Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Laku noć i prijatno
Ja sam govorio da smo se mi o mnogim ogrijesili . Evo od poslije rata FK Zeljeznicar je osvojio 15 trofeja. Od tih 15 , 9 je osvojio Muharemovic kao Kapiten 5 kao Sportski Direktor . Nakon sto je on otisao 2014 osvojili samo jedan kup 2018 . Tako smo tjerali Mulalica jer iako donosi bodove igra ruzan fudbal i to u 2 navrata. Amar Osim kao nasa najveca legenda kluba je ne pozeljan od strane pojedinaca iz Grupe . Evo kao sto kaze Biscevic neki dan svake godine Administrator smanjuje koliko je utakmica odigrao za klub a frajer koji je mogao otici kad je htio je ostao 10 godina u klubu nakon rata i sad nema mjesto za njega. I to nisu izolovani slucajevi meni je zao kakav smo mi narod i kako ne cijenimo svoje.labostarmomosa je napisao/la: ↑15 mar 2026, 23:22Al cuj vitro da nekom priča o uspjehu, idi Švabi svaki dan u aleju i zahvaljuj mu se što ste išta osvojili, kako napusti čovjek, klub vam ko igračka, počev od Cerica pa do onog arapa i Jozaka, tek cete za 10-15 godina shvatit koliko vam je Ivica bitan bio. A tad ce vam vec ovakva “losa sezona” standardna bit, kao sto je vec par godina unazad
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Volim vidit da i dalje ima realnih osoba, ovo sto sam napisao nista licno i nista protiv Zelje kao kluba nego osoba, mislim tebi i ne moram objasnjavat sam ces shvatit jer ti je zdrav razum,Pact1921 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 23:56Ja sam govorio da smo se mi o mnogim ogrijesili . Evo od poslije rata FK Zeljeznicar je osvojio 15 trofeja. Od tih 15 , 9 je osvojio Muharemovic kao Kapiten 5 kao Sportski Direktor . Nakon sto je on otisao 2014 osvojili samo jedan kup 2018 . Tako smo tjerali Mulalica jer iako donosi bodove igra ruzan fudbal i to u 2 navrata. Amar Osim kao nasa najveca legenda kluba je ne pozeljan od strane pojedinaca iz Grupe . Evo kao sto kaze Biscevic neki dan svake godine Administrator smanjuje koliko je utakmica odigrao za klub a frajer koji je mogao otici kad je htio je ostao 10 godina u klubu nakon rata i sad nema mjesto za njega. I to nisu izolovani slucajevi meni je zao kakav smo mi narod i kako ne cijenimo svoje.labostarmomosa je napisao/la: ↑15 mar 2026, 23:22Al cuj vitro da nekom priča o uspjehu, idi Švabi svaki dan u aleju i zahvaljuj mu se što ste išta osvojili, kako napusti čovjek, klub vam ko igračka, počev od Cerica pa do onog arapa i Jozaka, tek cete za 10-15 godina shvatit koliko vam je Ivica bitan bio. A tad ce vam vec ovakva “losa sezona” standardna bit, kao sto je vec par godina unazad
Ljudi su lakovjerni danas, vide neki milioner se vrti oko kluba i misle eto ga, a u sustini je to novi milion na racun milionera i haj kuci, klub ko popišan.
A zaključci od virte i od ovog grbavicahram su priča za pola marke, koji su u stanju vrtit jednu priču 10 dana i stalno se ponavljat i vrtit u krug kao djeca, ti si meni ovo, ja sam tebi ovo i tako u krug, nije vrijedno rasprave.
Europa i vjerojatna prodaja Karića, Babića i Mešića Veležu donosi cca 3 miliona maraka. Neka vama braće Mirvić, mi ćemo svojim putem.
Na šta spade glavni grad države da im neke kamiondžije spašavaju klubove. Ccc
Na šta spade glavni grad države da im neke kamiondžije spašavaju klubove. Ccc
Ovako je i Coric izvukao max iz nasih invalida pa ga otjerasmo a vjv ce i Velez otjerat Ibru nakon mozda dva-tri uvezana poraza ako i bude imao
Crni Cerak 🐦⬛
- luckystrike
- Kontakt:
Jurica95 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 16:01Zbog toga su i tražili, da bi ovako sudioPanta79rei je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:57Ne znam zašto su pitari tražili izuzeće ovog suca. Za sada je pitarima sve dozvoljeno. Ne svira faul za čusti lakat u lice maloprije![]()

-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑16 mar 2026, 02:30Jurica95 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 16:01Zbog toga su i tražili, da bi ovako sudioPanta79rei je napisao/la: ↑15 mar 2026, 15:57Ne znam zašto su pitari tražili izuzeće ovog suca. Za sada je pitarima sve dozvoljeno. Ne svira faul za čusti lakat u lice maloprije![]()
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Uzimamo Športske u idućem kolu
Predsjednice sudija mora zaustaviti Športske
Još je to ostalo da obezbjede 4.poziciju na tabeli
Predsjednice sudija mora zaustaviti Športske
Još je to ostalo da obezbjede 4.poziciju na tabeli
Istina je da Velež nema širok roster, da Ibro izvlači maksimum...ali prvih 11 je dobra, izbalansirana ekipa. To što su neki utripovali da su Sedorf, Nastić, Bičakčić.. bolji od Pidre, Hrkača, Kuzmanovića... jer su više plaćeni je zabluda. Cijena igrača je parametar, ali ne i mjerilo vrijednosti. Velež ima odbranu među 3 u ligi. Tabela uistinu ne laže.
