili loši i rekao bi "ne može ovo ovako, bla, bla". Hoćeš da se svaka utakmica dobro odigra, odigrat će se dobro malo sutra. Samo da mi je znati gdje si bio sa ovakvim postovima prije poraza od Veleža i Borca, odnosno kada smo pobjeđivali i to bez primanja gola.
Najjaci lik na forumu.Pitar6785 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 05:09Mozda se ovde mnogi nece slozit sa mojom konstatacijom ali sta da se radi, idemoje ispisat.
Sloga zrinjski radnik FK SARAJEVO ce bit u 1/2 finalu i u tom slucaju zrinjski ce nam doc na megdan dali u finalu il polu finali ali njih ako uzmemo uzecemo kup
Al da se vratim nasoj ekipi i losim stvarima koje sam uoci
Sporost; prespori smo u kontrama polu kontrama, samim tip tesko se vracamo u odbranu i samim tim tesko prekidamo iste, DOK JE U TOM SEGMENTU VELEZ ZA NIJANSU BOLJI.
Imamo problema sa brzim prenosom lopte dugim pasom STO PO MOM SUDU JE DO TRENERA.
Nemamo te sitne duple pasove, a ni dribling jedan na jedan.
Odbrana je popustila jer je dosta igraca TRENERSKOM KRIVICOM VAN FIRME ; Mujkic maroodza beganovic kupresak
Ja sutra nevidim kako mozemo zabit 2 gola a da neprimimo jedan.. Golman veleza je los sto se tice penala.
Ovisicemo o Ademu i brazilcu njih dvoicu ako zatvore gotovi smo..
Nemamo agresiju nemamo uigrane automatizme i spora smo ekipa
Kako?Jet2Holiday je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:44Izvrces sad pricu.
Sistem koji je trenutno u klubu nije dobar. Ljudi koji su u klubu nisu dobri
Igraci koji su u klubu nemaju muda i nebi trebali da budu uopste clanovi kluba.
Mario je nesto pozitivno u svom ovom sivilu, jer je pozitivan lik.
A to sto je on pozitivan ne mjenja cinjenicu da mi na terenu izgledamo ko Sloga.
Zamjene za Frencisa i Menala su ?kupus army je napisao/la: ↑11 mar 2026, 11:48Mi imamo idealan profil igraca za sistem 4-2-3-1, stavi brate Kenemeha i Menala na krila i Brazilca na spica, a Adema kao prednjeg veznog.
Pa tako sto se nikad u historiji kluba nije desilo da smo ovoliko osteceni, sto smo toliko nemocni da bilo kako zastitimo klub. Iz sedmice u sedmicu se desavaju slicne situacije, nije dobro za zdravlje svih nas koji pratimo klub. Ja sam 100% siguran da se klub moze zastiti, smao sto to trenutnoj garnituri u klubu ili nije u interesu, ili su ucjenjeni ili ne znaju. Ko god ima oraha u djepu, drzi klub kao taoc.Morpheus je napisao/la: ↑11 mar 2026, 10:50Kako?Jet2Holiday je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:44Izvrces sad pricu.
A to sto je on pozitivan ne mjenja cinjenicu da mi na terenu izgledamo ko Sloga.
Koji igrači?
bukvalno
Ti si upravu sto se tice VELEZA, nemozemo uvjek kad je rez negativan podvest pod to gdje sudija kriv. Nije dao drugi zuti crveni nije sviro penal zanas nije sviro penal za velez. Moramo bit fer da (bez obzira sto ina VAR) prihvatimo da sudija-e mogu pogrijesit, i po meni greske koje su bili a jesu bile se mogu podvest NE NAMJERNE, jer nije bilo tokom citave utakmice tendecioznov sudjenja na jednu stranu vec bilo fer sudjenje uz ove tri greske. Jer mnogo je drugacije sudjenje u bl jer se vidjelo da sudija pomaze gdje god moze borcu, samo sto borcu nije trebala tolika pomoc kao sto je trebala rudaru jer jednostavno ljudi su kvalitetni, i mene nebi zacudilo da je bilo 0-0 do 85 minute da bi svirno il crveni il penal bilo sta al bavuko bi im pobjedu. Medjutim dali su go i nije bilo potrebno, jer nije ni njima u interesu da se talasa ako nemora.Jet2Holiday je napisao/la: ↑11 mar 2026, 13:05Pa tako sto se nikad u historiji kluba nije desilo da smo ovoliko osteceni, sto smo toliko nemocni da bilo kako zastitimo klub. Iz sedmice u sedmicu se desavaju slicne situacije, nije dobro za zdravlje svih nas koji pratimo klub. Ja sam 100% siguran da se klub moze zastiti, smao sto to trenutnoj garnituri u klubu ili nije u interesu, ili su ucjenjeni ili ne znaju. Ko god ima oraha u djepu, drzi klub kao taoc.Morpheus je napisao/la: ↑11 mar 2026, 10:50Kako?Jet2Holiday je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:44Izvrces sad pricu.
Koji igrači?
Svi igrači. Evo i Menalo je dosao u klub, pa kad ga gledas kako igra, ko smlata izgleda na terenu. Ko da je od pera lik, puhnes ga i uzmes mu loptu.
Jedinu stvar koju vidim kod igraca je kad se treba poslije utakmice raspravljati sa sudijama. Tad su bas borbeni, srcani.
Hocu reci, nemamo to srce da izadjemo i pobjedimo. Bar 10+ bodova smo mogli vise imati da smo imali srcanije igrace kojima je stalo do pobede a ne qurcobolje.
Ne moze vise pod kozu ova letargicnost. Ocekujes iz sedmice u sedmicu da ce se neko trznuti, medjutim bude sve gore i gore. Docekali da nas sudija unistava protiv **** Rudara i to na Kosevu.![]()
I prva tekma protiv Veleza, ocekujes spas sezone osvajanjem kupa, mi odgiramo ko kite velike.
Evo, vidjet cemo vcrs sta nasi mogu, hoce li inat neki proraditi pa pokazati svoj kvalitet shodno tome koliko su placeni.
Nakupilo se svega.
Zato kazem, hajmo malo promjeniti pricu. Daj igraci zasluzite taj aplauz. Jer po meni, rijetko ko ga je zasluzio ove sezone i proslih naravno.
pokradeni sto im nije priznao da je lopta usla u go a realno su centimetri odlucivali, nama ne bi u Doboju svirno penal da nekom nogu slome izuzet toga im je bilo sve regularno a u subotu na Kosevu Bandic te krade na autima, faulovima, crvenim i slag na tortu u 95 min penal koji nama ne bi svirali da je Mirvic predsjednik saveza. Sportsport i Klix ubise sa objavama za Zeljinu utakmicu za nasu poslije subote nisu nista objavili.
Ne moze krdzalic igrati u prvih 11.bordobijeli je napisao/la: ↑11 mar 2026, 16:19Ja bi Banic
Ristovski Gojkovic Marudza
Menalo Cimirot Elezi Krdzalic Kupresak
Ljajic Carlos.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 13 gostiju.