Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
-
Marokanci58
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Dobro to sam vam napisao prvog dana kada sam se registrovao iz prve ruke ali bilo je par idiota da ih sada ne citiram koji nisu vjerovali ili su ismijavali.
Isto sto sada pisem iako nama u korist zbog opstanka ide pobjeda Slobode nerealno je da se Tuzla nije digla da otjera Husića iz Tuzle grada i kluba jer nema većeg neprijatelja nakon traženja sa ljudima iz Sloge da sa odigra lakše zbog opatsnka. Pitajte svakog igrača koji je bio prisutan šta im je rekao stručni štab prije nego sto su otišli sa klupe.
Vi ne volite svoj klub vi ste idolopoklonici jednog čovjeka.
Čast fukarama ali nažalost nisu ozbiljno shvaćeni zbog same slabosti grupe koja nema tu jačinu i podršku da se izbori sa istinu.
Isto sto sada pisem iako nama u korist zbog opstanka ide pobjeda Slobode nerealno je da se Tuzla nije digla da otjera Husića iz Tuzle grada i kluba jer nema većeg neprijatelja nakon traženja sa ljudima iz Sloge da sa odigra lakše zbog opatsnka. Pitajte svakog igrača koji je bio prisutan šta im je rekao stručni štab prije nego sto su otišli sa klupe.
Vi ne volite svoj klub vi ste idolopoklonici jednog čovjeka.
Čast fukarama ali nažalost nisu ozbiljno shvaćeni zbog same slabosti grupe koja nema tu jačinu i podršku da se izbori sa istinu.
Zadnja izmjena: Marokanci58, dana/u 18 mar 2026, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
BRATSTVO GRAČANiCA

Samo da skrenem paznju na ovog retarda querty. To vam je glupi Sky kojem je trebalo 2 dana da mu admin odobri nick. Ne obracajte paznju na glupana
Dize se prasina ⚫️🔴
Da li ce doci do reorganizacije Druge lige FBiH. Narocito Zapad grupa je haos skupa i nema svrhe da klubovi to igraju.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Evo od iduće sezone opet vraćaju ligu sa 16 klubova.Pa koji su to debili u pm.Ocigledno imaju sa ovim smanjivanjem manje šanse za lopovluke i prodaje utakmica pa vraćaj na staro.Iz ovih nižih liga nema vise PO ulaže 4 direktno kao prije.Ovo je najbesmislenija liga koja postoji.
P.s. ovo mi djeluje kao da hoce da zaštite neke klubove od ispadanja.Postoji mogućnost da iz 1 federacije niko ne ispadne sto vjerujem i da će se desiti.Jer iz PL iz federacije nece niko ispast a iz 2 federacije nema sanse da sva 4 udju jer tu većina klubova nema ni uslova a ni želje da igraju prvu federacije.
P.s. ovo mi djeluje kao da hoce da zaštite neke klubove od ispadanja.Postoji mogućnost da iz 1 federacije niko ne ispadne sto vjerujem i da će se desiti.Jer iz PL iz federacije nece niko ispast a iz 2 federacije nema sanse da sva 4 udju jer tu većina klubova nema ni uslova a ni želje da igraju prvu federacije.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Neisplativo imat 26 utakmica i pauzu od 3 i po mjeseca, veliki troškovi, a klubovi opet nemaju ni uslova za 39 utakmica kalendarski, neke reforme u drugom rangu bh fudbala moraju se pratiti s RSom tj prvo zajednička druga liga, pa skraćivanja ostalog.
#CarsijaOdjebi
Drug jes vama iz Tuzle isplativo, ali pogledaj u tom slučaju troškove putovanja nas iz Bihaća i obratno kad bi se išlo nama u goste i samu daljinu Bihać-Zvornik,Pale, Foča, Nevesinje, Vlasenica…sve bi bilo dobro da se dobiju kakve pare iz tog saveza al ništa…tuzlanskinacin je napisao/la: ↑18 mar 2026, 12:11Neisplativo imat 26 utakmica i pauzu od 3 i po mjeseca, veliki troškovi, a klubovi opet nemaju ni uslova za 39 utakmica kalendarski, neke reforme u drugom rangu bh fudbala moraju se pratiti s RSom tj prvo zajednička druga liga, pa skraćivanja ostalog.
