NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

nebeskasila
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la nebeskasila » 09 mar 2026, 21:13

Ma uvijek isto za te clanske, a ne prodaju 15-20 komada. Prvo treba dici firme, restorane, kafice, skupstinu, vijece, poznate licnosti, oni svi trebaju reklamirati clanske karte dva tri mjeseca da narod pocne uzimati.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 12 mar 2026, 18:45

Sta ste se sad svi umirili kad treba poceti prvenstvo. Ima li koja novost

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 13 mar 2026, 10:26

Drago Tabak kad god dođe u Bihać nisu čista posla, nadam se napokon da sutra neće biti tako.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 13 mar 2026, 10:35

NeRi_K je napisao/la:
13 mar 2026, 10:26
Drago Tabak kad god dođe u Bihać nisu čista posla, nadam se napokon da sutra neće biti tako.
Prvo sto sam pomislio kada sam vidio da on sudi je upravo to što si napisao. Izgleda Stupčanica ide jako od prvog kola.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 mar 2026, 11:31

Cim sam vidio njega izgubio sam volju za utakmicu, sramota je da je tom covjeku dozvoljeno uci u Bihac. Trebali smo traziti promjenu sudije
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 13 mar 2026, 16:19

Durmis novi igrac

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 13 mar 2026, 16:29

Nije los igrač on uopste

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 13 mar 2026, 16:35

Nas dragi Drago Tabak, po koji put?

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 13 mar 2026, 16:56

Dolazi da usere odmah prvo kolo. Ovo dolazi po nalogu sto posto, nije to slucajnost.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 13 mar 2026, 19:05

Treba mu znači od zagrijavanja počet j sve po spisku i prijetiti jer nema druge s njim…znači sutra nam je crveni zagarantovan pogotovo ako Hadra bude igrao, a i sta drugo ocekivat kad imamo priliku u 2 kola uzet 6 bodova ne paše to nikom očogledno

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 13 mar 2026, 19:18

Bihac1299 je napisao/la:
13 mar 2026, 19:05
Treba mu znači od zagrijavanja počet j sve po spisku i prijetiti jer nema druge s njim…znači sutra nam je crveni zagarantovan pogotovo ako Hadra bude igrao, a i sta drugo ocekivat kad imamo priliku u 2 kola uzet 6 bodova ne paše to nikom očogledno
Hadra ne može igrati, jer propušta utakmicu zbog kartona.

Mislim čak što više suprotno, moramo mi pokazati dostojanstvo i ne biti krkani na tribinama, a ekipa odigrati izvan svojih mogućnosti i pobjeda neće doći u pitanje.
Zadnja izmjena: NeRi_K, dana/u 13 mar 2026, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 13 mar 2026, 19:35

Odmah mu sve po spisku spomenuti za stare " zasluge "..
A sutra angazovano, borbeno, dobicemo Stupcanicu

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 13 mar 2026, 19:52

Pozdrav Biscani, sutra ima da uzmete sumare akB da i nama pomognete haha da zenicka raja zapne i da ih otresete.Nama dobro vama dobro :mrgreen:

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 13 mar 2026, 20:51

NeRi_K je napisao/la:
13 mar 2026, 19:18
Bihac1299 je napisao/la:
13 mar 2026, 19:05
Hadra ne može igrati, jer propušta utakmicu zbog kartona.

Mislim čak što više suprotno, moramo mi pokazati dostojanstvo i ne biti krkani na tribinama, a ekipa odigrati izvan svojih mogućnosti i pobjeda neće doći u pitanje.
Sefe moj stariji si, dokle mi više bisćani da budemo sabur i merhametli dooookle, svi nas je*u gdje stignu, kajla nam je za sve iole pozitivno da se napravi u gradu, njemu ne vrijedi pokazat dostojanstvo i kulturu jer ce nas je*at i vec sam spreman na stres sutra, Ramazan je dragi al izgriješit ćemo se svi sutra jer taj nas lik nikad nije usrećio!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 13 mar 2026, 21:05

