pa mora neko uci na tamburanje u PL:-)tuzlanskinacin je napisao/la: ↑15 mar 2026, 01:39Jedino mi je žao sto navijaci Celika ne vide sličnosti sa Slobodom iz 2024 i ovom ekipom Celika, oni samo gledaju razlike i to one u kojima su bolji. Višak euforije ali razumijem željni su PL i nece ovi kiksovi puno promjeniti ovako je i Sloboda u drugom dijelu one sezone ali opet taj ulazak pod svaku cjenu ce ih skupo koštati skuplje nego Slobodu tad ipak i Sloboda i Celik trenutno nemaju para za to, nažalost tako manjak podrške politike ili patetična podrska uz plansko uništavanje sporta daje svoje rezultate.
Gledam Celik redovno i sinoc je Travnik zasluzeno odnio bod, imaju sigurno nekoliko igraca koji bi mogli igrati u Celiku.
Mi smo odlaskom Kalesica i Telalovica izgubili dosta na najbitnijem dijelu terena, Amoah je dobra zamjena za jednog, a drugog ni na vidiku.
Bice patnje sigurno, i sinoc da se na vrijeme dao 2. gol, bila bi pobjeda na misice, ovako remi zasluzen.
Svi u Ze znaju da u ovoj ekipi nema 3 igraca za PL i svjesno se toga, trebalo se vec sad za proljece dovesti jos 2-3 da eventualnim ulaskom u PL bude manji posao na ljeto, nije se desilo i bice bas veselo ukoliko dodje do toga. Ne znam zasto jer trebalo bi da vec ima nesto novca i za ozbiljne igrace, a ne neke tipa ovog Jenjica, koji je predstavljen takvim, a za sada lik nije na nivou ni neke otjerane, zenicke djece.
Uglavnom, bice zanimljivo proljece, jucer odmah nekoliko iznenadjenja, pitanje je samo ko zeli promociju. Za sada je samo Celik kandidat:-)