Gdje nece biti iskompleksirani budi realan znas gdje je 2012/13.
Premijer liga BiH - aktuelno
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Adem Ljajić: Mi smo najkvalitetnija ekipa u ligi, Zrinjski i Borac nisu ništa bolji od nas
-
GavranBeli
Oni svakako ne idu nema se sta pozivatiGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:51Enoo iih pozivaju da ne ide niko na Kosevo, pa svakako ne ide niko![]()
Smijali se nasoj muci, sad su pravi ku rci
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Sarajevo dosta lošije nego jesenas. Vidi se da Guli i Mlinaric fale, nisu im našli dostojne zamjene. Guliju pogotovo, a Mlinaric se više trudio u napadu od ovih svih zvijezda zajedno.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 21:11Adem Ljajić: Mi smo najkvalitetnija ekipa u ligi, Zrinjski i Borac nisu ništa bolji od nas
Zaboravio si reci da je na kraju rekao ALJAHAMI
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 18 mar 2026, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
Pa to je jedino sto "osvajaju" godinama
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
KosevoZove
- Kontakt:
Brate smijesne izjave stid me ocm, pa kad je tako sto nismo sad prvi sa ovoliko pojacanja i para bacenih izgleda u vodu, sve goli **** od igraca, sem ovog carlosa.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 21:11Adem Ljajić: Mi smo najkvalitetnija ekipa u ligi, Zrinjski i Borac nisu ništa bolji od nas
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Stvarno ne pratim, niti zelim vracati po forumu uoratio sam koliko samo.komentara o novom partneru u Želji i slicno protiv Sloge npr, ima i sa nase strane invalida sigurno, pogledat samo na Podforumu Zeljeznicar, zato jest sarajevski nogomet srozan na maximum, niko da pomete iapred svoje avlije a do tad ce nam sve titule uzimati mrzitelji nase Bosne...KosevoZove je napisao/la: ↑18 mar 2026, 21:10I vasi pisu oprase o fks malo procitaj i ti postove unazad kad mi igramo, mozda ti ne pratis postujem, ali veliki broj prati itekao fks, jedva cekaju da ismijavaju ako kiksamo, a kad je obrnuto odmah negodovanje.addebisi je napisao/la: ↑18 mar 2026, 21:07Hz tastatura huligan, glupsone ako. CItas forum vidio bi da ste vi ti koji ste iskompleksirani i talabite o ŽELJI DANIMA milion postova ako ne vjerujes vrati malo pregledaj, a ja nisam pogledao tvoj klub u zivotu sem kad igrate protiv nas, niti me zanima sta se desava kod vas...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Sandzukan nije imao damu da puca, jer zna sta bi bilo da je promasio.. ovaj prima 25.000€ mjesecno, ne zna penal zabiti itd..
Nece momek da slusa te price, podrska Ademu , tako mi Aljaha imas pravo sandzo
Sace prvi sace 50ljami maraka
Nece momek da slusa te price, podrska Ademu , tako mi Aljaha imas pravo sandzo
Sace prvi sace 50ljami maraka
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 18 mar 2026, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sakota svaka cast
Za Renata se znalo, jedna si jedina, ljudina!
Za Renata se znalo, jedna si jedina, ljudina!
Cuj ovih sa grbavice, oni nesto se javljaju….Pa vas taj Zrinjski razgulina grbavici a nama ne mogu nista u Mostaru. Odlicno odigran susret, fali malo samopouzanja. Sve ce se ovo vratiti…
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Sve ce se ovo vratiti, ali hz na tribinu
Obrukase mi grad flamingosi
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 18 mar 2026, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
KosevoZove
- Kontakt:
100% dok se mi koljemo, drugi jedva cekaju i osvajaju titule dobro si rekao ziva istina.addebisi je napisao/la: ↑18 mar 2026, 21:14Stvarno ne pratim, niti zelim vracati po forumu uoratio sam koliko samo.komentara o novom partneru u Želji i slicno protiv Sloge npr, ima i sa nase strane invalida sigurno, pogledat samo na Podforumu Zeljeznicar, zato jest sarajevski nogomet srozan na maximum, niko da pomete iapred svoje avlije a do tad ce nam sve titule uzimati mrzitelji nase Bosne...KosevoZove je napisao/la: ↑18 mar 2026, 21:10I vasi pisu oprase o fks malo procitaj i ti postove unazad kad mi igramo, mozda ti ne pratis postujem, ali veliki broj prati itekao fks, jedva cekaju da ismijavaju ako kiksamo, a kad je obrnuto odmah negodovanje.addebisi je napisao/la: ↑18 mar 2026, 21:07
Hz tastatura huligan, glupsone ako. CItas forum vidio bi da ste vi ti koji ste iskompleksirani i talabite o ŽELJI DANIMA milion postova ako ne vjerujes vrati malo pregledaj, a ja nisam pogledao tvoj klub u zivotu sem kad igrate protiv nas, niti me zanima sta se desava kod vas...
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Uz pune tribine na grbavici se vraca sveGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑18 mar 2026, 21:17
Sve ce se ovo vratiti, ali hz na tribinu![]()
Obrukase mi grad flamingosi![]()
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Gori ste neg djeca.Eto mi se nasladjujemo,a vi se nenasladjujete kad mi gubimo.Jbt,u sta se ovo rivalstvo pretvara.Tastatura manijaci svi postali.
Sva sustina sarajevskog fudbala se ogleda u recenici:dok drugi je bu ti se Muzafere kupaj.
Sva sustina sarajevskog fudbala se ogleda u recenici:dok drugi je bu ti se Muzafere kupaj.
Brko iz druge galaksije!
Normalno da se komsinice raduju, njihova jedina radost i cilj je da Sarajevo ne osvaja trofeje (iako ovaj stupidkup nije nikakav trofej) kao sto je nama jedina radost i cilj da smo na tabeli ispred njih i tzv izlazak u evropu gdje odigramo prvo pretkolo otpad lige i to je to.
Sto se tice utakmice, 0-0 protiv zrinjskog za nas je odican rezultat iako je utakmica nevazna.
Sto se tice utakmice, 0-0 protiv zrinjskog za nas je odican rezultat iako je utakmica nevazna.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Beli98, Bing [Bot], Combattente87, Resolute i 20 gostiju.