Dejan Andjus,kakva je ovo budaletina
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
E ako je ovo istina

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Navijamo za Iran jer, između ostalog, imaju jednostavne i mobilne lansere za Shahed dronove.
Uvjeren sam da bi ih doturili Bosni, na par kamioneta, sutra da zatreba.
Možda i mi nešto naučimo od tog plemenitog naroda. Velesila Kina im se divi.
Uvjeren sam da bi ih doturili Bosni, na par kamioneta, sutra da zatreba.
Možda i mi nešto naučimo od tog plemenitog naroda. Velesila Kina im se divi.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Toliko je problema unutar vojske da nam ti dronovi ne bi ništa značili.Imam dosta dodira sa vojarnom u svom kraju.Ljudi naručuju vojne košulje,vrece za spavanje i ostalo sa Temua.
Neki dan dolaze momci kod mog punca da ga pitaju ima li sta da mu je ostalo dok je radio u vojsci da im pokloni jer vojarna nema.
Iran daje oruzje, kao i svako drugi, da bi te pridobio i eventualno vodio proxy rat za njih ako kad zatreba. Kakva braca i kakva crna plemenitost.
U sklopu isporuke dronova, instruktori se podrazumijevaju.Rosicky je napisao/la: ↑17 mar 2026, 21:27Toliko je problema unutar vojske da nam ti dronovi ne bi ništa značili.Imam dosta dodira sa vojarnom u svom kraju.Ljudi naručuju vojne košulje,vrece za spavanje i ostalo sa Temua.
Neki dan dolaze momci kod mog punca da ga pitaju ima li sta da mu je ostalo dok je radio u vojsci da im pokloni jer vojarna nema.
Naravno treba podmazat za uvod u njihov vojni inžinjering. Onda izučavati tamošnju žilavost pod sankcijama, te kako bilo kakve terenske prednosti okrenuti u svoju korist.
Poslati radnu grupu, kao što su Japanci onu Iwakura misiju za Meiji razdoblja.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa sto mislis da je Zlatko glasao za ovu rezoluciju osude napada na zemlje zaljeva, to je pametan potez, nas glas Iranu nista ne znaci a glas za rezoluciju nece nam nastetiti koliko bi nastetio glas protiv.Rosicky je napisao/la: ↑17 mar 2026, 21:01kraljttbvb je napisao/la: ↑17 mar 2026, 14:21U nasem navedenom slucaju BIA i Mosad vode politiku.VivaLaStella je napisao/la: ↑17 mar 2026, 14:12
Ja se ne slažem s tim, problem je prije svega u onome ko je vodi. Onaj ko je na vrhu upravlja medijima i kontroliše bezglavu masu. Kad kontrolišeš medije, pogotovo danas u vremenu društvenih mreža i globalne povezanosti, narativ promijeniš u sekundi.
Masovni anti-režimski i anti-ratni protesti u Beogradu '91 i '92 (~100.000 učesnika + 50-80.000 onih koji su pobjegli i izbjegli mobilizaciju) pokazuju da nije sve tako crno i bijelo. To za Načertanije je isto ko da kažeš da je Alijina Islamska deklaracija temelj na kojem je nastalo bosansko društvo
Ako nećeš raditi po njihovom, završiš ko Đinđić.
Ja ne kažem da je na nečemu nastalo društvo, nego da se vode tom idejom. Sto se tice Islamske deklaracije, valjalo bi Bakira i ove oko njega pitati (a da iskreno odgovore) da li im vise odgovara ovakva drzava ili neka Muslimanija?
Ustvari kod nas već svaki narod ima svoju drzavicu, jedni RS, jedni HB, a mi bošnjački pašaluk od Sarajeva do Zenice. Ako mi ne vjeruješ pitaj ove iz Tuzle i Krajine koliko ulazu u njih i kakve su im ceste i ostala infrastruktura...
Zanimljivo je ustvari to da jedino mi ne razumijemo tko nam diktira opstanak.Dok svi idu ljubiti zid i Trumpu noge dok najavljuju nove rakete i vrste oružja mi idemo navijat za Iran.
Jedno je što je moralno,to ostavi narodu.Za opstanak i napredak prema jedinstvenoj državi moraš imati pametnu diplomaciju
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Joe Kent, direktor Nacionalnog centra za borbu protiv terorizma dao ostavku, kaže da Iran nije predstavljao direktnu prijetnju SAD-u. Izgleda da je priča o velikom raskolu unutar Trumpove ekipe zbog rata istina.
Od te njegove ekipe, ovako na prvu mi Rubio djeluje najnormalnije, a Hegset mi izgleda ko najveći bolesnik.
Od te njegove ekipe, ovako na prvu mi Rubio djeluje najnormalnije, a Hegset mi izgleda ko najveći bolesnik.
it's football day
- Wilshere10
- Kontakt:
Najveci psihopata u toj sizofrenoj administraciji.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- VivaLaStella
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Vidi, Alem na televizija
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- Wilshere10
- Kontakt:
Ali cuo sam da znaju sa parama ovi MAGAši
Sto vise testosterona, vece sanse da ces biti republikanac, naucno dokazano. Znaci fakt
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Apparently
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jel ovo neka prozivka na racun @Falcona?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Wilshere10
- Kontakt:
E sta rece sokolu jbte. 
Diskusija o vjeri i naciji nije primjerena ovom forumu.
A gringo nije bezveze isključen, pa da obavijestim da si na dobrom putu da opet budeš isključen.
A gringo nije bezveze isključen, pa da obavijestim da si na dobrom putu da opet budeš isključen.