Premijer liga BiH - aktuelno

visokohz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la visokohz » 11 mar 2026, 22:10

Lewy21 je napisao/la:
11 mar 2026, 22:06
feniksptica je napisao/la:
11 mar 2026, 21:54
Trebo sam i ja yajebavat Zelju sinoc dok je bilo prilike majku mu...
Zato i ja sutim kad ste vi prvi na redu da fasujete, jer znam da ce nam prisjest. Mada svakako ne sjecam se u zivotu da sam prvi poceo s tim sranjima ni ovdje ni ovako inace, bas djecija furka, a furaju je i odrasli ljudi sto mi nikako ne ide u glavu. I sad se nerviram kad se sjetim 2019. i otkaza Husrefu kad su se nasi debili nakacili provocirat, nasladjivat se, pametovat i ni krivi ni duzni nas manje od 7 dana poslije toga prestignete na tabeli, i za to vam bio dovoljan remi sa Zvijezdom 09. Kad tad nasim debilima nisam psovo, ne znam hocu li ikad, mada mi i sad dodje nekad kad citam pojedine ovdje koje necu imenovati. Ali eto postujem ja kad neko zna dobro istrollat, bio vas ili nas, ali od ovih debila mi se ne da citat forum pa ovako ponekad udjem dan-dva pa opet ne ulazim mjesecima. Vi kad izgubite odletim do vase teme da procitam psovke i kletve jer imate najbolju inspiraciju za to i to je to.
:D :D :wave:

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 11 mar 2026, 22:10

plisek je napisao/la:
11 mar 2026, 21:50
AvantiBL je napisao/la:
11 mar 2026, 20:57
U ligi klub iz Republike Srpske suvjereno gazi ka državnoj tituli, a u kupu čak dva kluba iz Republike Srpske u prilici da isti osvoje :ljepota: jaooooo :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
sreca tvoja oa nas zaustavise pred seher Banja Lukom, sad bi ti gledao svoju vojvodinu kako se bori za sredinu tabele, a Bosna bi bila cista drzava
A ti si se tad mućao kod tate u jajima? :D
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

ŽIŽOVIĆ MLADEN

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 11 mar 2026, 22:11

Al najjace je kad kazu lafo zasluzeno hahahahaha

Ljudi ih ispratili peticom 5:1

Ma ja ba zasluzeno :rol: Adem se zvao

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 11 mar 2026, 22:12

plisek je napisao/la:
AvantiBL je napisao/la:
U ligi klub iz Republike Srpske suvjereno gazi ka državnoj tituli, a u kupu čak dva kluba iz Republike Srpske u prilici da isti osvoje :ljepota: jaooooo :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
sreca tvoja oa nas zaustavise pred seher Banja Lukom, sad bi ti gledao svoju vojvodinu kako se bori za sredinu tabele, a Bosna bi bila cista drzava
Nije bilo lako takvog junaka zaustaviti 🤣🤣🤣😂😂😂

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 11 mar 2026, 22:13

Osjetno bolja ekipa prošla u polufinale. Čestitke i da aBd osvojite :bih:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 11 mar 2026, 22:16

AvantiBL je napisao/la:
11 mar 2026, 22:10
plisek je napisao/la:
AvantiBL je napisao/la:
Ma ni u planu nije bio, al zaustavili su ga pred BL :rol:
Ne zna se koja ima je bolja, ovi snovi iz prošlosti o nekom osvajanju BL ili ovi iz budućnosti gdje nas vide u drugoj ligi...Uglavnom simpatični su, uvijek mi izmame osmijeh na lice :clap:
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 11 mar 2026, 22:16

AvantiBL je napisao/la:
plisek je napisao/la:
AvantiBL je napisao/la:
ja slusao na radiju kako nasa armija koraca i kako vasi pakuju kofere da bjeze preko drine, mucko sam 87e
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 11 mar 2026, 22:18

Combattente87 je napisao/la:
11 mar 2026, 22:16
AvantiBL je napisao/la:
plisek je napisao/la:

Ne zna se koja ima je bolja, ovi snovi iz prošlosti o nekom osvajanju BL ili ovi iz budućnosti gdje nas vide u drugoj ligi...Uglavnom simpatični su, uvijek mi izmame osmijeh na lice :clap:
jos malo, ide cvajta, zato to i spominjes, znas sta vas ceka smradu cetnicki
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 mar 2026, 22:18

