FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Usrali smo u prvoj utakmici i šefa i stanicu. Nemam nikakva očekivanja od večeras. Dole nismo dobili od 2023. i to u onoj nebitnoj utakmici na kraju sezone (3:5). Prije toga naša zadnja pobjeda u Vrapčićima 2019. godine. Tako da prijatelji, braćo, hordaši smanjite očekivanja za vaše dobro. 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja bi Banic
Ristovski Gojkovic Marudza
Menalo Cimirot Elezi Krdzalic Kupresak
Ljajic Carlos.
Ljajic Carlos.
Ne moze krdzalic igrati u prvih 11.bordobijeli je napisao/la: ↑11 mar 2026, 16:19Ja bi Banic
Ljajic Carlos.
-
bordobijeli
- Kontakt:
??Brundoo je napisao/la: ↑11 mar 2026, 16:28Ne moze krdzalic igrati u prvih 11.bordobijeli je napisao/la: ↑11 mar 2026, 16:19Ja bi Banic
Ljajic Carlos.
- kupus army
- Kontakt:
Pa valjda je cilj promocija mladih igraca, po meni nekih minuta treba da dobije Mehmedovic, Kupresak je igrao krilo kod Zekica, a ne rijetko igra i kod Cvitanovica.NazorUso je napisao/la: ↑11 mar 2026, 12:50Zamjene za Frencisa i Menala su ?kupus army je napisao/la: ↑11 mar 2026, 11:48Mi imamo idealan profil igraca za sistem 4-2-3-1, stavi brate Kenemeha i Menala na krila i Brazilca na spica, a Adema kao prednjeg veznog.
E cuj idealan profil a imas SLOVOM I BROJEM 2 (DVA) krila. Ili da igraju njih dva dok ne pocrkaju...
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Vec nekoliko puta sam napisao da je davno postignut dogovor SH komponente u Savezu da Borac uxme titulu a Svinjskom kup. Iduce godine obrnuto i tako ce se oninsmjenjivati dok se Bosnjaci kolku medjusobnonapoleon72 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 12:01U cemu je logika da se kup stima njima? Prosle sezone zaustavili Borca na putu do titule, bukvalno poraz na Grbavici odlucio prvaka. Mislis da Vico toliko voli Savu Milosevica da ga mu sad namjesta kup? I sto ide prica da se svaki trofej stima nekom? Jel to znaci da je prosle sezone nama nastiman kup, ili? Poslije prve runde i prosle sezone se pricalo da se stima Zelji, pa ih Siroki pomete u polufinalu.KarloIvandic je napisao/la: ↑10 mar 2026, 11:52neces proci nema sanse. Kup se stima plavoj fekalijiLucas je napisao/la: ↑10 mar 2026, 11:30
Pa kad si najveci klub u državi i imaš negativan niz, logično je da ce krenuti lavina komentara. U utakmici sezone protiv Veleža, izgubiš kući bez poštene šanse za gol, protiv Borca uputiš prvi sut u 90 min, protiv zadnje ekipe na tabeli, kući prokockas 2:0. Razumijem svakog naseg navijača, na frustraciji, nervozi i pljuvanju. Strah me i pomisliti, sta ce tek biti, ako sutra ne prođemo.
Raja, ima li ko link za tekmu večeras?
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ne nadaj se nista od Bosnjaka iz drugih Kantona u Savezu. Svi do jednog su Vicini kerovi. Pa oni su glasali da se ne prodaju karte Fanatikosima unZenici. Oni su ucestvovali u formiranju nove navijacke grupe da se suprostave Fanatikosima na celu sa Smrkom. B komponenta ne postoji jer bi mater prodali za saku pinjezaPitar6785 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 14:02Super-Kup je dokaz kako stvari stoje hdz snsd borac zrinjski neutalan teren. Zrinjski SARAJEVO na stadionu zrinjskog. Nula reakcija od ljudi koji rade u ns bh iz bosanske komponente.
Ok mi nemamo iz naseg kantona ljude, zasto ljudi uz tuzkanskig usko sanskog neretvanskog zenickog kantona, nedignu glas zasto nam to neobjasne ti ljudi sko je sve regularno zasto ne kazu, igra se u mostaru zato i zato a ne kao da su oni tu da budu servis licno sebi..
