Vjerujem da Stimac ima jos kredita zbog evropskog proljeca, polufinala kupa i kakvih takvih sansi u prvenatvu.
Cvitanovic nema nista, njemu je superkup, u slucaju poraza, posljednja utakmica na klupi Sarajeva.
Vjerujem da Stimac ima jos kredita zbog evropskog proljeca, polufinala kupa i kakvih takvih sansi u prvenatvu.
Tako je! A sarajlijama, zna se....
Tu sam NijazeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑15 mar 2026, 17:38Eros herson i najvecaradosti
Digitalci foruma, javite se nije sramota yebo li vas Sandzukan
Ima sljedeca godina , a liga prvaka 2028
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 mar 2026, 18:33Tu sam NijazeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑15 mar 2026, 17:38Eros herson i najvecaradosti
Postoji novi nadimak,Sandzacki PirloGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑15 mar 2026, 18:37NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 mar 2026, 18:33Tu sam NijazeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑15 mar 2026, 17:38Eros herson i najvecaradosti
Sta ono psujete Sandzukana, Adem se zvao ono?
Čemu tako grube riječi za fudbalere toškaKosevoZove je napisao/la: ↑15 mar 2026, 17:16Nisi daleko od istine mi je ne zasluzujemo iskreno picke vece bez muda nisam vidio u zivotu za 37 godina, ali ih treba ispljuvati dobro ili igraj ili mrs u tosk pa hodaj po terenu!
Nastavlja se niz omjera na Pecari 30:2 za Siroki, kako uđu na stadion vec gube 1:0
Srba je igralo i igrat ce...malo se raspitajsuccessminator je napisao/la: ↑15 mar 2026, 18:28NK Široki Brijeg je istovremeno klub sa najneispravnijom i najispravnijom politikom u BiH. Najneispravnijom zato što nijedan Bošnjak, musliman iz bilo kojeg dijela svijeta ili Srbin nije igrao tamo zadnjih 30 godina i ko zna kada bi mogao zaigrati. To krši osnovna načela sporta.
S druge strane, imaju i najispravniju politiku jer forsiraju igrače iz vlastite omladinske škole i ulažu u infrastrukturu. Ljudi su stigli čak i obnoviti trening kamp, dok ga 99% klubova u BiH nije uspjelo ni napraviti. Imaju mnogo igrača iz vlastite omladinske škole u prvom timu (imali su i u prošlosti) i na svom vrhuncu omladinske selekcije su im bile kao reprezentacija Hrvata iz BiH. Npr. ovaj Mato Stanić je iz Žepča, ako se ne varam. Pouzdano znam i da su kao klub odlični domaćini i generalno sam čuo samo pozitivne stvari o njihovom gostoprimstvu. Dalje, pored toga što proizvode kvalitetne fudbalere, ljudi proizvode i vlastite trenere. Denis Ćorić, Toni Karačić i Jure Ivanković su njihova trenerska škola. Koliko premijerligaških trenera su izbacili ostali premijerligaški klubovi?
Što se tiče sportskog segmenta upravljanja klubom, drugi klubovi bi trebali da uče od njih. Kada bi se još odmakli od politike i dopustili Bošnjacima i Srbima da tamo igraju, bili bi pravi klub u svakom smislu.
Čim se mora raspitivati i guglati nacionalnost igrača, znači da tu nešto ne štima. Hebo ti pas mater.Lazarov je napisao/la: ↑15 mar 2026, 18:56Srba je igralo i igrat ce...malo se raspitajsuccessminator je napisao/la: ↑15 mar 2026, 18:28NK Široki Brijeg je istovremeno klub sa najneispravnijom i najispravnijom politikom u BiH. Najneispravnijom zato što nijedan Bošnjak, musliman iz bilo kojeg dijela svijeta ili Srbin nije igrao tamo zadnjih 30 godina i ko zna kada bi mogao zaigrati. To krši osnovna načela sporta.
S druge strane, imaju i najispravniju politiku jer forsiraju igrače iz vlastite omladinske škole i ulažu u infrastrukturu. Ljudi su stigli čak i obnoviti trening kamp, dok ga 99% klubova u BiH nije uspjelo ni napraviti. Imaju mnogo igrača iz vlastite omladinske škole u prvom timu (imali su i u prošlosti) i na svom vrhuncu omladinske selekcije su im bile kao reprezentacija Hrvata iz BiH. Npr. ovaj Mato Stanić je iz Žepča, ako se ne varam. Pouzdano znam i da su kao klub odlični domaćini i generalno sam čuo samo pozitivne stvari o njihovom gostoprimstvu. Dalje, pored toga što proizvode kvalitetne fudbalere, ljudi proizvode i vlastite trenere. Denis Ćorić, Toni Karačić i Jure Ivanković su njihova trenerska škola. Koliko premijerligaških trenera su izbacili ostali premijerligaški klubovi?
Što se tiče sportskog segmenta upravljanja klubom, drugi klubovi bi trebali da uče od njih. Kada bi se još odmakli od politike i dopustili Bošnjacima i Srbima da tamo igraju, bili bi pravi klub u svakom smislu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.