Nisam gledao utakmicu, eto i to se ponekad desi da ja propustim neku utakmicu naše lige. :mrgreen:

Sad sam pogledao sažetak na Areni, jbg, rezultat jeste ubjedljiv na kraju, ali golovi Veleža više sretni nego spretni, penal, dva puta lopta pogađa igrača i mijenja smjer, na kraju ispade debakl.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 11 mar 2026, 22:20

plisek je napisao/la:
11 mar 2026, 22:18
AvantiBL je napisao/la:

jos malo, ide cvajta, zato to i spominjes, znas sta vas ceka smradu cetnicki
Znam znam ;)
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 11 mar 2026, 22:22

plisek je napisao/la:
AvantiBL je napisao/la:
plisek je napisao/la:

ja slusao na radiju kako nasa armija koraca i kako vasi pakuju kofere da bjeze preko drine, mucko sam 87e
U jbt, nisam znao da je bilo uživo prenosa borbi na radiju u to vrijeme... Koji radio je prenosio?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

ŽIŽOVIĆ MLADEN

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 11 mar 2026, 22:23

Sekunde mi nije zao ni krivo,cak sta vise,ponekad se ipak moze napraviti pita od 3 marke,ali samo ponekad i na Ibrin recept.

Respekt za fudbalsku lekciju,prije svega Mariu.
Momcima i ne zamjeram previse,nije lahko biti fudbaler u ovoj hrkljus ligi,kvalitet je neosporan,mada ima i odredjen broj skarta sto opet ide na adresu rukovodstvu i SS.

Ovakvo Sarajevo da budemo realni nije bilo nesto posebno tesko nadigrati.

Ocito su momci psihicki potonuli.

Velezu zelim trofej.

Idemo dalje!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 mar 2026, 22:23

Virtu4l je napisao/la:
Nisam gledao utakmicu, eto i to se ponekad desi da ja propustim neku utakmicu naše lige. :mrgreen:

Sad sam pogledao sažetak na Areni, jbg, rezultat jeste ubjedljiv na kraju, ali golovi Veleža više sretni nego spretni, penal, dva puta lopta pogađa igrača i mijenja smjer, na kraju ispade debakl.
Ljudi sutnu, ubace. Pokusaju. Ne moze se odbit ako je sutnes i ne probas.
Isto, ako si stalno u 16 cesto penal visi.

Sta im je Rahimic uradio, ne pamtim zadnjih godina da je neki trener ODMAH podigao ekipu ovoliko.
Nema ono cekaj da poslozi ekipu.

Sta je zateko to je i poslozio.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 11 mar 2026, 22:26

Virtu4l je napisao/la:

Nekad treba i sreće imati ,al ljudi su zaslužili prolaz

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 11 mar 2026, 22:27

AvantiBL je napisao/la:
11 mar 2026, 22:22
plisek je napisao/la:
AvantiBL je napisao/la:

U jbt, nisam znao da je bilo uživo prenosa borbi na radiju u to vrijeme... Koji radio je prenosio?
ko je zivio pod vasim granatama znao je. da si bio u ratu znao bi da ne mislim na konercijalni radio, al sta imam pricat cetniku koji nije rata osjetio. ne probudili se sutra amin
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 11 mar 2026, 22:32

Ja im ne halalim

ultrazonfa
Kontakt:

Post Postao/la ultrazonfa » 11 mar 2026, 22:37

Sarajevo najbolji fudbal igralo pod Vinkom Marinovicem, tad su bili bosanski Dinamo! :kafa:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 11 mar 2026, 22:39

Virtu4l je napisao/la:
11 mar 2026, 22:00
Još jedna propala sezona najskuplje i najplaćenije ekipe u ligi.

