Premijer liga BiH - aktuelno

Strelcevina
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Strelcevina » 16 mar 2026, 11:44

mobih je napisao/la:
16 mar 2026, 09:06
Seher1921 je napisao/la:
15 mar 2026, 22:05
bordobijeli je napisao/la:
15 mar 2026, 22:03
Velez je fino posložio klub Kodro,Ibro ,Pudar, pa i Bajevic je neki nadzorni odbor imaju i mladih u UO . I mislim da su ovi ljudi donijeli neku sigurnost i red u ekipu veleza .
Zaboravio si najvazniju kariku koja sjedi u savezu
Od rata na ovamo imate svoje ljude u savezu, sa tatom Osimom na celu, gurali vas da osvajate kupove i prvenstva, ostavljali vas u ligi iako ste bili u gorem kurcu sa parama od Celika, dok su njih vratili u kantonalnu prvom prilikom. Dobili ste stadion nazad zahvaljujuci aliji provaliji, inace sad ne biste postojali. Ali je problem kad Velez prvu sezonu od rata ima nekoga u savezu koji se trudi da mu se sudi postenije nego prijasnjih godina. I to nako sto je pozicija covjeka iz HNK bila rezervisana za predstavnika svinja. Jedite g.o.v.n.a, podguzne muhe svinjskog.
Svinja je bula koja te oprasila podveleški lapane

Tuce11
Kontakt:

Post Postao/la Tuce11 » 16 mar 2026, 11:45

svrakino1921 je napisao/la:
16 mar 2026, 08:41
Velež ove sezone nije dobio u prvenstvu ni Borac a nije ni Zrinjski a o Sarajevu da ne pričam

I oni kao takvi hoce u Europu

P.S.
Zahvalite se Premijeru i Predsjedniku sudijske organizacije
što ste uopšte u igri za borbu za Europu
Šta bola lupetaš? Gdje tačno, u kojoj utakmici je Velež pomognut? Istina je bitno drugačija. Pokraden je Velež u 2 utakmice: protiv Širokog izgubili 1:0 iz nepostojećeg penala; protiv Borca u BL poništen čist gol Hsskića, pa primili go i izgubili 1:0. Šta je problem sa Nikšićem? Federalna vlada upatila 1.5 mil za tribinu, koliko je dobio i zrinjski. Željo je od kantona dobio 3 x više, a ranije premijer Nikšić riješio porezni dug. Evo sam ti nacrtao, treba li obojiti!?

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 16 mar 2026, 11:45

Seljescar u zestokoj borbi za opstanak ali Sarajevo je izgubili i zemunci su sretni.

Isto bi bilo da je obrnuta situacija

successminator
Kontakt:

Post Postao/la successminator » 16 mar 2026, 11:48

held9 je napisao/la:
15 mar 2026, 21:39
U Širokom je prvo igro Wagnerov brat Ricardo Baiano, koji ima i jedan nastup za BiH reprezentaciju protiv Srbije i CG. On je preporučio Wagnera, ali tada je bio ograničen broj stranaca u rosteru pa je Wagner igrao u Posušju prvo i tek onda prešao u Široki i ostalo je povijest.
Baiano također bio ozbiljan majstor. :thumbup:

StriktnoZlo
Kontakt:

Post Postao/la StriktnoZlo » 16 mar 2026, 12:17

Kone ništa ne pričate,a protiv Borca u loži potencijalno nova uprava.
Sanin vam stiže 24.03 i bit će 10ak dana da dovede sve u svoj red. Čovjek stvarno ima top namjere sa Željom, ali šta je Brković radio ono vam ni ja ne bih onako :D
Prije ili poslije Veleža ne znam tačno nazove Garden da se rezerviše igračima Želje da malo se združe jer je baš bila atmosfera užas i zbog priča yebavanja žena itd.. međutim kad je nazvo Nijaza, rekao mu da Faruk (Nijazov sin) smatra da nema potrebe ići u Garden, a Sanin sve platio. Odmah nakon toga je izašao link na klixu kako je sve raspušteno.
Baš klošara ste se riješili na vrijeme i još kad je došao Nijaz rekao mu Sanin, evo ti pare, otiđi ove godine u evropu pa ćemo na ljeto od temelja krenuti, međutim evo šta se desi.

