Sve si u pravu brate bgm, al dobro mi smo prvaci u raspravljanju kolika je posjeta i ko ce kome dat manje karata za derbi.
Na fudbalskoj mapi nas nema nigdje
Sve si u pravu brate bgm, al dobro mi smo prvaci u raspravljanju kolika je posjeta i ko ce kome dat manje karata za derbi.
a dobro, ako si navijac veleza, samim tim si i navijac sarajeva.
Boga mi ti 4 večeras NazorUđoše.
Nadji moj post prije tekme haha,cestitke na osvojenom Kupu BiH jel sad idete u EL ili cete i vi u Konferenciju?
Vi ste zadnji koji bi se trebali smijati nekome za četiri primljena komada
Ibro je prije svega LJUDINA i posten covjek. Al ogroman i podcijenjen strucnjak. Mnogi ga i ovdje na forumu podcjenjuju i omalovazavaju . I to je ok. Samo cu reci ovo daj boze da svak tim ima svog Ibru.sanjinusto je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:40Ustanite Velezovci kad se pomene veliki Ibro Rahimic i nemojte biti budale pa otjerati covjeka kad kiksa 2-3 utakmice za redom. To je neminovno sa ovako slabom ekipom. On iz ovog kadra izvlaci 250%. Pa jbt covjek izmislio spica iz zadnje ekipe federalne, koji je inace bio stoper. Sta dalje pricati![]()
Pojave se u svakom klubu treneri koji jednostavno kliknu. Rijetko je, ali desi se. To je nama bio Amar, pitarima Husref, a mozda je vama Ibro.MostarNeretva je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:57Ibro je prije svega LJUDINA i posten covjek. Al ogroman i podcijenjen strucnjak. Mnogi ga i ovdje na forumu podcjenjuju i omalovazavaju . I to je ok. Samo cu reci ovo daj boze da svak tim ima svog Ibru.sanjinusto je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:40Ustanite Velezovci kad se pomene veliki Ibro Rahimic i nemojte biti budale pa otjerati covjeka kad kiksa 2-3 utakmice za redom. To je neminovno sa ovako slabom ekipom. On iz ovog kadra izvlaci 250%. Pa jbt covjek izmislio spica iz zadnje ekipe federalne, koji je inace bio stoper. Sta dalje pricati![]()
Danas je usio Cvitanovica u svim elementima trenerskim. Priprema, motivacija, taktika, izmjene, ritam igre ..:
Nemoj njega, on je umobolan, grehota je.
Trenutno korisnika/ca: inzomni, StarmoCity i 30 gostiju.