Sad zajedno umacu u zeljanu
Premijer liga BiH - aktuelno
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hitna vijest. Dolazi Mirvić. Onaj plavi.

Zeljeznicar nije losa ekipa igracki, individualno su top ekipa, ovo je ona sezona slicna Hoffenheimu u Njemackoj gdje su prosle sezone skoro ispali a ove sezone skoro pa identicnom ekipom drze mjesto u vrhu koje vodi u Ligi prvaka. Ovo je jedna od onih sezona gdje te nista nece.
Ekipa koja dobije na pocetku sezone Borac 3:2, Zrinjski 2:0, Sarajevo 2:0 i Velez u gostima 0:1 da dozivi takav pad je i vise nego cudno.
Ono sto je meni u cijeloj situaciju potpuna "ludarija" je cinjenica da i pored jedne pobjede u 14 utakmica zaostaju samo 11 odnosno 10 bodova za 3 odnosno 4 poziciju sto govori o tome kako je ova liga ili smece ili ujednacena po "kvaliteti".
Siroki iznenadjenje sezone, imaju dobar raspored, mogli bi se domoci 4 mjesto i nadazi izlasku u Evropi. Mnogo toga ce im se pokazati i u sljedecem kolu kad im dolazi Zeljo.
Ekipa koja dobije na pocetku sezone Borac 3:2, Zrinjski 2:0, Sarajevo 2:0 i Velez u gostima 0:1 da dozivi takav pad je i vise nego cudno.
Ono sto je meni u cijeloj situaciju potpuna "ludarija" je cinjenica da i pored jedne pobjede u 14 utakmica zaostaju samo 11 odnosno 10 bodova za 3 odnosno 4 poziciju sto govori o tome kako je ova liga ili smece ili ujednacena po "kvaliteti".
Siroki iznenadjenje sezone, imaju dobar raspored, mogli bi se domoci 4 mjesto i nadazi izlasku u Evropi. Mnogo toga ce im se pokazati i u sljedecem kolu kad im dolazi Zeljo.
Nikad poraz, samo lekcija.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kazu da mu zena u velez ulazi
- svrakino1921
- Kontakt:
Nikad poraz, samo lekcija.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pravda za Nasufa, dao lovu za reklamu a Sanin ga odyebo…
Znači sanin i ja imamo isti iznos ulaganja u vasu miskina, golemo
-
KarloIvandic
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
nije cirkus nego diznilend
Mirvići se skupili i uživaju, boli njih briga za klubove hahah
J.bemu sve, ako se nisu dogovorili da ovaj preuzme željkana.ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 mar 2026, 09:50nije cirkus nego diznilend
Ismir na slici grli ovu ženu a ona grli Sanina. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ismir je prenio Saninu iskustva u vezi davanja novca.
Odnosno, pozajmice
Odnosno, pozajmice
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- siroki1991
- Kontakt:
Po meni su ozljede razlog pada Zelje, najbolji igrac - Madzid Sosic. Od njegove ozljede su iz 14 utakmica bez njega upisali - samo 1 pobjedu. I onda uzmi da im se ozljedio i Matej Cvetanoski - 2.najbolji igrac i jasno je zasto su pali...Ljudi dovedu Armina Hodzica i on im se ozljedi, tako da je ova sezona za zaborav, iako sa pobjedom na Pecari i 2-3 vezane opet su u igri za Europu, jer je cijela liga, od Rudara do Borca u 5%.Neutral je napisao/la: ↑18 mar 2026, 04:05Zeljeznicar nije losa ekipa igracki, individualno su top ekipa, ovo je ona sezona slicna Hoffenheimu u Njemackoj gdje su prosle sezone skoro ispali a ove sezone skoro pa identicnom ekipom drze mjesto u vrhu koje vodi u Ligi prvaka. Ovo je jedna od onih sezona gdje te nista nece.
Siroki s druge strane, hvala Bogu nema ozljeda, a na prijelaznom roku smo uboli 2-3 igraca koji su se odmah uklopili i u borbi smo na Europu.
Najveca prevaga u ovoj ligi su suci i neke ekstra klase (par ih je takvih: Bilbija, Juricic, Stanic, Sosic, Banic). Koliko Zrinjskom ove sezone fali Bilbija, oni su bez njega ipak prosjecna ekipa. 3-4 sezone daje 20+ ove sezone 7, to je sigurno razlike 10 bodova, koliko i zaostaju.
Borcu sa druge strane suci kroz sezonu navuku tih 10, Sarajevu i Sirokom i drugima ukradu 10 i eto ti razlike koju na kraju vidis na tablici.
S tim da je Sarajevo postalo ekipa bez "duse". Nekada si znao tko ti dolazi na Pecaru, Husref trener, Mersudin u komunikaciji sa Hordama, Handzic se hvata za mala jaja i pokazuje publici, Hebibovic klanja namaz na terenu... Volio ih ili ne volio bili su prava muslimanska ekipa sa identitetom. Ovo danas su Miki-Maus placenici...