HDZ vam isto tako ulazi u klub, tačnije Robert Vidović i od Borjane Krišto puleni.
Bit će tu i Feđa direktor ASA 99%.
Statut će biti ubrzo završen, Mirvić je aktivirao i američku ambasadu po tom pitanju, a i po pitanju suđenja. U suštini da ne daje pare đaba, a da ga Vico handri, tako da slj godine odmah očekujte vjrv dosta bolje suđenje.
Sve u svemu imate pravog čovjeka,a trebao bi i sa bratom sjesti u tih 10-ak dana.

Na hajr
"Sve laže onaj mali ..."

ULTRAGOTIVA

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 16 mar 2026, 12:20

Brundoo je napisao/la:
16 mar 2026, 11:45
Seljescar u zestokoj borbi za opstanak ali Sarajevo je izgubili i zemunci su sretni.

Isto bi bilo da je obrnuta situacija
Znas koliko mi je bitno fks, toliko da sam mislio da ste sinoc pobjedili rudara, a siroki sam cak i zaboravio
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 16 mar 2026, 12:47

StriktnoZlo je napisao/la:
16 mar 2026, 12:17
Statut će biti ubrzo završen, Mirvić je aktivirao i američku ambasadu po tom pitanju, a i po pitanju suđenja. U suštini da ne daje pare đaba, a da ga Vico handri, tako da slj godine odmah očekujte vjrv dosta bolje suđenje.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Da nije i sud u Strazburu zvao?

MostarskiBijeli1
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiBijeli1 » 16 mar 2026, 12:51

Čestitke Borcu na tituli. Šteta što Rudar ispada, više bi volio da su to Sloga i Radnik ili Sloga i Posušje.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 16 mar 2026, 12:52

Polako sa titulama i ispadanjem i evropom :mrgreen: :bih:
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

StriktnoZlo
Kontakt:

Post Postao/la StriktnoZlo » 16 mar 2026, 12:53

Hordas1990 je napisao/la:
16 mar 2026, 12:47

Za razliku od našeg hajvana bori se i rukama i nogama nije mu prioritet qrava i krimosi okruženi, ali hajde evo citiraj me za mjesec pa ćemo vidjeti ko bi upravu :D
Američki je državljanin svakako i top je sa svim tim ljudima, sa Bosnom nema ama baš nikakve veze, čak želi i da uzme još koji klub na balkanu
"Sve laže onaj mali ..."

ULTRAGOTIVA

MostarskiBijeli1
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiBijeli1 » 16 mar 2026, 12:56

Ma što se titule tiče realno to je i gotovo. Da mi imamo neku igru i puno prilika po utakmici pa ajde, ali nadati se tituli s Barišićem, Savićem i Majićem je neozbiljno.

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 16 mar 2026, 12:58

16 mar 2026, 12:53

Za razliku od našeg hajvana bori se i rukama i nogama nije mu prioritet qrava i krimosi okruženi, ali hajde evo citiraj me za mjesec pa ćemo vidjeti ko bi upravu :D
Američki je državljanin svakako i top je sa svim tim ljudima, sa Bosnom nema ama baš nikakve veze, čak želi i da uzme još koji klub na balkanu
Zato meni Ismir nikad nije bio jasan, mislim 5 godina da prstom nije makao da nešto promjeni.
Koja je logika da ulažeš pare u prazno, fakat ne kontam, svakom investitoru je cilj da zaštiti svoju investiciju, na koji god način.

