Imam osjećaj da prije svake utakmice pročitam da ne mozemo gore nego prošlutopnik1 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 20:41Koliko god smijesno zvucalo bitnije bi mi bilo dobiti u kupu da skinemo mrak s ociju sto se trofeja tice ,nego dal cemo veceras proci ili ne iako mislim da veceras prokazimo lakse od ocekivanog .Mi tesko da mozemo gore nego u Njemackoj a ni tamo nismo izgubiliRosicky je napisao/la: ↑17 mar 2026, 20:13Ako veceras ispadnemo zijanit cemo i kup pa ce onda strmoglavo sve otici u pm.Mi smo mentalni patuljci i od zivotne vaznosti je dobiti sad i u kupu.Ukoliko to dobijemo osvojit cemo i ligu.AA23 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 12:33
Tekma po tekma, jedino me strah rasporeda i ovih ostalih takmičenja u kojima ćemo igrati.
Al u jednu ruku ni to nije loše, jer kad igraš na više frontova ako si recimo pod pritiskom u ligi, u CL igraš opuštenije i obrnuto, jer ono znaš da si odradio dobar posao pa se ekipa malo i opusti što može biti dobra (a i loša stvar kad smo mi u pitanju).
Imali smo ovaj dio prethodnih par mjeseci gdje nam igra izgleda grozno, a uzeli smo poene, pa se nadam da ćemo podići nivo igre i odraditi ovaj preostali dio sezone bolje.
Takodjer, Rice treba sam počinjati bez Zubimendija kad igramo na golove, dupli pivot nema smisla i nije ni čudo što nam igra izgleda kao klasični haramball sa golovima iz prekida.![]()
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa koliko im šansi više treba da zabiju? Gledaj Whitea, prazan gol on golmanu vraća loptu majko draga, još su razbranili ovog penzionera na njihovom golu.
Valjda nas ne košta ovo
Valjda nas ne košta ovo
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Wilshere10
- Kontakt:
Joj rakete jbte 
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dobro prvo poluvrijeme
-
Invincibles14
- Kontakt:
Ovog Saku dati nekom najbolje
Umrijet cemo, a necemo docekat da on nesto odigra iz prve. Šut, pas, bilo sta. Bukvalno nepoznat pojam za njega
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
Invincibles14
- Kontakt:
Nabijem ih na q sebicne
Edit: dobro je
Edit: dobro je
Zadnja izmjena: Invincibles14, dana/u 17 mar 2026, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo Rice.
Losi smo al dajemo golove
Losi smo al dajemo golove
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Wilshere10
- Kontakt:
Nerealno smo snazna momcad. Zubimendi MOTM veceras. 
S pola snage
-
Invincibles14
- Kontakt:
Dobra utakmica, ali nepotrebno opustanje nakon 2 0, da nije Raya izvadio onu loptu iz glave bila bi voda u usima.
Sad lagano misli na City
Sad lagano misli na City
Rutinski.
Ove kontre se moraju pospremati. Fali taj finalni pas koji ce iducu sezonu donijeti Bruno Fernandes.
Ove kontre se moraju pospremati. Fali taj finalni pas koji ce iducu sezonu donijeti Bruno Fernandes.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Uzeti kup u nedjelju pa rahat na pauzu, samo da ne bude povreda nekih na istoj.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trening utakmica, imam osjecaj da smo igrali sa pola gasa i nismo se umarali.
Saka odigro cijelu, znaci Madueke za vikend u finalu
Saka odigro cijelu, znaci Madueke za vikend u finalu
Ne mogu da vjerujem da neko prizeljkuje Bruna Fernandesa
- Marsal
- Kontakt:
Ma to je čista trolla da se Unitedovci upale
Nego nije mi drago što City ispade, bit će sad mnogo odmorniji za ligu, a nama se i dalje valja krvit na 3 fronta jer jedan završava u nedjelju.
Inače ne smatram taj kup uopšte važnim trofejom ali činjenica je da će pobjednik dobiti ogroman vjetar u leđa za nastavak sezone.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.