Zasto niko nikad nije pozvan od ADVOKATA na neku emisiju na Tv da nam objasni ove stvari dali savez moze mjenjat pravila da bi privilegovao neke klubove s da te odluke su na stetu drugi i sta je pravni lijek..
Takodhe trebaju pozvat i ljude iz B komponente, moraju medije vrsit pritisak kao i klubovi pravnim srestvima, lobiranjem itd, kao i navijaci skandiranjem parolsma protestima itd itd..
Zvjezda Misimovic je dokaz kako se stvari rade. Stavit reputaciju koju je imao kao igrac da bi bio direktor borca dovoljno sve govori
Ne zna ili se jos boji zbog povrede koju je imao. Nesiguran jebordobijeli je napisao/la: ↑11 mar 2026, 16:35??Brundoo je napisao/la: ↑11 mar 2026, 16:28Ne moze krdzalic igrati u prvih 11.bordobijeli je napisao/la: ↑11 mar 2026, 16:19Ja bi Banic
Ljajic Carlos.
Sta imaju vjezbati. Ako do sada nisu naucili pucati penal nece nikad. Valjda su analizirali kako Velezovci pucaju penale i kako Karic braniBegovicRamiz je napisao/la: ↑10 mar 2026, 22:15nadam se da smo vjezbali penale
mirise mi na to jesu tvrdi al uzecemo ih bar jedan razlike
- napoleon72
- Kontakt:
Nasa jedina uzdanica nocas je gostujuci teren. Mi kup takmicenja po pravilu bolje igramo na strani. Genk, Haugesund, Atromitos, Aktobe, Zeljo 2014., Borac i Zrinjski prosle sezone, Siroki 2017. (finale izgubili na Kosevu, dobili dole). Sem Sirokog prosle sezone i u sezoni DK, slabo koga jaceg smo na Kosevu prosli.NoProfit je napisao/la: ↑11 mar 2026, 16:18Usrali smo u prvoj utakmici i šefa i stanicu. Nemam nikakva očekivanja od večeras. Dole nismo dobili od 2023. i to u onoj nebitnoj utakmici na kraju sezone (3:5). Prije toga naša zadnja pobjeda u Vrapčićima 2019. godine. Tako da prijatelji, braćo, hordaši smanjite očekivanja za vaše dobro.![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Revanš polufinala Kupa 2013/14 protiv Zrinjskog i pobjeda 3:1, nakon 0:0 na Koševu. Taj revanš nam je bila najvažnija utakmica te sezone.napoleon72 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 17:10Nasa jedina uzdanica nocas je gostujuci teren. Mi kup takmicenja po pravilu bolje igramo na strani. Genk, Haugesund, Atromitos, Aktobe, Zeljo 2014., Borac i Zrinjski prosle sezone, Siroki 2017. (finale izgubili na Kosevu, dobili dole). Sem Sirokog prosle sezone i u sezoni DK, slabo koga jaceg smo na Kosevu prosli.NoProfit je napisao/la: ↑11 mar 2026, 16:18Usrali smo u prvoj utakmici i šefa i stanicu. Nemam nikakva očekivanja od večeras. Dole nismo dobili od 2023. i to u onoj nebitnoj utakmici na kraju sezone (3:5). Prije toga naša zadnja pobjeda u Vrapčićima 2019. godine. Tako da prijatelji, braćo, hordaši smanjite očekivanja za vaše dobro.![]()
Sretno ekipi, pobiti se, pa sta bude
Mi i ako prođemo dobit ćemo Zrinjski u polufinalu.
Toliko nas vole u Savezu
Toliko nas vole u Savezu
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Takve smo mi srece ali do prolaza veceras aBd pa kako god.
IGRAJ BORDO BIJELI
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Banić, Gojković, Ivanišević, Menalo, Elezi, Krdžalić, Ristovski, Meite, Kuprešak, Ljajić, Karlos.
- napoleon72
- Kontakt:
Ako ces bit osvajac kupa moras ih kad tad izbacit, svejedno je, posebno sad kad je i finale na 2 utakmice.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Je li me oci varaju ili vidim neka braca vec strahuju od Zrinjskog kao da je Barca iz 2009 ...
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Meite 
Mejt zabija glavom iz kornera
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 24 gosta.