FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba pametno odabrati trenera za sljedeću sezonu. Evo imaju 2 i više mjeseca da razmisle i da odmah na početku priprema za Evropu imamo novog trenera.
- luckystrike
- Kontakt:
Na klipu koji je ranije citiran ga ne vidim, vjerovatno je negdje stajao u ćošku. Toliko o ozbiljnosti samog sastanka. Jeftini populizam vol. 2.ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 mar 2026, 09:08Tu je imas na klipovimaluckystrike je napisao/la: ↑14 mar 2026, 00:53Gdje je Krste? Ja vidim samo Salkića - "član savjetodavnog odbora" i Numanovićku kao gensek SFK.ErosViverosViv je napisao/la: ↑13 mar 2026, 20:24
Ovo je prvi sastanak ovakvog tipa i predstavlja te direktor Velkoski
Sjedio tacno preko puta Colpe. Ili preko stola. Kako god, izgledao je kao da ni on ne zna sto je tu i o cemu se raspravlja.luckystrike je napisao/la: ↑15 mar 2026, 03:13Na klipu koji je ranije citiran ga ne vidim, vjerovatno je negdje stajao u ćošku. Toliko o ozbiljnosti samog sastanka. Jeftini populizam vol. 2.ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 mar 2026, 09:08Tu je imas na klipovimaluckystrike je napisao/la: ↑14 mar 2026, 00:53
Gdje je Krste? Ja vidim samo Salkića - "član savjetodavnog odbora" i Numanovićku kao gensek SFK.
U novi boj...
- luckystrike
- Kontakt:
Ništa naročito protiv njega u Upravi, mada mi se malo zgadio kroz par izjava na početku tačno se osjetio ajlin zadah iz njegovih usta, nego ne može jedanput na sastanak ići Trbić, drugi put Ćala, treći put Krste. Da Klub ima ozbiljnu namjeru da riješi pitanje oko FS KS kao i suđenja, mislim da bi ozbiljan pravnik / operativac bio angažovan i plaćen samo za taj posao.
S druge strane, sumnjam u namjere ali i sposobnost realizacije ovog nasilnika od ministra, s obzirom da je već jednom dizao pompu po istom pitanju pa klapn'o ušima.
S druge strane, sumnjam u namjere ali i sposobnost realizacije ovog nasilnika od ministra, s obzirom da je već jednom dizao pompu po istom pitanju pa klapn'o ušima.
- luckystrike
- Kontakt:
Doktore,
Ne mogu se složiti s par napisanih stvari,
Prvo, ne možemo tvrditi sa sigurnošću da trener nije bio primoran s obzirom da je vrlo moguće da mora balansirati između zahtjeva Zorana i Ismira.
Tu su mogući i pritisci menadžera ali i samih igrača jer svi žele šansu, kao i povrede, Gojković se vratio iz ozbiljne povrede i pretpostavljam da nije još uvijek u mogućnosti odigrati 3 utakmice u 7 - 8 dana, a recimo povreda Cimirota ga je primorala da traži rješenje u Meiteu što je po meni nonsens.
Dalje, pogledaj samo 4 utakmice drugog dijela i početne postave, rotiralo se i tada;
Drugo, promjena formacije je koliko mene sjećanje služi došla nakon poraza od Veleža u utakmici protiv Borca a ne od početka drugog dijela sezone.
Naši igrači u defanzivi nerijetko stoje daleko od napadača protivničke ekipe. Nisu uvijek 100% fokusirani. U veznom redu nedostaje s jedne strane pritiska po izgubljenoj lopti s druge strane kretnje bez lopte u fazi napada. Nedostaje i lucidnosti, završni pas ili šut s distance.
Sve mogu razumjeti ali nedostatak žara i borbe, to ne mogu. Po mom skromnom mišljenju ni Rudar ni Velež nas nisu vele nadigrali, samo su imali veću želju, bili su čvršći u duelima i na lopti i više se kretali.
Ne znam kol'ko je tu do samog trenera, al' kad ih se natjera od Adema pa nadalje da malo više potegnu, ili kad se sami sjete što se pokazalo protiv želje ili pod bijelim brijegom, ovoj ekipi realno ne može niko parirati.
Ma **** vise Krdzalica nek je ziv i zdrav, valjda je zaradio da kupi koju nekretninu, ali on i fudbal su zavrsili jedno sa drugim, covjek cim obuce kopacke izadje iz stroja, ajde sine nije te Bog dao za ovoga, lagano sa njim razlaz na ljeto i idemo daljeSazg je napisao/la: ↑14 mar 2026, 23:32Miete je morao igrati od prve. Cimi je zaradio neku povredu protiv Borca, zato je i izašao, Mamas znamo sve o povredi, Sergej u Ukrajini, jbg nije imao ko. Da je Cimi bio zdrav ne bi Miete igrao sigurno, mada je i Krdžalić isto protiv Borca fasovao gadne žuljeve na stopalima i protiv Veleža je igrao sa užasnim bolovima, kad je skinuo kopačke obje štucne su mu bile kompletne krvave, zato nije ni mogao pred kraj da stigne for koji ke sam sebi dao. Mislim da bi ipak Cimi i Anes bili prva opcija sa Mietom kao varijantom za zamjenu, ovako nije bilo druge varijante nego da ga stavi od prve jbg. Kad je dobio onj “crveni” tu je prestao da postoji na terenu i sve se raspaloTrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 mar 2026, 10:16Ono sto je mene najvise flesiralo je to da je ovaj mali Meite bukvalno nakon par treninga odjednom se ukazao od prve minute.
E tu sam definitivno vidio djelovanje,namjeru i nacin kako da se “friska roba” sto prije postavi u izlog i unovci.
Mozda ja grijesim,i ne kazem da ljudi ne zele najbolje,ali se ne mogu oteti utisku da se ipak daje mala prednost biznisu ispred rezultata.
Mozda to negdje i ima smisla kad pogledas tabelu,i sve sta se desava u ovoj ligi i fudbalu generalno. Sezona je za nas zavrsena sto se tice prvenstva,ali zasto u kupu takvi eksperimenti?
Ne znam,mozda oni bolje vide i vise znaju od nas,kao sto vjerovatno i jeste slucaj.
Evo ja sam siguran da nam je klempa u listici i super kupu,a onda se zna sta je sljedeci potez…
Novi krug,i sve ispocetka….
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Amin, ali dabogda.DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 mar 2026, 18:40Tri boda iz lištice,
Pehar iz Mostara,
Doček ispred istoka.
#koizdapizda![]()
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kakav sastav

