Premijer liga BiH - aktuelno
-
GavranBeli
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Horde su najopasnija grupa u BIH koja broji mnogo huligana, zato moraju biti pod pratnjom. Navijaci visokog rizika
Sarajevo je toliko lose da ni Nodi ne moze da izbaksuzira njihove protivnike.
-
Sogandolma21
- Kontakt:
Mato stanic
svaka cast niko ga ne spominje a 10 golova 3 asistencije.Sarajevo bi prije na Marakani izvuklo nesto nego na Pecari.
Vjerujem da Stimac ima jos kredita zbog evropskog proljeca, polufinala kupa i kakvih takvih sansi u prvenatvu.
Cvitanovic nema nista, njemu je superkup, u slucaju poraza, posljednja utakmica na klupi Sarajeva.
-
GavranBeli
Sto ce Stimac otkaz dobiti pustili Posusju ascare bas me zanima
Sarajevo suprkup, Zrinjski kup a Borac Titula, vuci siti i sve ovce na broju, BiH zemlja Dembelija 
Nabijanje kompleksa skoro 30 godina!!!
Mato Stanić najbolji veznjak lige , ne misli stati, nosi ovu ekipu do Europe
Mato Stanić najbolji veznjak lige , ne misli stati, nosi ovu ekipu do Europe
Samo jedno ime
Tako je! A sarajlijama, zna se....
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
MikeEhrmantraut
- Kontakt:
Pitari ce ostvariti hattrick poraza u Hercegovini ovih dana
-
successminator
- Kontakt:
NK Široki Brijeg je istovremeno klub sa najneispravnijom i najispravnijom politikom u BiH. Najneispravnijom zato što nijedan Bošnjak, musliman iz bilo kojeg dijela svijeta ili Srbin nije igrao tamo zadnjih 30 godina i ko zna kada bi mogao zaigrati. To krši osnovna načela sporta.
S druge strane, imaju i najispravniju politiku jer forsiraju igrače iz vlastite omladinske škole i ulažu u infrastrukturu. Ljudi su stigli čak i obnoviti trening kamp, dok ga 99% klubova u BiH nije uspjelo ni napraviti. Imaju mnogo igrača iz vlastite omladinske škole u prvom timu (imali su i u prošlosti) i na svom vrhuncu omladinske selekcije su im bile kao reprezentacija Hrvata iz BiH. Npr. ovaj Mato Stanić je iz Žepča, ako se ne varam. Pouzdano znam i da su kao klub odlični domaćini i generalno sam čuo samo pozitivne stvari o njihovom gostoprimstvu. Dalje, pored toga što proizvode kvalitetne fudbalere, ljudi proizvode i vlastite trenere. Denis Ćorić, Toni Karačić i Jure Ivanković su njihova trenerska škola. Koliko premijerligaških trenera su izbacili ostali premijerligaški klubovi?
Što se tiče sportskog segmenta upravljanja klubom, drugi klubovi bi trebali da uče od njih. Kada bi se još odmakli od politike i dopustili Bošnjacima i Srbima da tamo igraju, bili bi pravi klub u svakom smislu.
S druge strane, imaju i najispravniju politiku jer forsiraju igrače iz vlastite omladinske škole i ulažu u infrastrukturu. Ljudi su stigli čak i obnoviti trening kamp, dok ga 99% klubova u BiH nije uspjelo ni napraviti. Imaju mnogo igrača iz vlastite omladinske škole u prvom timu (imali su i u prošlosti) i na svom vrhuncu omladinske selekcije su im bile kao reprezentacija Hrvata iz BiH. Npr. ovaj Mato Stanić je iz Žepča, ako se ne varam. Pouzdano znam i da su kao klub odlični domaćini i generalno sam čuo samo pozitivne stvari o njihovom gostoprimstvu. Dalje, pored toga što proizvode kvalitetne fudbalere, ljudi proizvode i vlastite trenere. Denis Ćorić, Toni Karačić i Jure Ivanković su njihova trenerska škola. Koliko premijerligaških trenera su izbacili ostali premijerligaški klubovi?
Što se tiče sportskog segmenta upravljanja klubom, drugi klubovi bi trebali da uče od njih. Kada bi se još odmakli od politike i dopustili Bošnjacima i Srbima da tamo igraju, bili bi pravi klub u svakom smislu.
Zadnja izmjena: successminator, dana/u 15 mar 2026, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Tu sam NijazeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑15 mar 2026, 17:38Eros herson i najvecaradosti
Digitalci foruma, javite se nije sramota yebo li vas Sandzukan
Ima sljedeca godina , a liga prvaka 2028
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 mar 2026, 18:33Tu sam NijazeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑15 mar 2026, 17:38Eros herson i najvecaradosti
Sta ono psujete Sandzukana, Adem se zvao ono?
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Postoji novi nadimak,Sandzacki PirloGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑15 mar 2026, 18:37NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 mar 2026, 18:33Tu sam NijazeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑15 mar 2026, 17:38Eros herson i najvecaradosti
Sta ono psujete Sandzukana, Adem se zvao ono?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Čemu tako grube riječi za fudbalere toškaKosevoZove je napisao/la: ↑15 mar 2026, 17:16Nisi daleko od istine mi je ne zasluzujemo iskreno picke vece bez muda nisam vidio u zivotu za 37 godina, ali ih treba ispljuvati dobro ili igraj ili mrs u tosk pa hodaj po terenu!
Pošteno, pa kako bude.
Malo nas je iznenadio ovaj rezultat u listici. Navikli smo pobjedjivati kod njih
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Adano bre Admee Aljahami nijesi dobro igro, tako mi Aljaha
Jel ove godine osvajač kupa kreće iz lige evrope?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Burberry46, Combattente87, Hajdeee, kogmagie46, Marokanci58, ristagrad, Riziko, Vanja8 i 34 gosta.