Al Jazeri je bila odlicna televizija, sto je program, a svjetska zastupljenost pokazala. Okupili su sve najbolje sto su mogli. Hayat nije televizija, nego propagandni program SDA.GavranBeli je napisao/la: ↑13 mar 2026, 14:24Tokom svoje profesionalne karijere, Slato je više od deset godina bio angažovan u okviru Al Jazeera Balkans, gdje je obavljao niz funkcija, od reportera i voditelja do sportskog producenta. U tom periodu stekao je značajno iskustvo u kreiranju sadržaja, analizi sportskog tržišta, kao i u razvoju strategija i pregovorima vezanim za sportska prava i investicije.Argentina je napisao/la: ↑13 mar 2026, 14:23Jesi li mu gledao CV, pa to tvrdis?GavranBeli je napisao/la: ↑13 mar 2026, 14:22
CV, zavrsen fakultet na Floridi, u Indiji, ma Sokocu ne znaci nista ako nisi se susreo s fudbalskim klubom, pogotovo s klubom kao Zeljo gdje se ne zna ko pije ko placa. Sta ce on bolan raditi, iskustvo pitanje vremenske prognoze. Molim vas ljudi ukljucite mozak ne treba vam niko pisati ove stvari, ovo najveca budala moze vidjeti i skontati.
Dodatno iskustvo sticao je i kroz angažman na Hayat TV, kao i kroz vlastiti poduzetnički rad. Osnivač je i direktor kompanije Compact Media.
Mozda znas kako si mogao doci u Al Jazeri da radis, preko stele, zato je ugasena. Hayat odlicna televizija. I firma koja ima jednog zaposlenog tj sebe.Ne znam ja sam budala sta po tebi on moze pomoci u klubu?
Ja ne znam sta moze pomoci ili ne, pokazat ce vrijeme. Momak ima Ugovor na godinu dana uz opciju produzenja ako se pokaze. Njegov projekat je navodno ovaj sa Arene "Neuspkeh prvaka", koji je meni licno top (iako Arenu mrzim).
Sudimo olako, kao sto olako i dizemo u nebesa. Dajmo sansu, pa da vidimo. Nije ni poceo raditi, pljujemo ga. A opis pozicije mu je vise administrativni (zapoalenici, slaganje pravne sluzbe, finansija, tekuce poslovanje itd), on nema vezu sa sportskim segmentom. Mislim da mnogi nemaju pojma ni sta mu je nadleznost.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)