Nema trke, nema zalaganja, nema nikakve prepoznatljive igre, igraci kao da ne poznaju sistem koji trebaju da igraju, nema jasnog blueprinta do cilja - sve faktori koji dovode do ovosezonske negledljivosti.Suki46 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 10:04Bilo je utakmica nekada kada nije išlo , puno promašenih zicera , nesreća , povrede, loš dan , prolete utakmice jednostavno mora se desiti (Klopp era).FieldsOfAnfieldRoad je napisao/la: ↑18 mar 2026, 09:53Nazalost, moram se sloziti sa zadnjim komentarima, ova sezona ispade zesci sunovrat i stvarno je tesko svariti tu cinjenicu. Sto kaze kolega gore, ili ga veceras pusis od Galate na Anfieldu (sto je realno dno dna, jer da ga ****, ne bi trebali ici u istu recenicu sa nama moci) ili ga uveliko pusis sljedecu rundu protiv razigranog proslogodisnjeg prvaka.
Sto je najgore u svemu, vecini navijaca s kojim pricam je ova sezona zgadila gledanje tekmi. Ne znam da sam ikad prije imao takav osjecaj. I ne znam sta da mislim o tome![]()
Ali ovo sa Slotom u kontinuitetu nije OK.Samo u 2026.godini ne mogu nabrojati više od 3-4 pristojne utakmice a hejbet smo ih odigrali. Još kad dodam lošu odbranu i onih milion dodavanja unatrag i to , bolje zaspati s Liverpoolom.
Nerealan mi je podatak da ti Tottenham dodje u goste i da otrci 8 kilometara vise od tebe. Sta nam to govori o trenutnom mentalitetu igraca? Da mozda ne vjeruju u cilj ove grupe, da nisu spremni domacim navijacima prirediti show i 'ginuti' za dres, da na kraju dana nisu uvjereni u ideje, pozicije, formacije koje im prezentiraju Slot i Van Bronchorst (kao trener prvog tima)?
Jbt, navijaci su krenuli izlaziti sa tekme par minuta prije kraja. Kad se to desavalo u klubu?
Veceras, kada igras pred 60.000 svojih navijaca, obzirom da navijaci Galate nece putovati, bi trebao imati sav vjetar ovog svijeta u ledjima. Volio bih da to bude ona poznata Anfieldska atmosfera, koja nas je nebrojeno puta nosila do pobjede i uspjeha. No, cini mi se da su i navijaci opasno poceli gubiti strpljenje, pogotovo u klubu poput Liverpoola, ciji je fucking moto YNWA.
Taj identitet se ultimativno ne moze i nece izgubiti, ali svakako vidimo kako je ove godine doveden u pitanje. I to dosta govori za sebe...