Ja bi je potpisao pa makar ostali na dva boda u 36 kola. Zasto? Evo primjer Slobode koja grca u dugovima a bila je ucesnik xy godina (da nema struja mogli su napraviti pricu kao Velez) uvijek su igrali sa svojim igracima iz OP i pretprosle god se “prosetali” ligom jer je vecina kadra imala iskustva igrati na vecem lvl izlazis iz zone konforta i postajes bolji kakav god da si.nebeskasila je napisao/la: ↑15 mar 2026, 09:20Ja ne bi bio sad za PL i da mozemo uci. Pa usli bi, bili kants za nabijanje i ispali, i narednih 15 godina ne bi dosli sebi. Bez plana ne ide nista. Za razliku od prije par godina stekli smo puno uslova boljih, ali i dalje to nije to. Normalno da je lijepa pomisao na to da imamo ekipu da se ganjamo, ali sa ovim budzetom, ne znam bas. U nas je sve ovo i dslje tanko i odjednpm preko noci moze sve pući. I ja sam prije uvijek govorio samo PL al sad nekako razmisljam drugacije
Drugo je posjecenost gdje bi sigurno bilo 5-6.000 ljudi skoro svaku utk, trece je sto bi postao popularan za mlade igrace koji traze minute i agente koje imaju jeftine igrace tipa 2-3-4000 KM kojima fali seniorskog fudbala i koji se mogu prodati ako odigraju dobru sezonu. I sad da ne idem siroko i dugo samo cu reci sistemski ovo kako ide mi kad nacinckamo budzet na bubam 1.5 mil KM tad ce ti trebati 5-6 mil KM za PL i nikad je necemo stici na taj nacin, raja ce izgubiti volju, generacije i generacije su vec izrasle bez PL a jos koliko bi ih izraslo Bog zna