FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
De da prođemo, onda razmišljati o protivniku. Želja mi je ko god prođe večeras, neka i osvoji kup.
-
rodjeeni1922
- Kontakt:
Izvinite na upadu samo da vam srecu pozelim veceras i neka bolji pobijedi! da uzivamo u fudbalu 
Meite crveni ide u 37 minuti
Ne znam koliko je pametno, da Meite debituje u ovakvoj utakmici, al hajd. Bolje da je Bralic počeo.
Cuj nebitnoj, borili se za europu i to grčevito. Bas ta utakmica najvažnija bila.NoProfit je napisao/la: ↑11 mar 2026, 16:18Usrali smo u prvoj utakmici i šefa i stanicu. Nemam nikakva očekivanja od večeras. Dole nismo dobili od 2023. i to u onoj nebitnoj utakmici na kraju sezone (3:5). Prije toga naša zadnja pobjeda u Vrapčićima 2019. godine. Tako da prijatelji, braćo, hordaši smanjite očekivanja za vaše dobro.![]()
Ma jeste prijatelju moj, mi tako i uradimo svaki put, pobijedimo sve top ekipe, a drugi prolaze preko Laktaša, Radnika, Sloge do finala i osvoje.napoleon72 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 18:02Ako ces bit osvajac kupa moras ih kad tad izbacit, svejedno je, posebno sad kad je i finale na 2 utakmice.
Toliko nas bipolarac prati klub !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Upravu si, zaboravio sam, kontam sta ovo olovsko - čuniško smeće piše. Ma buraz, opet je rizik momka od 19 godina staviti u utakmici ovakvog intenziteta i važnosti, koji pritom nije dugo igrao, ali hajd, valjda na dobro izađe.
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
-
kogmagie46
- Kontakt:
Ako ima ko link, pp nek posalje hvala
Ako i bude prenos, treba biti na Arena1 ali pise kanal nije dostupan
Ono zaboravilo
Cest slucaj kod "F" spektra !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Imam porodicu, djecu, drugih obaveza, prioriteta....Ne mogu sve vezano za Sarajevo pohvatati. Ja imam vise odgedanih treninga Sarajeva, nego što ti imaš i domaćih i gostovanja. Kad sam se tukao po gostovanjima i ostavljao mladost na sjeveru, ti ili nisi bio rođen ili si ganjao koze po Čuništu.NazorUso je napisao/la: ↑11 mar 2026, 18:48Ono zaboravilo
Cest slucaj kod "F" spektra !!!
Ono se tukloLucas je napisao/la: ↑11 mar 2026, 18:53Imam porodicu, djecu, drugih obaveza, prioriteta....Ne mogu sve vezano za Sarajevo pohvatati. Ja imam vise odgedanih treninga Sarajeva, nego što ti imaš i domaćih i gostovanja. Kad sam se tukao po gostovanjima i ostavljao mladost na sjeveru, ti ili nisi bio rođen ili si ganjao koze po Čuništu.
Mozda kad padnes u bipolarnu depresiju pa utripujes da si druga osoba !
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Kada ce defanzivci prestati zavaljivati Banica sa ovim rizicni pasovima prema nazad
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
- f0rest1946
- Kontakt:
Ima li strimmmm
Joao macko 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende