Merhaba

Svrsavate li jos na pobjedu sportskih, strumfete?
Balavče o kakvom kompleksu pričaš?f16 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 09:15Sezona 24/25
Stadium---------------------- Spectators -----------Average
FK Zeljeznicar---------------142.400-----------------8.376
FK Sarajevo-------------------105.800------------------6.613
Sezona 23/24
Stadium ---------------------- Spectators-------------Average
FK Zeljeznicar-----------------112.910----------------7.057
FK Sarajevo--------------------112.150--------------- 7.009
Baš je u bobu bilo jelde
Kako je lijepo kad nam znate posjetu u zadnjeg navijača, kompleksaši
Ko je taj čovjek?mobih je napisao/la: ↑16 mar 2026, 09:06Od rata na ovamo imate svoje ljude u savezu, sa tatom Osimom na celu, gurali vas da osvajate kupove i prvenstva, ostavljali vas u ligi iako ste bili u gorem kurcu sa parama od Celika, dok su njih vratili u kantonalnu prvom prilikom. Dobili ste stadion nazad zahvaljujuci aliji provaliji, inace sad ne biste postojali. Ali je problem kad Velez prvu sezonu od rata ima nekoga u savezu koji se trudi da mu se sudi postenije nego prijasnjih godina. I to nako sto je pozicija covjeka iz HNK bila rezervisana za predstavnika svinja. Jedite g.o.v.n.a, podguzne muhe svinjskog.Seher1921 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:05Zaboravio si najvazniju kariku koja sjedi u savezubordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:03Velez je fino posložio klub Kodro,Ibro ,Pudar, pa i Bajevic je neki nadzorni odbor imaju i mladih u UO . I mislim da su ovi ljudi donijeli neku sigurnost i red u ekipu veleza .
Ima jedna prigodna za to

Horde jesu pale qrcu za uši ali nisu toliki levati da im padne nešto. Vidiš da su svjesni i brojke i jačine i ne kace transparente po ogradama kao ranije nego ih drže u rukama na pola tribineStriktnoZlo je napisao/la: ↑16 mar 2026, 08:58Ma horde su taman došle na svoje i onda nakon par sastanaka gdje svim upravlja momak koji nije tu i kojem nije prioritet Hz nego sve ostalo, sve je palo u vodu. Ozbiljni momci tjst 80% njih je na zapadu ili stanu nekad na sjever pri vrhu.
Ne bi me uopšte začudilo da hordama padne nešto u narednom periodu iako su jedni od rijetkih koji nose udarni na svako gostovanje haman i kače sve po ogradi dok npr manijaci koji su br 1 trenutno okače sve mimo udarnog pretežno. Horde su opet pale, al vratit će se aBd prava priča kad tad.

Sjecam se prije nekoliko sezona kad su bili u vrhu na svega par bodova od prvog mjesta da su u odlucujucim utakmicama skoro svi navijali za FKS, iako su im bili direktni konkurenti. Od tada su izgleda ostale traume s tim prozivanjem da su filijala.
Od koga strahuju na svom stadionu?Marokanci58 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 10:20Horde jesu pale qrcu za uši ali nisu toliki levati da im padne nešto. Vidiš da su svjesni i brojke i jačine i ne kace transparente po ogradama kao ranije nego ih drže u rukama na pola tribine
![]()

Glupan ne zna da je ovdje žicaluckystrike je napisao/la: ↑16 mar 2026, 10:34Od koga strahuju na svom stadionu?Marokanci58 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 10:20Horde jesu pale qrcu za uši ali nisu toliki levati da im padne nešto. Vidiš da su svjesni i brojke i jačine i ne kace transparente po ogradama kao ranije nego ih drže u rukama na pola tribine
![]()
![]()
Ne pratim aktivno Sarajevo kao npr. Borac, ali sam i kao takav posmatrac upratio da je lik imao bar 4 ovakve i slicne promasene sanse u toku ove sezone, za igraca tog renomea i iskustva je daleko previse. Znam da se obilato svrsavalo po forumu na jednu asistenciju i ako sam dobro upratio to je sve sto je on postigao ove sezone, ispravite me ako grijesim.
Suzdrzi se od komentarisanja navijackih grupa jer ispadas glup.Marokanci58 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 10:20Horde jesu pale qrcu za uši ali nisu toliki levati da im padne nešto. Vidiš da su svjesni i brojke i jačine i ne kace transparente po ogradama kao ranije nego ih drže u rukama na pola tribineStriktnoZlo je napisao/la: ↑16 mar 2026, 08:58Ma horde su taman došle na svoje i onda nakon par sastanaka gdje svim upravlja momak koji nije tu i kojem nije prioritet Hz nego sve ostalo, sve je palo u vodu. Ozbiljni momci tjst 80% njih je na zapadu ili stanu nekad na sjever pri vrhu.
Ne bi me uopšte začudilo da hordama padne nešto u narednom periodu iako su jedni od rijetkih koji nose udarni na svako gostovanje haman i kače sve po ogradi dok npr manijaci koji su br 1 trenutno okače sve mimo udarnog pretežno. Horde su opet pale, al vratit će se aBd prava priča kad tad.
![]()
Biće da slabo pratiš ili još slabije trolašMikiPirs je napisao/la: ↑16 mar 2026, 10:56Ne pratim aktivno Sarajevo kao npr. Borac, ali sam i kao takav posmatrac upratio da je lik imao bar 4 ovakve i slicne promasene sanse u toku ove sezone, za igraca tog renomea i iskustva je daleko previse. Znam da se obilato svrsavalo po forumu na jednu asistenciju i ako sam dobro upratio to je sve sto je on postigao ove sezone, ispravite me ako grijesim.![]()
I sa tim momcima to nije ni 10% onoga sto ste nekad znali biti. Vidjelo se kroz ovih par godina unazad nema vise ni brojnosti, ni neke ozbiljne organizacije.StriktnoZlo je napisao/la: ↑16 mar 2026, 08:58Ma horde su taman došle na svoje i onda nakon par sastanaka gdje svim upravlja momak koji nije tu i kojem nije prioritet Hz nego sve ostalo, sve je palo u vodu. Ozbiljni momci tjst 80% njih je na zapadu ili stanu nekad na sjever pri vrhu.
Svinja je bula koja te oprasila podveleški lapanemobih je napisao/la: ↑16 mar 2026, 09:06Od rata na ovamo imate svoje ljude u savezu, sa tatom Osimom na celu, gurali vas da osvajate kupove i prvenstva, ostavljali vas u ligi iako ste bili u gorem kurcu sa parama od Celika, dok su njih vratili u kantonalnu prvom prilikom. Dobili ste stadion nazad zahvaljujuci aliji provaliji, inace sad ne biste postojali. Ali je problem kad Velez prvu sezonu od rata ima nekoga u savezu koji se trudi da mu se sudi postenije nego prijasnjih godina. I to nako sto je pozicija covjeka iz HNK bila rezervisana za predstavnika svinja. Jedite g.o.v.n.a, podguzne muhe svinjskog.Seher1921 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:05Zaboravio si najvazniju kariku koja sjedi u savezubordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:03Velez je fino posložio klub Kodro,Ibro ,Pudar, pa i Bajevic je neki nadzorni odbor imaju i mladih u UO . I mislim da su ovi ljudi donijeli neku sigurnost i red u ekipu veleza .
Šta bola lupetaš? Gdje tačno, u kojoj utakmici je Velež pomognut? Istina je bitno drugačija. Pokraden je Velež u 2 utakmice: protiv Širokog izgubili 1:0 iz nepostojećeg penala; protiv Borca u BL poništen čist gol Hsskića, pa primili go i izgubili 1:0. Šta je problem sa Nikšićem? Federalna vlada upatila 1.5 mil za tribinu, koliko je dobio i zrinjski. Željo je od kantona dobio 3 x više, a ranije premijer Nikšić riješio porezni dug. Evo sam ti nacrtao, treba li obojiti!?svrakino1921 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 08:41Velež ove sezone nije dobio u prvenstvu ni Borac a nije ni Zrinjski a o Sarajevu da ne pričam
I oni kao takvi hoce u Europu
P.S.
Zahvalite se Premijeru i Predsjedniku sudijske organizacije
što ste uopšte u igri za borbu za Europu
Baiano također bio ozbiljan majstor.held9 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 21:39U Širokom je prvo igro Wagnerov brat Ricardo Baiano, koji ima i jedan nastup za BiH reprezentaciju protiv Srbije i CG. On je preporučio Wagnera, ali tada je bio ograničen broj stranaca u rosteru pa je Wagner igrao u Posušju prvo i tek onda prešao u Široki i ostalo je povijest.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.