Ja bi volio da se moze normalno, ali sa njim isto mislim da ne moze. Rijetko kad dodje sudija koji dobije aplauze kod nas. 90% njij gleda da nas osteti. I ocigledno savez radi nesto protiv nas tako da bi opet u tome morao spomenuti durica, ali nije prikladno ovdje. Bojim se da ce puno sjeckati igru, pa ce i unistiti sve, kao sto inace rade. Nadam se da ce igraci izgoriti na terenu, jer Stupcanicu ce biti tesko dobiti da bude sudjenje kako treba, a ne jos da sudi za njih. Takodjer ocekujem 7-8 zutih kartona

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 mar 2026, 21:15

NeRi_K je napisao/la:
13 mar 2026, 19:18
Znas kako se kaze, sa ciganima ciganski. On dolazi po zadatku, vidjet ces.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 14 mar 2026, 04:48

Tako je treba mu rezervisati onu premium sobu u Kostelskom i staviti Don Perignon na hladjenje. Da kad nas zakolje moze se odmoriti k’o cojk. Boze dragi…

Treba mu pokazati sutra i svima u savezu da Bihac iksiraju kad su ti igrokazi u pitanju. Opet kazem jedini sa mudima u ovoj drzavi su Rodjeni, oni su onog majmuna odradili taj vise na crvenom u mahali ne smije preci.

Nemojte samo pisati sutra kad nas zakolje da nije bilo banane i vode u svlacionici i da mu je voda bila studena.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 14 mar 2026, 08:20

InatSilniBosanski je napisao/la:
14 mar 2026, 04:48
Tako je treba mu rezervisati onu premium sobu u Kostelskom i staviti Don Perignon na hladjenje. Da kad nas zakolje moze se odmoriti k’o cojk. Boze dragi…

Treba mu pokazati sutra i svima u savezu da Bihac iksiraju kad su ti igrokazi u pitanju. Opet kazem jedini sa mudima u ovoj drzavi su Rodjeni, oni su onog majmuna odradili taj vise na crvenom u mahali ne smije preci.

Nemojte samo pisati sutra kad nas zakolje da nije bilo banane i vode u svlacionici i da mu je voda bila studena.
Ima brate i do te vode. Kad smo nekog ugostili na lijep nacin? Kad smo koga docekali da nam se zahvali? Kad smo izasli u susret kome unazad 20 godina. Pa ti dobro znas kakve su uprave bile, yebali su koga su stigli, pa nas svi sa razlogom zamrzili. I to je tesko ispraviti. Za to trebaju godine postenog rada, i opet nije garancija da cemo nesto uraditi jer u ovoj drzavi postenje je na zadnjem mjestu. To sto cemo mi psovati sudiji, govoriti cigane, mislis da ce nam biti bolje, ili da ce on reci, e sad cu ja suditi ksko treba. Varas se Bgm. Rodjeni su napali direkt sudiju, pa pravili sacekuse, nas yebe jedan Duric godinama, pa nikad nista. J*** nas sudije, savez, svi redom, al mi na to kazemo par puta cigani, cigani i to je to, idemo kuci popisani jer smo izgubili tri boda

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 14 mar 2026, 08:53

nebeskasila je napisao/la:
14 mar 2026, 08:20
InatSilniBosanski je napisao/la:
14 mar 2026, 04:48

Ima brate i do te vode. Kad smo nekog ugostili na lijep nacin? Kad smo koga docekali da nam se zahvali? Kad smo izasli u susret kome unazad 20 godina. Pa ti dobro znas kakve su uprave bile, yebali su koga su stigli, pa nas svi sa razlogom zamrzili. I to je tesko ispraviti. Za to trebaju godine postenog rada, i opet nije garancija da cemo nesto uraditi jer u ovoj drzavi postenje je na zadnjem mjestu. To sto cemo mi psovati sudiji, govoriti cigane, mislis da ce nam biti bolje, ili da ce on reci, e sad cu ja suditi ksko treba. Varas se Bgm. Rodjeni su napali direkt sudiju, pa pravili sacekuse, nas yebe jedan Duric godinama, pa nikad nista. J*** nas sudije, savez, svi redom, al mi na to kazemo par puta cigani, cigani i to je to, idemo kuci popisani jer smo izgubili tri boda
Kad dodje Pod Borice gledati Jedinstvo treba **** istjerati s stadiona i ne dati mu prici stadionu Jedinstva,ni njemu ni Kazlagicu,ni Halkicu, svim **** koja unistavaju nas nogomet ,a na ustrb Srba i Hrvata.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, Proximic i 13 gostiju.