Rahimic logikom protiv Rudara odmarao za Sarajevo, Cvitanovic u utakmici sezone protiv Veleža, istumbao tim, da bi sacuvao svježinu za nebitnu utakmicu protiv Borcaluckystrike je napisao/la: ↑17 mar 2026, 05:00U vezi Superkupa, Đurasek je dobio crveni tj. 2. žuti u posljednjoj utakmici, da li ima pravo nastupa?
Dalje, kol'ko sam upratio, Velež će zbog žutih kartona bez Pidre na Koševo. Ako može neko da utvrdi. Zato su u Prijedoru odmarali Hrkaća, Vehabovića, Karića i Abdulahija.
U toj utakmici pod prijetnjom suspenzije za derbi kod nas su Kyeremeh, Ristovski, Beganović i Carlos, i to ako sam dobro upratio.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne vidim način i scenario u kojem bi mi sutra mogli dobiti. Daj Bože da me demantuju i posseru, ali..
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Pidro je protiv Rudara dobio drugi zuti, ne treciluckystrike je napisao/la: ↑17 mar 2026, 05:00U vezi Superkupa, Đurasek je dobio crveni tj. 2. žuti u posljednjoj utakmici, da li ima pravo nastupa?
Dalje, kol'ko sam upratio, Velež će zbog žutih kartona bez Pidre na Koševo. Ako može neko da utvrdi. Zato su u Prijedoru odmarali Hrkaća, Vehabovića, Karića i Abdulahija.
U toj utakmici pod prijetnjom suspenzije za derbi kod nas su Kyeremeh, Ristovski, Beganović i Carlos, i to ako sam dobro upratio.
Pa jeb.iga ako tako gledas postali smo odavno najtrofejniji. Oni imaju 2 superkupa vise od nas i zato imaju trofejao kao i mi, ne zajebajite lijepo bi bilo odvojiti se na listi.Brundoo je napisao/la: ↑17 mar 2026, 00:21Trofej? Kakav je to trofej koji se vise ne igra nego igra i koji ti ne donosi nista osim dodatnog troska. Pa cak i da ga osvojis, to igranje finala te kosta vise nego nagrada za taj jaki trofej![]()
To sranje je ponovo uvedeno samo iz razloga sto je Sarajevo postalo najtrofejniji klub u drzavi pa su vratili tu glupost jer mrze Sarajevo vise nego sve na svijetu.
Je li ne idu horde u mostar sutra?
Druze to ostaje zabiljezeno ko je osvajac,evo ovi plavi i dalje racunaju republicku titulu nidje veze.Brundoo je napisao/la: ↑17 mar 2026, 00:21Trofej? Kakav je to trofej koji se vise ne igra nego igra i koji ti ne donosi nista osim dodatnog troska. Pa cak i da ga osvojis, to igranje finala te kosta vise nego nagrada za taj jaki trofej![]()
To sranje je ponovo uvedeno samo iz razloga sto je Sarajevo postalo najtrofejniji klub u drzavi pa su vratili tu glupost jer mrze Sarajevo vise nego sve na svijetu.
Prilika za trofej superkupa ti dolazi kao nagrada za uspjeh od prošle sezone. Tako da ga nema smisla nazivati miki maus trofejem.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nemojte gledati, nemojte se nervirati a onda nema potrebe ni da komentaršete, pustite nas da uživamo.
Sutra će Ademaga malo svoje čarolije da prospe...
Sutra će Ademaga malo svoje čarolije da prospe...