Pauza se mora skratiti jer ne znam da li igdje postoji veća nego u ovoj ligi…
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Brate naravno da u slučaju zajedničke druge lige trebaju i veca ulaganja jer npr Bihac Trebinje je ozbiljan put ali isto tako ovako liga ne moze funkcionisati jer stagnira godinama. A ova pauza sad je napravila gubitke i Slobodi, Celiku i Jedinstvu i ostalim ekipama jednostavno u toku sezone imat takvu pauzu je samoubilacki.Bihac1299 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 12:45Drug jes vama iz Tuzle isplativo, ali pogledaj u tom slučaju troškove putovanja nas iz Bihaća i obratno kad bi se išlo nama u goste i samu daljinu Bihać-Zvornik,Pale, Foča, Nevesinje, Vlasenica…sve bi bilo dobro da se dobiju kakve pare iz tog saveza al ništa…tuzlanskinacin je napisao/la: ↑18 mar 2026, 12:11Neisplativo imat 26 utakmica i pauzu od 3 i po mjeseca, veliki troškovi, a klubovi opet nemaju ni uslova za 39 utakmica kalendarski, neke reforme u drugom rangu bh fudbala moraju se pratiti s RSom tj prvo zajednička druga liga, pa skraćivanja ostalog.
Pauza se mora skratiti jer ne znam da li igdje postoji veća nego u ovoj ligi…
#CarsijaOdjebi
Obratite pažnju na retarda @Marsiano.
To je Truhlo inače...
To je Truhlo inače...
-
Marokanci58
- Kontakt:
Provaljen si glupko
Dize se prasina ⚫️🔴
U nedelju na minus 7....
Bice dobrih utakmica
Bice dobrih utakmica
Nije to imbecil Truhlo. On je davno zavrsio na smetljistu historije. Ovo je isto bivsi forumas, treba samo procjeniti koji. Sumnjiv mi njegov opis, ali barem nije kao kod zaostalog Batija.
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Bila je opcija da liga 14 ima i ligu za prvaka ( prvih 7) i ligu za opstanak( preostalih 7) po jednokruznom bod sistemu naravno tj imali bi svi jos po 6 utakmica ,potaman...ali federalci nisu pristali.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑18 mar 2026, 12:11Neisplativo imat 26 utakmica i pauzu od 3 i po mjeseca, veliki troškovi, a klubovi opet nemaju ni uslova za 39 utakmica kalendarski, neke reforme u drugom rangu bh fudbala moraju se pratiti s RSom tj prvo zajednička druga liga, pa skraćivanja ostalog.
Ova liga 16 je glupost a to je izgleda u onoj birtiji kod @marokanca neki pijani i naguziti funkcioner izbrbljao.
- BatistutA19
- Kontakt:
E moj Ledeni glupi sa 97 nikova ti ces nekom rec nesto nema glupljeg od tebe na forumu ,ti samo laprdas u prazno ,na koju god odes temu od kluba otjeraju te ,glup.si kao Husicevi botovi sto brane neodbranjeno .
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 18 mar 2026, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ledeni te u pojam ubio, ali ja nisam on, pogrijesio si. No, to ne mjenja cinjenicu da si ti nepismeni krezubas koji nema ni osnovnu skolu zavrsenu, samim tim ne znas ni smislen post napisati. Prati svoj klub klauncino.BatistutA19 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:18E moj Ledeni glupi sa 97 nikova ti ces nekom rec nesto nema glupljeg od tebe na forumu ,ti samo laprdas u prazno ,na koju god odes temu od kluba otjeraju te ,glup.si kao Husicevi botovi sto brane neodbranjeno .
Debilu mi bar imamo klub za koji navijamoPSV je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:20Ledeni te u pojam ubio, ali ja nisam on, pogrijesio si. No, to ne mjenja cinjenicu da si ti nepismeni krezubas koji nema ni osnovnu skolu zavrsenu, samim tim ne znas ni smislen post napisati. Prati svoj klub klauncino.BatistutA19 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:18E moj Ledeni glupi sa 97 nikova ti ces nekom rec nesto nema glupljeg od tebe na forumu ,ti samo laprdas u prazno ,na koju god odes temu od kluba otjeraju te ,glup.si kao Husicevi botovi sto brane neodbranjeno .![]()
- BatistutA19
- Kontakt:
Osnovna se pise velikim slovom a Ledeni a ne malim a skola se pise malim jebm te pismena
da je tebi imat klub Celik da navijas srcem iz ljubavi gdje sve cisto.Meni samo zao pravih tuzlaka jer ce im opet carsija preuzet klub, ako ih ne podrze uz reset i plan od 5 god kao mi,onda ide gasenje kluba Ali takvi ko ti ne vide dalje od svog nosa ..E moj pismeni glupko jedan 

Dobro Em..., pardon Bati...
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.