NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
nebeskasila
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ma uvijek isto za te clanske, a ne prodaju 15-20 komada. Prvo treba dici firme, restorane, kafice, skupstinu, vijece, poznate licnosti, oni svi trebaju reklamirati clanske karte dva tri mjeseca da narod pocne uzimati.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Sta ste se sad svi umirili kad treba poceti prvenstvo. Ima li koja novost
Drago Tabak kad god dođe u Bihać nisu čista posla, nadam se napokon da sutra neće biti tako.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
Marokanci58
- Kontakt:
Cim sam vidio njega izgubio sam volju za utakmicu, sramota je da je tom covjeku dozvoljeno uci u Bihac. Trebali smo traziti promjenu sudije
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
Durmis novi igrac
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Nije los igrač on uopste
Nas dragi Drago Tabak, po koji put?
-
nebeskasila
- Kontakt:
Dolazi da usere odmah prvo kolo. Ovo dolazi po nalogu sto posto, nije to slucajnost.
Treba mu znači od zagrijavanja počet j sve po spisku i prijetiti jer nema druge s njim…znači sutra nam je crveni zagarantovan pogotovo ako Hadra bude igrao, a i sta drugo ocekivat kad imamo priliku u 2 kola uzet 6 bodova ne paše to nikom očogledno
Hadra ne može igrati, jer propušta utakmicu zbog kartona.
Mislim čak što više suprotno, moramo mi pokazati dostojanstvo i ne biti krkani na tribinama, a ekipa odigrati izvan svojih mogućnosti i pobjeda neće doći u pitanje.
Zadnja izmjena: NeRi_K, dana/u 13 mar 2026, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Odmah mu sve po spisku spomenuti za stare " zasluge "..
A sutra angazovano, borbeno, dobicemo Stupcanicu
A sutra angazovano, borbeno, dobicemo Stupcanicu
Pozdrav Biscani, sutra ima da uzmete sumare akB da i nama pomognete haha da zenicka raja zapne i da ih otresete.Nama dobro vama dobro 
Sefe moj stariji si, dokle mi više bisćani da budemo sabur i merhametli dooookle, svi nas je*u gdje stignu, kajla nam je za sve iole pozitivno da se napravi u gradu, njemu ne vrijedi pokazat dostojanstvo i kulturu jer ce nas je*at i vec sam spreman na stres sutra, Ramazan je dragi al izgriješit ćemo se svi sutra jer taj nas lik nikad nije usrećio!
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ja bi volio da se moze normalno, ali sa njim isto mislim da ne moze. Rijetko kad dodje sudija koji dobije aplauze kod nas. 90% njij gleda da nas osteti. I ocigledno savez radi nesto protiv nas tako da bi opet u tome morao spomenuti durica, ali nije prikladno ovdje. Bojim se da ce puno sjeckati igru, pa ce i unistiti sve, kao sto inace rade. Nadam se da ce igraci izgoriti na terenu, jer Stupcanicu ce biti tesko dobiti da bude sudjenje kako treba, a ne jos da sudi za njih. Takodjer ocekujem 7-8 zutih kartona
Znas kako se kaze, sa ciganima ciganski. On dolazi po zadatku, vidjet ces.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Tako je treba mu rezervisati onu premium sobu u Kostelskom i staviti Don Perignon na hladjenje. Da kad nas zakolje moze se odmoriti k’o cojk. Boze dragi…
Treba mu pokazati sutra i svima u savezu da Bihac iksiraju kad su ti igrokazi u pitanju. Opet kazem jedini sa mudima u ovoj drzavi su Rodjeni, oni su onog majmuna odradili taj vise na crvenom u mahali ne smije preci.
Nemojte samo pisati sutra kad nas zakolje da nije bilo banane i vode u svlacionici i da mu je voda bila studena.
Treba mu pokazati sutra i svima u savezu da Bihac iksiraju kad su ti igrokazi u pitanju. Opet kazem jedini sa mudima u ovoj drzavi su Rodjeni, oni su onog majmuna odradili taj vise na crvenom u mahali ne smije preci.
Nemojte samo pisati sutra kad nas zakolje da nije bilo banane i vode u svlacionici i da mu je voda bila studena.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ima brate i do te vode. Kad smo nekog ugostili na lijep nacin? Kad smo koga docekali da nam se zahvali? Kad smo izasli u susret kome unazad 20 godina. Pa ti dobro znas kakve su uprave bile, yebali su koga su stigli, pa nas svi sa razlogom zamrzili. I to je tesko ispraviti. Za to trebaju godine postenog rada, i opet nije garancija da cemo nesto uraditi jer u ovoj drzavi postenje je na zadnjem mjestu. To sto cemo mi psovati sudiji, govoriti cigane, mislis da ce nam biti bolje, ili da ce on reci, e sad cu ja suditi ksko treba. Varas se Bgm. Rodjeni su napali direkt sudiju, pa pravili sacekuse, nas yebe jedan Duric godinama, pa nikad nista. J*** nas sudije, savez, svi redom, al mi na to kazemo par puta cigani, cigani i to je to, idemo kuci popisani jer smo izgubili tri bodaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 mar 2026, 04:48Tako je treba mu rezervisati onu premium sobu u Kostelskom i staviti Don Perignon na hladjenje. Da kad nas zakolje moze se odmoriti k’o cojk. Boze dragi…
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Kad dodje Pod Borice gledati Jedinstvo treba **** istjerati s stadiona i ne dati mu prici stadionu Jedinstva,ni njemu ni Kazlagicu,ni Halkicu, svim **** koja unistavaju nas nogomet ,a na ustrb Srba i Hrvata.nebeskasila je napisao/la: ↑14 mar 2026, 08:20Ima brate i do te vode. Kad smo nekog ugostili na lijep nacin? Kad smo koga docekali da nam se zahvali? Kad smo izasli u susret kome unazad 20 godina. Pa ti dobro znas kakve su uprave bile, yebali su koga su stigli, pa nas svi sa razlogom zamrzili. I to je tesko ispraviti. Za to trebaju godine postenog rada, i opet nije garancija da cemo nesto uraditi jer u ovoj drzavi postenje je na zadnjem mjestu. To sto cemo mi psovati sudiji, govoriti cigane, mislis da ce nam biti bolje, ili da ce on reci, e sad cu ja suditi ksko treba. Varas se Bgm. Rodjeni su napali direkt sudiju, pa pravili sacekuse, nas yebe jedan Duric godinama, pa nikad nista. J*** nas sudije, savez, svi redom, al mi na to kazemo par puta cigani, cigani i to je to, idemo kuci popisani jer smo izgubili tri bodaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑14 mar 2026, 04:48Tako je treba mu rezervisati onu premium sobu u Kostelskom i staviti Don Perignon na hladjenje. Da kad nas zakolje moze se odmoriti k’o cojk. Boze dragi…
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, Proximic i 12 gostiju.