KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Mislim da ce Bosna ako Bog da puno ovim dobiti ako malo bolje selektiraju ekipu za iducu godinu, nadam se da ce ovo biti orilika da mrvah bogalj udje u klub da skrsi koji milion na igracki kadar vidim da je zadivljen ovim.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Au brate ovog spikera mene je sramota 
- VensanKasel
- Kontakt:
Jel neko slučajno u dvorani samo da otme mikrofon spikeru
- VensanKasel
- Kontakt:
Dobro si vala , kad se onaj može kreveljiti i urlati može i ovaj naš .akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 mar 2026, 20:40jel moguce da su ovog bolesnika stavili za spikera i u Euroligi
al ajd, kad moze onaj u Madridu galamiti kao na koridi moze i ovaj
Evo komentator na SPORTKLUB-u Kamenjaša sada zove Kameni
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Alen Škoro je napisao/la: ↑12 mar 2026, 00:18Nadam se da ce ova sezona biti skola za buduca dovodjenja igraca i da ce se konacno odustati od domacih amatera
Ako vec masno placas i dovodis, dovedi stranca game changera
Osim kamenog i muse ne vidim da je ijedan reprezentativac na nivou onoga cemu klub tezi, a znamo da su oni u ovom trenutku opravdano nerealne opcije
Stranci + mladi nasi(ako i oni uopste postoje)
Mucno je vise godinama gledati iste likove u repki, a evo i klubu kako ne znaju igrati velike utakmice i kako zrace svojim luzerskim mentalitetom
Cestitke na svemu u aktuelnoj sezoni, idemo dalje, aBd i da preokrenemo -15 ali treba i glasno reci ono sto se misli, vidi i prepoznaje
Gegic je bio iteksko dobar izbor
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Podsjetimo, večerašnji susret ima i humanitarni karakter, jer će sav prihod od prodaje ulaznica biti usmjeren za organizaciju Pomozi.ba.
BosnaE
Vidim Mirvah u vip-loži, nema šanse da on propusti priliku da se uključi u sve ovo. Nema pritiska, može da gostuje po televizijama, serenda, ubacuje svoje kurave bez posljedica.
Ubilo se za njega.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Kako se zove ona tribina odmah iza klupa?
Vidjet cemo sta je istina.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ništa od toga , KK Bosna je gospodski klub za razliku od FK Sarajevo .
Košarka za fudbal u Bosni i Hercegovini je druga dimenzija , fudbal predstavlja sve najgore .
Košarka za fudbal u Bosni i Hercegovini je druga dimenzija , fudbal predstavlja sve najgore .
Hoće li ko zaustaviti ovo brukanje papčine
- VensanKasel
- Kontakt:
Oduševio šeika , Dejo mu završio da ide u Dubai . Samo mora naučiti arapski jezik .
Da Mirvić uloži pola novca koliko je uložio u Sarajevo, KK Bosna bi igrala Eurocup. Stvorila bi se tu fina baza navijača koja bi redovno pratila sve tekme, atmosfera opuštena i nema tu fudbalske ultra subkulture i velikog pritiska. Mirva voli malo da se promoviše, ovakva pozicija bi bila idealna za njega. Ko je u Sarajevu znao za Dubravka prije 2 godine, možda samo ko baš prati košarku, sa druge strane danas ga dosta raje zna kao predsjednika i spasitelja KK Bosna, gostuje se po TV kanalima, vidljivost maksimalna.
Samo neka vise **** od FKS, taman otisao u Mladost Mrkonjic Grad.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bosni sve najbolje i neka iskoriste saradnju s Dubai najbolje sto mogu. Al nit gotivim Kamenjasevica a BGm ni Dubaji.
Brate cemu Klub tezi reci mi Molim Te?DjaniTarik je napisao/la: ↑12 mar 2026, 21:37Alen Škoro je napisao/la: ↑12 mar 2026, 00:18Nadam se da ce ova sezona biti skola za buduca dovodjenja igraca i da ce se konacno odustati od domacih amatera
Ako vec masno placas i dovodis, dovedi stranca game changera
Osim kamenog i muse ne vidim da je ijedan reprezentativac na nivou onoga cemu klub tezi, a znamo da su oni u ovom trenutku opravdano nerealne opcije
Stranci + mladi nasi(ako i oni uopste postoje)
Mucno je vise godinama gledati iste likove u repki, a evo i klubu kako ne znaju igrati velike utakmice i kako zrace svojim luzerskim mentalitetom
Cestitke na svemu u aktuelnoj sezoni, idemo dalje, aBd i da preokrenemo -15 ali treba i glasno reci ono sto se misli, vidi i prepoznaje
Gegic je bio iteksko dobar izbor
Gegic je dobar za Slobodu u ABA 2 ili za Viennu/Iliriju eventualno u ABA.
Nece se on dugo zadrat u Spartaku.
Nece se on dugo zadrat u Spartaku.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.