NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Shategabri
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Čuj Milvoki - Indiana
ko će to gledati i kome je bitno da dobije
srećom na Areni Toronto - Detroit,logično.
Koševo Zapad
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Aleme sta ce biti u dvomecu protiv Lakersa?
Ma sta ja znam, losi smo. No expectations, pobjeda i poraz moguce
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako brate nemas ocekivanja u 2 najvaznije tekme sezone??
Dobijete umorne LAL 2 puta i obezbijedio si skoro 3.mjesto...
Alemu nisu rocketsi vise bitni jer je skontao sta mu od pocetka govorimo da je njima prva runda out. Njemu je sad bitno da SAS ispanu i NYK, to on sad prati.
Uskoro se prebacuje na bejzbol i Astrose 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Ako Sengun igra moze 1 za 1 realno, ali bez njega i ovakvi umorni Lakersi su prevelik zalogaj.
Pa losi smo, ne igramo dobru kosarku, jedva Nola dobili. Tako da nemam ocekivanja, vrlo lahko mozemo obje izgubiti a i dobiti. Realno je mozda 1-1. Lakersi igraju dobro u zadnje vrijeme.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑15 mar 2026, 23:21Kako brate nemas ocekivanja u 2 najvaznije tekme sezone??![]()
@ronaldo
Jebga povrede uradile svoje, uvijek ima sljedeca sezona. Vjerovatno ce biti mixu za Giannisa. I to ne znam koliko je pametno ali sve ukazuje na to.
@ltrain
Astrose gledam bez obzira
Ostaje da se vidi, prosle sezone mlada ekipa, igrala svaku tekmu u RS kao da je game 7 playoffa. Ova ekipa igra rs preko one stvari. Vrlo moguce da ce ispasti u prvoj rundi a isto je vrlo moguce da podignu intezitet, ima jos skoro mjesec da playoffa, unpredictable ekipa, tako da realno trenutno nemam nikakvih ocekivanja. Ako uspore tekmu sto je ocekivati u playoffu, opet imas KD, Senguna (ISO), Amena, Jabari je igrao prosli playoff dobro, ovaj mali Sheppard je wildcard, vrlo moguce da u nekoj seriji bude imao 20 ppg itd. Eason odigrao losu sezonu, mozda zagrize u playoffu itd. . U sustini ne bi me iznenadilo ni jedno ni drugo. Imali su momenata u RS kad su igrali dobru kosarku na obje strane parketa
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja ocekujem da dobijete LAL oba puta, da obezbijedite 3.mjesto do kraja RSa i da prodjete 1.rundu PO, a onda ispadnete.alemsa je napisao/la: ↑15 mar 2026, 23:49Pa losi smo, ne igramo dobru kosarku, jedva Nola dobili. Tako da nemam ocekivanja, vrlo lahko mozemo obje izgubiti a i dobiti. Realno je mozda 1-1. Lakersi igraju dobro u zadnje vrijeme.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑15 mar 2026, 23:21Kako brate nemas ocekivanja u 2 najvaznije tekme sezone??![]()
@ronaldo
Jebga povrede uradile svoje, uvijek ima sljedeca sezona. Vjerovatno ce biti mixu za Giannisa. I to ne znam koliko je pametno ali sve ukazuje na to.
@ltrain
Astrose gledam bez obzira![]()
Vidis kako imam lijep nijet za tvoj HOU.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.