Fijasko Ismira Mirvića se nastavlja.
Sanin ima najskuplju ekipu.
Mozda kasne info u CG.
Sanin se zvao.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 11 mar 2026, 22:42

Ima li gdje duske sveznajuceg ?
Jesu ga to njegovi najurili s foruma, opet.
Ili čeka Ćorluku s Violeta kapsulama na Ivan-sedlu. ?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 11 mar 2026, 22:44

11 mar 2026, 09:45
Rade Paprica 9 je napisao/la:
11 mar 2026, 08:13
Riziko je napisao/la:
11 mar 2026, 07:27
Sivac je poklonio penal Želji u regularnom dijelu. Čovjek okrenut leđima u blok ide, lopta ga pogađa u ruku iz blizine i njihov navijač, Ermin pokazuje na kreč.
Srećom Alić promaši. O tome ni riječi.
Ali zato penal, gdje postoji ipak neka šansa da cijelim obimom nije prešla, diglo se kuso i repato.
Nema go line tehnologije.
Nemaju tog famoznog statuta, Sanin ilegalno daje pare, smjenjuje ljude, ne zna se ko pije ni ko plaća.
Pamflete pisali o Nijazu, čovjek nije dočekao prvi dan proljeća k'o predsjednik Željezničara.
Doveli nespremne igrače, Bekrić kojeg su mazali govhnima glavnu riječ vodi oko sporta u klubu, to prećutkuju insajderi s teme.
Šta se Krpić i ko već ima obračunavati sa fotogografom Sloge? Izgubio si, sam pao sam se ubio.
Mora se dići i "kuso i repato" (šta god to značilo) kad pljačkanje F.K. Željezničar traje intenzivno i u kontinuitetu nekoliko sezona, da bi u ovoj tekućoj kulminiralo.

Shvatam i da navijač Borca, ne može razumijeti taj osjećaj, kada nije imao prilike steći vlatita iskustva.

Kakve veze ima statut, "nelegalno davanje novca" (čuj stručnjaka, Sanin nelegalno daje pare, HA HA HA) sa činjenicom da regularan pogodak, koji se desio dva metra ispred pomoćnog sudije nije priznat? Tu vezu bih volio razumjeti? I molim te nam pojasni kako se daju legalno pare, ja sam mislio da je dobra volja uplatitelja sasvim dovoljna? :clap:
Al neki si ti svoje frustracije istreso, pa makar, čiste gluposti napisao, nadam se da se osjećaš lakše. :D
Prijatelju, svaki navijač Borca vrlo dobro zna iz vlastitog iskustva kako je to biti pokraden, mada , ja neću reći pokraden jer to što se nama radilo nije krađa nego brutalno ponižavanje na pravdi Boga...Znaš li ti prijatelju da je Borac izbačen zbog tužbe škole fudbala iz BL, a u tom momentu je npr Željo imao reprogram reprograma reprograma duga, i papire prljavije od iskorištenog tariguza ! Znaš li ti prijatelju da je u malom gradiću po imenu Žepče ispod stola u malo većoj koverti spušteno u ruku 100 hiljada KM i Borac je izbačen iz lige jer je "Veliki Željo" namjestio utakmicu, da ne idem dalje, muka mi dođem kad se sjetim samo šta je rađeno ! Da je tada bilo ovih emisija, portala i da su sve utakmice ispraćene na televiziji, sada bi u Zvorničkoj bili katanci !Tako da, na kraju, moli Boga da ti nikada ne doživiš naša iskustva ;)
Izvini buraz majke ti, što se bunimo, baš bezobrazno sa naše strane, a trebalo je već postati noremalno!

Zašto bih ja trebao znati šta je bilo ispod stolova u Žepču? Ja znam ono što mi prikažu na tv. Na tv-u su mi recimo prikazali nepostojeći penal u Bjeljini, nakon kojeg je moj klub izgubio titulu. Ili znam ono sto vidim vlastitim ocima na licu mjesta. Čisto sumnjam da i ti znaš iz prve ruke priče Žepačkih talova, nego si izgradio alternativni svijet od etiketa i fabrikovanih priča iz pouzdanih izvora.

Ali eto dopuštam da si bio sudionik, pa neka bude relavantno iskustvo iz prve ruke.

U svakom slučaju ne vidim kako je to argument za ono što se desilo sinoć? Vico Zeljković, koliko god se trenutno vama činio moćan, nije vječan, i ako ste naplatili sve stare dugove za ove sve godine njegovog gazdovanja fudbalom u BiH, možda bi bio red da se liga unormali i da gledamo normalan fudbal bez unaprijed dirogovanog scenarija i režisera? Vjeruj mi i vama je u interesu. Ako niste, nema veze pričekat ćemo mi, nije hića.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.