Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
- Sjenjak1919
- Kontakt:
-
Nulatridva
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Joj Tuzlaka, više slave bod Travnika, nego naštimanu pobjedu Slobode 

-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ljudi de se dogovorite sami sa sobom jel se stimalo Slobodi il TC vako nez covjek sta da vam demantuje. Ako vam treba pomoc u pronalaženju odgovora na ovo pitanje obratite se u prvu psihijatrsku ustanovu!
#CarsijaOdjebi
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Jedino mi je žao sto navijaci Celika ne vide sličnosti sa Slobodom iz 2024 i ovom ekipom Celika, oni samo gledaju razlike i to one u kojima su bolji. Višak euforije ali razumijem željni su PL i nece ovi kiksovi puno promjeniti ovako je i Sloboda u drugom dijelu one sezone ali opet taj ulazak pod svaku cjenu ce ih skupo koštati skuplje nego Slobodu tad ipak i Sloboda i Celik trenutno nemaju para za to, nažalost tako manjak podrške politike ili patetična podrska uz plansko uništavanje sporta daje svoje rezultate.
#CarsijaOdjebi
-
Marokanci58
- Kontakt:

Bravo kralju. Husić gnjida najveća u Bosni. Sada i javno svi znaju ko je taj krimos ne bi punca osim pušača mošnji Skvera.
BRATSTVO GRAČANiCA
pa mora neko uci na tamburanje u PL:-)tuzlanskinacin je napisao/la: ↑15 mar 2026, 01:39Jedino mi je žao sto navijaci Celika ne vide sličnosti sa Slobodom iz 2024 i ovom ekipom Celika, oni samo gledaju razlike i to one u kojima su bolji. Višak euforije ali razumijem željni su PL i nece ovi kiksovi puno promjeniti ovako je i Sloboda u drugom dijelu one sezone ali opet taj ulazak pod svaku cjenu ce ih skupo koštati skuplje nego Slobodu tad ipak i Sloboda i Celik trenutno nemaju para za to, nažalost tako manjak podrške politike ili patetična podrska uz plansko uništavanje sporta daje svoje rezultate.
Gledam Celik redovno i sinoc je Travnik zasluzeno odnio bod, imaju sigurno nekoliko igraca koji bi mogli igrati u Celiku.
Mi smo odlaskom Kalesica i Telalovica izgubili dosta na najbitnijem dijelu terena, Amoah je dobra zamjena za jednog, a drugog ni na vidiku.
Bice patnje sigurno, i sinoc da se na vrijeme dao 2. gol, bila bi pobjeda na misice, ovako remi zasluzen.
Svi u Ze znaju da u ovoj ekipi nema 3 igraca za PL i svjesno se toga, trebalo se vec sad za proljece dovesti jos 2-3 da eventualnim ulaskom u PL bude manji posao na ljeto, nije se desilo i bice bas veselo ukoliko dodje do toga. Ne znam zasto jer trebalo bi da vec ima nesto novca i za ozbiljne igrace, a ne neke tipa ovog Jenjica, koji je predstavljen takvim, a za sada lik nije na nivou ni neke otjerane, zenicke djece.
Uglavnom, bice zanimljivo proljece, jucer odmah nekoliko iznenadjenja, pitanje je samo ko zeli promociju. Za sada je samo Celik kandidat:-)
- bromazepam
- Kontakt:
Sad je toliko očigledno da ni najveći zaljubljenici u Hezmira ne mogu opravdati to.Marokanci58 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 10:14
Bravo kralju. Husić gnjida najveća u Bosni. Sada i javno svi znaju ko je taj krimos ne bi punca osim pušača mošnji Skvera.
Tužno je samo što je trebalo skoro dvije godine da ljudi to uvide.
Gledam sinoć kako ga javno prozivaju i tjeraju ljudi koji su najviše lobirali da bestidna baraba i ONI preuzmu klub.
Santos sa Tušnja
Možda je bolje obratiti se Azmiru s obzirom da je prva sisa u oba kluba.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑15 mar 2026, 01:35Ljudi de se dogovorite sami sa sobom jel se stimalo Slobodi il TC vako nez covjek sta da vam demantuje. Ako vam treba pomoc u pronalaženju odgovora na ovo pitanje obratite se u prvu psihijatrsku ustanovu!
- BatistutA19
- Kontakt:
Skver je najgluplji lik i najocaraviji ovdje jos brani neodbranjeno ,ovi ostali manje vise .Sad sto vi hocete preko noci sve vas problem i ne moze me niko ubijedit da tzv carsija ne voli vise Slobodu od Podrinjaca nekih sto veze nemaju sa Slobodom nista i sto necete podrzat tj niste podrzali uz neki reset i plan od 5 godina ali sve ce vam doci na naplatu i nikad se necete izvuc i opet ce vam carsija preuzet klub jervnema nikon i ako ne podrzite tada ,vama je gasenja kluba jer ce vam ovaj nabit dugove nenormalne a ovi bez navijaca nista nece moci kao nas NGG ali su navijaci stali uz njih i gurali klub ali sve je to vas problem ali to je tako.
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 15 mar 2026, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Batina ga prima. 
- prisonbreak
- Kontakt:
Tobejarabi sta zvanicna stranica kluba objavi..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..

Ovo nema nigdje majke mi.

Evo vam slika za sljedece saopstenje da ne morate dzaba da pravite. Dopustam vam je na koristenje
Dize se prasina ⚫️🔴
- BatistutA19
- Kontakt:
Sta je ovo ja ne kontam nit mozes obrisat ni nista 
Svasta !!
- BatistutA19
- Kontakt:
Sta god napises ovo zakaceno ,ima li ko ovo da otkaci 

Djaba i odjavis cjeli dan se ovo zakaceno opet 

Banujte defektne zenicane. Spasite forum. 
- bromazepam
- Kontakt:
Ima kad klub nelegalno preuzme seoska varalica sa svojim seljoberima uz pomoć domaćih izdajnika koji sad pišu saopštenja na zvaničnoj stranici, a lobirali za dolazak Hezmirovaca
Santos sa Tušnja
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Čaršija u Tuzli se budi. Otjeraće Podrinjce i seljake i vratiti Slobodu na staze stare slave 
Svaka cast adminu stranice sto je napiso stvari onako kako jest, al brate slatki trebalo je ovo malo pismenije napisat a ne ovako s brda s dola. Imam osjecaj ko da je ovaj text licno Bati sastavljobromazepam je napisao/la: ↑15 mar 2026, 19:37Ima kad klub nelegalno preuzme seoska varalica sa svojim seljoberima uz pomoć domaćih izdajnika koji sad pišu saopštenja na zvaničnoj stranici, a lobirali za dolazak Hezmirovaca![]()
Dize se prasina ⚫️🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.