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 16 mar 2026, 13:08

MostarskiBijeli1 je napisao/la:
16 mar 2026, 12:51
Čestitke Borcu na tituli. Šteta što Rudar ispada, više bi volio da su to Sloga i Radnik ili Sloga i Posušje.
i ja mislim da nema sanse Rudar da se spasi , Sloga je odavno otpisana

Evropa - moglo bi iznenadjenje biti da fks ne uspije, to ce fakat najveca bruka biti u historiji premier lige

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 16 mar 2026, 13:13

A sta ima druze ambasada sa sudjenjem? Oni da se bave PLBiH i statutom jednog kluba? Trump samo sto nije pauzirao rat u Iranu da spasi Zeljkana. :mrgreen:

StriktnoZlo
Kontakt:

Post Postao/la StriktnoZlo » 16 mar 2026, 13:21

16 mar 2026, 13:13

A sta ima druze ambasada sa sudjenjem? Oni da se bave PLBiH i statutom jednog kluba? Trump samo sto nije pauzirao rat u Iranu da spasi Zeljkana. :mrgreen:
Prvenstveno je stupio u kontakt da se završi taj statut, jer yebiga hoće čovjek da se zaštiti, dao je već fine pare, samo što je to Nijaz pokrao ko nekad Dino i Ibrak.
Oko suđenja je provučeno kroz uši, Nijaz je svašta radio i s namještaljkama pa je ubio ekipi moral...
"Sve laže onaj mali ..."

ULTRAGOTIVA

Shategabri

Post Postao/la Shategabri » 16 mar 2026, 13:28

Znači komšiluk dogodine u LP? :kafa:

Lijepo, al u zemlji čuda.

Da je došao u neku uređenu državu i uređenu ligu, pa da kažeš kako će se sutra pojaviti neki novi Como u bh ligi ili neko dizanje mrtvaca tipa United ili Milan, al ovdje...nayebaće se Sanin majke svima još puno puta, otpustiti komplet rukovodstvo komšija i hajmo ponovo.

Na kraju krajeva, jel zna iko šta je njemu tačno cilj? Grupna faza evropskog takmičenja? Trofeji?
Ili ko hajvanu mu od burazera, daj mladih igrača, pa da se dobro prodaju?!
Koševo Zapad

Shategabri

Post Postao/la Shategabri » 16 mar 2026, 13:30

GrbavicaHrammm je napisao/la:
16 mar 2026, 13:08

Evropa - moglo bi iznenadjenje biti da fks ne uspije, to ce fakat najveca bruka biti u historiji premier lige
Ako ispadnu 2 kluba iz RS, Rudar ima šansu da ostane i dogodine u ligi.
Iz cvajte čisto sumnjam da im iko ulazi, a onda je do njih i ko već drugi bude na ispadanju.
Koševo Zapad

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 16 mar 2026, 13:34

Što Ćavar igra malo u Zrinjskom?
I Surdanović?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

labostarmomosa
Kontakt:

Post Postao/la labostarmomosa » 16 mar 2026, 13:54

GrbavicaHrammm je napisao/la:
16 mar 2026, 13:08

Ma mislim da sloga jos nije otpisana, ne bi me zacudilo da naprave neki pobjednicki niz, prije bi mi radnik ispao nego sloga.

Titula je 90% riješena, ostalo je najzanimljivije oko evrope

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 16 mar 2026, 13:56

Shategabri je napisao/la:
16 mar 2026, 11:18
MikiPirs je napisao/la:
16 mar 2026, 10:56
Uniited je napisao/la:
16 mar 2026, 10:12

Ima jedna prigodna za to :opaopa: :opaopa:
slika
Ne pratim aktivno Sarajevo kao npr. Borac, ali sam i kao takav posmatrac upratio da je lik imao bar 4 ovakve i slicne promasene sanse u toku ove sezone, za igraca tog renomea i iskustva je daleko previse. Znam da se obilato svrsavalo po forumu na jednu asistenciju i ako sam dobro upratio to je sve sto je on postigao ove sezone, ispravite me ako grijesim. :geek:
Biće da slabo pratiš ili još slabije trolaš :D
Vjerovatno ima jos dobrih stvari, ali je poenta ta da lik ne da nije pravdao ocekivanja nego po meni promasaj apsolutni, tj nije ipravdao svoj renome. Gledao sam par puta SA kada su igrali bez njega i npr juce sa njima, nikakve razlike nema, a igrac ovog renome treba da pravi razliku.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.