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- skullcrusher
- Kontakt:
Zasto ga niko ne pita na pressu zasto svaku utakmicu mijenjas pola ekipe kretenu raspali maloumni
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Banić,Mujkić.Ivanišević,Menalo,Elezi,Krdzalić,Bralić,Ristovski,Meite,Ljajić,Carlos

- Jet2Holiday
- Kontakt:
Moj Mario, odlican trener za menadjere.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Samo me zanima cime je to Kupresak zasluzio da bude na klupi a Mujkic u prvih 11

Pobjedu daj nam ti...
Pobjedu daj nam ti...
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Sa osmoricom na listicu
Banić,Mujkić.Ivanišević,Elezi,Bralić,Ristovski,Ljajić,Carlos
0 bekova i 0 zadnjih veznih, ovako u pesu staviš kad nebitnu utakmicu igraš da ti za iduću budu svi full stamina samo što nama ova utakmica nije nebitna. Bar meni nije, ne znam za ove što su plaćeni da im bude bitna.
IGRAJTE ZA VEDRANA
Znači od sutra novog trenera tražimo, lijepo.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nikako mi ovo nije jasno,isto ko da hoce da ga otjeraju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko nam kroji ekipu, sta se desava? Ignatkov i Cimirot su Buskets i Xavi za Meitea i Krdzalica. Opet Elezija gubimo na izmisljenoj poziciji krila? Sredine opet necemo imati dok neke izmjene ne napravi.
I najvece pitanje, kako sve u odbrani rotira osim Ristovskog? Taj ako ne igra stopera onda igra beka, a dva beka sjede na klupi. Frajer bez energije, istrosen igrac koji nas je kostao dosta puta, moze li na klupu ikako? I Maroodza izmislio fudbal za Ivanisevica.
I najvece pitanje, kako sve u odbrani rotira osim Ristovskog? Taj ako ne igra stopera onda igra beka, a dva beka sjede na klupi. Frajer bez energije, istrosen igrac koji nas je kostao dosta puta, moze li na klupu ikako? I Maroodza izmislio fudbal za Ivanisevica.