Dobro jutro, ove sedmice jos “hladnije” u Sarajevu i Mostaru nego u Banjaluci 
- Shategabri
Jesu ovo neke komšije počele navijati za ŠB?
Jadnost i patetika
Jadnost i patetika
Koševo Zapad
- luckystrike
- Kontakt:
četničko orgijanje se ovaj vikend iz Banja luke prenijelo u Prijedor
6:45
6:45
- svrakino1921
- Kontakt:
Velež ove sezone nije dobio u prvenstvu ni Borac a nije ni Zrinjski a o Sarajevu da ne pričam
I oni kao takvi hoce u Europu
P.S.
Zahvalite se Premijeru i Predsjedniku sudijske organizacije
što ste uopšte u igri za borbu za Europu
I oni kao takvi hoce u Europu
P.S.
Zahvalite se Premijeru i Predsjedniku sudijske organizacije
što ste uopšte u igri za borbu za Europu
Zlata vrjedna 3 boda Veleza.Slavi se i na Grbavici.Hamo mojne ganje jeni on kriv Idriza mi malog.
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Ma horde su taman došle na svoje i onda nakon par sastanaka gdje svim upravlja momak koji nije tu i kojem nije prioritet Hz nego sve ostalo, sve je palo u vodu. Ozbiljni momci tjst 80% njih je na zapadu ili stanu nekad na sjever pri vrhu.
Ne bi me uopšte začudilo da hordama padne nešto u narednom periodu iako su jedni od rijetkih koji nose udarni na svako gostovanje haman i kače sve po ogradi dok npr manijaci koji su br 1 trenutno okače sve mimo udarnog pretežno. Horde su opet pale, al vratit će se aBd prava priča kad tad.
Ne bi me uopšte začudilo da hordama padne nešto u narednom periodu iako su jedni od rijetkih koji nose udarni na svako gostovanje haman i kače sve po ogradi dok npr manijaci koji su br 1 trenutno okače sve mimo udarnog pretežno. Horde su opet pale, al vratit će se aBd prava priča kad tad.
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
Od rata na ovamo imate svoje ljude u savezu, sa tatom Osimom na celu, gurali vas da osvajate kupove i prvenstva, ostavljali vas u ligi iako ste bili u gorem kurcu sa parama od Celika, dok su njih vratili u kantonalnu prvom prilikom. Dobili ste stadion nazad zahvaljujuci aliji provaliji, inace sad ne biste postojali. Ali je problem kad Velez prvu sezonu od rata ima nekoga u savezu koji se trudi da mu se sudi postenije nego prijasnjih godina. I to nako sto je pozicija covjeka iz HNK bila rezervisana za predstavnika svinja. Jedite g.o.v.n.a, podguzne muhe svinjskog.Seher1921 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:05Zaboravio si najvazniju kariku koja sjedi u savezubordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:03Velez je fino posložio klub Kodro,Ibro ,Pudar, pa i Bajevic je neki nadzorni odbor imaju i mladih u UO . I mislim da su ovi ljudi donijeli neku sigurnost i red u ekipu veleza .
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mato se zvao...
Siroki s vrhunskim prcom na fejsu
Siroki s vrhunskim prcom na fejsu
Sezona 24/25
Stadium---------------------- Spectators -----------Average
FK Zeljeznicar---------------142.400-----------------8.376
FK Sarajevo-------------------105.800------------------6.613
Sezona 23/24
Stadium ---------------------- Spectators-------------Average
FK Zeljeznicar-----------------112.910----------------7.057
FK Sarajevo--------------------112.150--------------- 7.009
Baš je u bobu bilo jelde
Kako je lijepo kad nam znate posjetu u zadnjeg navijača, kompleksaši
Zadnja izmjena: f16, dana/u 16 mar 2026, 09:17, ukupno mijenjano 1 put.
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Nekoliko šansi Sarajeva sa početka su ofsajdi, uključujući šansu Ljajića koja se najviše spominje. Niti u jednoj situaciji pomoćni sudac nije podigao zastavicu, a dobili su kornere npr
Da je pao gol iz kornera VAR se ne može uključit.
Da je pao gol iz kornera VAR se ne može uključit.