NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
sportskimarketing
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Regular Season
ovo je prvi preduslov da neko dodje do 90 ili eventualno 100+. kroz sezonu/dvije neko obara rekord 100%. udario je adebayo na ego s ovim rekordom, upalice se inat ubrzo 
ee aleme aleme 
ovi sa SK bas spremni dodju, proslu tekmu Bruce Brown je bio Bruce Bowen, sad Nnajia zovu Đani 
-
TripleThreat
- Kontakt:
Three-way tie na zapadu trenutno, a uskoro bi mogao biti i four-way 
"Your favorite player's favorite player" - MB
Dobar ovaj shepard, bas se vidi da je novi Curry 
Al kako igra Khwai, brat stavio ekipu na svoja ledja nakon sto su usli u sezonu sa 6-21 i sad su vec na 33-32, od tad imaju 27-11. prvih 6 ne mogu uhvatiti ali da ce biti problem OKC-u ili SaS u prvoj rundi sa njima itekako da hoce. Garland za sada odlicno se uklopio, a i Mathurin sa klupe je odlican.
45-5-5 za 31min sut 15/20 , strasan Khwai.
Al kako igra Khwai, brat stavio ekipu na svoja ledja nakon sto su usli u sezonu sa 6-21 i sad su vec na 33-32, od tad imaju 27-11. prvih 6 ne mogu uhvatiti ali da ce biti problem OKC-u ili SaS u prvoj rundi sa njima itekako da hoce. Garland za sada odlicno se uklopio, a i Mathurin sa klupe je odlican.
45-5-5 za 31min sut 15/20 , strasan Khwai.
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Klipe mnogo bolje sa Mathurinom i Garlandom nego sa Hardenom i Zupcem. Harden je prava luzerska njuska i najbolji igrac za dovesti ako ne zelis da budes kontender.
A ove Rocketse svaka ozbiljnija ekipa ove sezone razgulila ko macku. Na kraju ce ispadanje u prvoj rundi ispasti najnormalnija stvar za njih.
A ove Rocketse svaka ozbiljnija ekipa ove sezone razgulila ko macku. Na kraju ce ispadanje u prvoj rundi ispasti najnormalnija stvar za njih.
dežurna forumska luda na ovoj temi me izgleda, navodno i dalje citira.
niđe veze, a ja napisa da mi je na ignore listi
niđe veze, a ja napisa da mi je na ignore listi
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 12 mar 2026, 08:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
To sam isto pomislio onu noc kad je Adebayo poludio.sportskimarketing je napisao/la: ↑12 mar 2026, 00:25ovo je prvi preduslov da neko dodje do 90 ili eventualno 100+. kroz sezonu/dvije neko obara rekord 100%. udario je adebayo na ego s ovim rekordom, upalice se inat ubrzo![]()
Al mislim da ce i ove sezone vec biti nekih 70+ tekmi.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Itekako beton, nema sad nogu, povecana minutaza plus b2b, ocekivano. Medjutim izbacaj i elementi suta su mu vrhunski, da puca sa kosa na kos kontas ulazi. To je bitno, a liku 21 godina, ne znam gdje zuris? Tek napunio godine da moze pivu popit i ispuniti listic u kladari, lagano.
A i za Senguna sam mozda previse kritican, nista bolji ni Jokic nije bio prvih 5 sezona, tek u 6oj postao Joker. Centrima treba duze to je opste poznato. Samo lagano
Znači ako LeBron i večeras bude u civilnoj odjeći, Lakersi preuzimaju 3. mjesto.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Večeras će pobijediti s njim ili bez njega
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Je li ovo najbolja Kawhieva sezona u karijeri ? U 35. godini i nakon svih titula.
Nevjerovatan lik.
Nevjerovatan lik.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ko prenosi večeras, ne vidim na arenama ni na sportklubu
Za sada top tekma okc boston. Iako nam fali i tatum, white pa i Vucevic odlicno igramo. Brown strasnu tekmu igra.
Steta ovako izgubiti sa dva slobodna na 0,8 do kraja tekme.
Al ok bez ovih igraca umalo da se dobije. Shai i Brown vrhunske partije.
Al ok bez ovih igraca umalo da se dobije. Shai i Brown vrhunske partije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.