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Preglupa priča
Superkup je trofej i treba ga osvojiti pa kakav god da je
I kraj
Superkup je trofej i treba ga osvojiti pa kakav god da je
I kraj
Njima se pripisuje nekakav famozni Superkup za sezonu 2000/2001, jer su osvojili duplu krunu te sezone.Bez odigrane utakmice Superkupa, tadašnji Savez im dao trofejAdo_77 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 12:00Druze to ostaje zabiljezeno ko je osvajac, evo ovi plavi i dalje racunaju republicku titulu nidje veze.Brundoo je napisao/la: ↑17 mar 2026, 00:21Trofej? Kakav je to trofej koji se vise ne igra nego igra i koji ti ne donosi nista osim dodatnog troska. Pa cak i da ga osvojis, to igranje finala te kosta vise nego nagrada za taj jaki trofej![]()
Džaba se raspravljate, kako trenutno igramo nema ništa od toga.Ado_77 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 12:00Druze to ostaje zabiljezeno ko je osvajac,evo ovi plavi i dalje racunaju republicku titulu nidje veze.Brundoo je napisao/la: ↑17 mar 2026, 00:21Trofej? Kakav je to trofej koji se vise ne igra nego igra i koji ti ne donosi nista osim dodatnog troska. Pa cak i da ga osvojis, to igranje finala te kosta vise nego nagrada za taj jaki trofej![]()
Skoro pa lici na to. Meni je nevjerovatno da ekipa u kojoj igra 7-8 bivsih ili sadasnjih reprezentativaca nema rezultat. To niti jedna ekipa nema u svom rosteru. Evo i za U-19 repku 4 nasa igraca a iz Borca i Zrinjskog po 1.Hordas1990 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 13:50Kad shvatite da je prvi cilj kluba preprodaja igraca a rezultat u drugom planu onda ce vam mnoge stvari koje se cine nelogicne imati smisla.
-
propoklopac
- Kontakt:
Da bi prodao moras imati i rezulata, osim da neko ekstremno istakne kvalitet, i nije ti bas neka logika, u ekipi ih imas kamaru koji se ne mogu prodati a ozbiljne plate imaju, tu mi nesto iskace iz tvog pisanja. Ovdje osim Elezija nemas igraca na prodaju..trenutno.Hordas1990 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 13:50Kad shvatite da je prvi cilj kluba preprodaja igraca a rezultat u drugom planu onda ce vam mnoge stvari koje se cine nelogicne imati smisla.
- teamnorth1989
- Kontakt:
kod nas u klubu neka letargija, promijenili odluku da bude domacin Zrinjskog super kupa nasi se nisu oglasili, pokrali nas protiv Rudara nikom nista koliko vidim Velez u Prijedoru imao normalno sudjenje. Mitomani protiv Sloge imali normalno sudjenje izuzev penala slali pisma Čeferinu, naše ko da briga izašli ne izašli u europu.
-
propoklopac
- Kontakt:
..i mi smo se napisali zadnjih godina nesto kao ovi pomenuti paa..nema tu kvalitetne odluke, jednostavno imas vezane ruke, ne mozes im nista!teamnorth1989 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 14:12kod nas u klubu neka letargija, promijenili odluku da bude domacin Zrinjskog super kupa nasi se nisu oglasili, pokrali nas protiv Rudara nikom nista koliko vidim Velez u Prijedoru imao normalno sudjenje. Mitomani protiv Sloge imali normalno sudjenje izuzev penala slali pisma Čeferinu, naše ko da briga izašli ne izašli u europu.
- teamnorth1989
- Kontakt:
to je manje vise nego jasno ali sad imas tog Ceferina koji je i doveden da zamaskira ali opet drugacije izgleda kada imas neke žalbe i kada se neko iz uprave oglasi, šutnja predstavlja odobravanje.propoklopac je napisao/la: ↑17 mar 2026, 14:14..i mi smo se napisali zadnjih godina nesto kao ovi pomenuti paa..nema tu kvalitetne odluke, jednostavno imas vezane ruke, ne mozes im nista!teamnorth1989 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 14:12kod nas u klubu neka letargija, promijenili odluku da bude domacin Zrinjskog super kupa nasi se nisu oglasili, pokrali nas protiv Rudara nikom nista koliko vidim Velez u Prijedoru imao normalno sudjenje. Mitomani protiv Sloge imali normalno sudjenje izuzev penala slali pisma Čeferinu, naše ko da briga izašli ne izašli u europu.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kakva preprodaja, ne može se klub osloniti na prodaju igrača kao jedini izvor primanja. Takozvana samoodrživost ne znači samo prodaja omladinaca. Na kraju krajeva, u ekipi ti Banić, Gojković, Hujber, Cimirot, Ljajić, Kyeremeh, Ristovski, Carlos, Beganović, Turkeš itd, nema tu niko ispod 26 godina i ne možeš nikoga prodati.
