Eto pokušao si šuknuti momku, a ti ispade neupućen na kraju.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑12 mar 2026, 14:55
Ne bi me cudlo da i dalje mislis da je Dzeko u Romi
Seo je povrijedjen, Amir takodjer
26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Evo poceli prodavati ljudii na olx-u karte za drugi mec. Brat prodaje za 200 KM jednu kartu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kupit ce to neka budala lagano, samo ako prodjemo u finale. Ici ce karte i preko 300 do tada.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
CAGarfia je napisao/la: ↑12 mar 2026, 15:53Eto pokušao si šuknuti momku, a ti ispade neupućen na kraju.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑12 mar 2026, 14:55
Zasto mislis da sam pokusao suknuti ne kontam Boga mi?
Sa Kolasincem ce mozda rizikovati, ako je budala samo. Amir je povrijedjen sigurno ?!
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Blamiraš se.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑12 mar 2026, 18:11CAGarfia je napisao/la: ↑12 mar 2026, 15:53Eto pokušao si šuknuti momku, a ti ispade neupućen na kraju.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑12 mar 2026, 14:55
Sa Kolasincem ce mozda rizikovati, ako je budala samo. Amir je povrijedjen sigurno ?!
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
MiranGlasnic je napisao/la: ↑12 mar 2026, 18:16Blamiraš se.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑12 mar 2026, 18:11
Zbog cega yado?
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
U pravu si. Povrijeđeni su Seo i Amir.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑12 mar 2026, 19:21MiranGlasnic je napisao/la: ↑12 mar 2026, 18:16Blamiraš se.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑12 mar 2026, 18:11
Zbog cega yado?
Džeko je u Teplicama
Nek me neki nazovu pesimistim, ali kolko je meni nerealno da se plasiramo, bas nemam nade 10%.
Prvo moras dobiti Wales tamo, pa onda cak i to ako prodjes cekaju te Italijani koji su gladni da se plasiraju, s obzirom da nisu nastupili na zadnja dva, tri svjetska.
A mi ko mi, dovoljno da cujemo Italija vec mokre gace. Taman da im igra U18 tim.
Prvo moras dobiti Wales tamo, pa onda cak i to ako prodjes cekaju te Italijani koji su gladni da se plasiraju, s obzirom da nisu nastupili na zadnja dva, tri svjetska.
A mi ko mi, dovoljno da cujemo Italija vec mokre gace. Taman da im igra U18 tim.
-
Edincapitano
- Kontakt:
70/30 za Wales u prvoj utakmici, ljudi nisu svjesni koliko je Wales jak kad igra kuci. Turci, Hrvati nisu ih mogli uzeti, Poljska na penale ih jedva dobila. Jedino Belgija je ih rutinski savladala. 7 komada makedoncima..dedo26 je napisao/la: ↑13 mar 2026, 02:57Nek me neki nazovu pesimistim, ali kolko je meni nerealno da se plasiramo, bas nemam nade 10%.
Ako budemo igrali finale, nisam bas toliko siguran da ce zabari toliko lagano proci Sjevernu Irsku, vidim da su ih svi odpisali ali gadni su ove borbene repke s ostrva. Ako bude Italija kod kuce, 70/30 za njih, ako budu Irci 60/40 za nas.
Kako god okrenes, nisu nam velike sanse da dvije ozbiljne repke u 5 dana dobijemo ali yebiga, idemo jako, sve se moze desiti u fudbalu
Da, ali sta ces. Svaki navijac se nada da mozemo do SP, sto je i logicno, makar sanse bile 1%. Ali me ne bi cudilo da odemo u finale i primimo neki debilan gol kakav samo mi mozemo primiti i izgubimo...dedo26 je napisao/la: ↑13 mar 2026, 02:57Nek me neki nazovu pesimistim, ali kolko je meni nerealno da se plasiramo, bas nemam nade 10%.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gledam ovih dana italijanske forume pred ove utakmice i baš mi je zanimljivo koliko nas ljudi cijene. Neki od njih čak pišu da je ovaj žrijeb kao stvoren za nas i da vjeruju da ćemo se plasirati na Svjetsko prvenstvo. Smatraju da je ovo naša zlatna generacija. Neki čak kažu da, ako budu igrali protiv nas u finalu, šanse su 50:50.
Nema te brige, drugari. Belami skautiro skroz pogresnu repku. Ima da ga Tahirovic iznenadi samo tako 
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Znači i italijanski forumaši su nemaci pojmazikerrz21 je napisao/la: ↑13 mar 2026, 09:55Gledam ovih dana italijanske forume pred ove utakmice i baš mi je zanimljivo koliko nas ljudi cijene. Neki od njih čak pišu da je ovaj žrijeb kao stvoren za nas i da vjeruju da ćemo se plasirati na Svjetsko prvenstvo. Smatraju da je ovo naša zlatna generacija. Neki čak kažu da, ako budu igrali protiv nas u finalu, šanse su 50:50.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Samo si realan. Na ove utakmice gledam kao na prijateljske, znači nikakve nervoze.dedo26 je napisao/la: ↑13 mar 2026, 02:57Nek me neki nazovu pesimistim, ali kolko je meni nerealno da se plasiramo, bas nemam nade 10%.
Daj života ti link jednog takvog forumazikerrz21 je napisao/la: ↑13 mar 2026, 09:55Gledam ovih dana italijanske forume pred ove utakmice i baš mi je zanimljivo koliko nas ljudi cijene. Neki od njih čak pišu da je ovaj žrijeb kao stvoren za nas i da vjeruju da ćemo se plasirati na Svjetsko prvenstvo. Smatraju da je ovo naša zlatna generacija. Neki čak kažu da, ako budu igrali protiv nas u finalu, šanse su 50:50.
Al yebo te zivot kako proleti ovih nekoliko mjeseci od Austrije, imam osjecaj da je jucer bila..
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ma Talijani skinuli gace vec u Gradiskoj hahahah