Sto se mene tice moze vodit i veceru za pet, ako dobro radi i brine o finansijama, sponzorima, organizaciji, administraciji i ukupnom funkcionisanju kluba na dobar i pozitivan nacin ja nemam nista protiv osim njega, najmanji problem nam je lik koji se bavi tipa finansijama koje su vec prosle fazu reorganizacije, ili o sponzorima gdje su vec raskinuti neki i dogovoreni novi, dosao je na gotovo nek se on brine o svom poslu a sigurno je bilo vise kandidata za poziciju pa je izabran on, njegov CV je sigurno zavidniji od mog i tvog zajedno. Puno veci problem je sportski direktor, direktor OP, svi klupski mediji su u padu, sportski rezultati... Slato je prasina, lako se moze zamjenit. Ti kazes sam da palamudimo (mi ostali) a ti navodis Slatu kao problem.GavranBeli je napisao/la: ↑13 mar 2026, 14:04Slato je jutjuber on predstavlja klub. Nemamo visenikog u klubu svakako, jedan novinar ostao to je to.
Kad tad ce sve leci na svoje, a onda cemo se moci baviti samo rezultatima i poboljsanjem istih, a do tad pustit Sanina nek radi, sigurno da ce uskoro bit imenovani novi ljudi.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)