Sasvim je ok što se ubace neki omladinci s vremena na vrijeme u prvu postavu. Kod nas i dalje neko mlad sa 21 godinu, u evropi do te godine skupe 5 godina seniorskog igranja.
Možda je Čelik dobar primjer, sa 20 godina će već imati ogromno iskustvo i može voditi reprezentaciju narednih 20 godina bez po muke.
Duboko je ovdje problem i svako je odgovoran za to. I Mirvić i upravni odbor i trener i svi igrači.
Sasvim je ok što se ubace neki omladinci s vremena na vrijeme u prvu postavu. Kod nas i dalje neko mlad sa 21 godinu, u evropi do te godine skupe 5 godina seniorskog igranja.
Možda je Čelik dobar primjer, sa 20 godina će već imati ogromno iskustvo i može voditi reprezentaciju narednih 20 godina bez po muke.
Duboko je ovdje problem i svako je odgovoran za to. I Mirvić i upravni odbor i trener i svi igrači.
-
propoklopac
- Kontakt:
Pa taj isti je onim nekim tamo rekao: "ono penal nije usla", "golman je bio jednom nogom na liniji", kakav crni Čeferin. Od njega se u najboljem slucaju nadati da je ova polusezona test za ovo kamaru kriminalaca/jadnika/uhljupa sto sude, da vidi koliko koji moze, a baca mi da je on samo maska, kao neki lik ispred uefe, a s druge strane Vico se lize s onim drugim Čeferinom, tako da..zivimo u nadi i nadajmo se boljem.teamnorth1989 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 14:18to je manje vise nego jasno ali sad imas tog Ceferina koji je i doveden da zamaskira ali opet drugacije izgleda kada imas neke žalbe i kada se neko iz uprave oglasi, šutnja predstavlja odobravanje.propoklopac je napisao/la: ↑17 mar 2026, 14:14..i mi smo se napisali zadnjih godina nesto kao ovi pomenuti paa..nema tu kvalitetne odluke, jednostavno imas vezane ruke, ne mozes im nista!teamnorth1989 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 14:12kod nas u klubu neka letargija, promijenili odluku da bude domacin Zrinjskog super kupa nasi se nisu oglasili, pokrali nas protiv Rudara nikom nista koliko vidim Velez u Prijedoru imao normalno sudjenje. Mitomani protiv Sloge imali normalno sudjenje izuzev penala slali pisma Čeferinu, naše ko da briga izašli ne izašli u europu.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ali cilj se zna – pobijediti i osvojiti Superkup, kazao je Štimac.
Ali:
Prosječni pitar koji se penzionisao u 23oj i prešao da sjedi na zapad i ne ustaje ni kada se pjeva za Vedrana:
Jebbote superkup ba!
Ali:
Prosječni pitar koji se penzionisao u 23oj i prešao da sjedi na zapad i ne ustaje ni kada se pjeva za Vedrana:
Jebbote superkup ba!
Fino je i bsjramsko turnir osvojiti, bude lijep osjecaj.
Moze li mi neko napisati osvajace stupedkupa za zadnjih 15 godina i ako moze objasnjenje sta ce sarajevo dobiti ako ga osvoji? Vodi li nas to u evropu?
Moze li mi neko napisati osvajace stupedkupa za zadnjih 15 godina i ako moze objasnjenje sta ce sarajevo dobiti ako ga osvoji? Vodi li nas to u evropu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

.png)