English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- superFrankie
- Kontakt:
Re: English Premier League
Uopste nije nikakav pokusaj, nego sam ukljucio i Chelsea u to sramocenje. To da liga odavno nije slabija bila je jasno svima osim navijacima Arsenala.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑18 mar 2026, 21:00Bukvalno sam napisao dobar pokušaj da se nekako skine sramota sa tom doskocicom nikad slabija liga. Inteligentan si kao i Rosenior sinoć koji daje papiriće sa uputama 5 minuta prije kraja svojim igračima koji zaostaju 6 golovasuperFrankie je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:36Bukvalno sam u mnozini napisao..Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:31
Dobar pokušaj da se opravda sramota od dvomeca sa psgom i osam komada u mreži![]()
Nevjerovatno koliko glupa fan baza![]()
Fakat me sramota koliko si glup
- Marsal
- Kontakt:
Govori čovjek kojem je Caicedo najbolji DM na svijetu. Ti osim što si nepismen i glup imaš i mentalnih problema.superFrankie je napisao/la: ↑18 mar 2026, 23:07Uopste nije nikakav pokusaj, nego sam ukljucio i Chelsea u to sramocenje. To da liga odavno nije slabija bila je jasno svima osim navijacima Arsenala.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑18 mar 2026, 21:00Bukvalno sam napisao dobar pokušaj da se nekako skine sramota sa tom doskocicom nikad slabija liga. Inteligentan si kao i Rosenior sinoć koji daje papiriće sa uputama 5 minuta prije kraja svojim igračima koji zaostaju 6 golovasuperFrankie je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:36
Bukvalno sam u mnozini napisao..
Nevjerovatno koliko glupa fan baza![]()
Fakat me sramota koliko si glup
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kako loša liga kad ima prvake svijeta a i Liverpul je prvi pet utakmica bio neporažen.
Malo su i simpatični ovako na -21 ili 22.
Malo su i simpatični ovako na -21 ili 22.
Pokusavaju da minimiziraju Arsenalovu i vise nego zasluzenu titulu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
sportskimarketing
- Kontakt:
zasluzio je arsenal titulu. najzrelija i najkompletnija ekipa u engleskoj. jedno krilo koje ce u kontinutetu davati 20+ golova je jedini minus u ekipi, ali to bi mogli rijesiti u ovom prelaznom roku. vrijeme je da arteta krene ubirati plodove kvalitetnog rada
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Uz Pariz najkompletnija ekipa Evropesportskimarketing je napisao/la: ↑18 mar 2026, 23:37zasluzio je arsenal titulu. najzrelija i najkompletnija ekipa u engleskoj. jedno krilo koje ce u kontinutetu davati 20+ golova je jedini minus u ekipi, ali to bi mogli rijesiti u ovom prelaznom roku. vrijeme je da arteta krene ubirati plodove kvalitetnog rada
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
-
sportskimarketing
- Kontakt:
psg je kvalitetnija i bolja ekipa, arsenal je kompletnija i rigidnija ekipa. psg se moze osloniti na indivudualizam pojedinih igraca, arsenal (jos) nema taj luksuz, golgeter s krila bi trebao da rijesi taj problemLiverpoolREDS je napisao/la: ↑18 mar 2026, 23:49Uz Pariz najkompletnija ekipa Evropesportskimarketing je napisao/la: ↑18 mar 2026, 23:37zasluzio je arsenal titulu. najzrelija i najkompletnija ekipa u engleskoj. jedno krilo koje ce u kontinutetu davati 20+ golova je jedini minus u ekipi, ali to bi mogli rijesiti u ovom prelaznom roku. vrijeme je da arteta krene ubirati plodove kvalitetnog rada
Da se vratimo na pocetak sezone, ocekivanja i predvidjanja, bruka bi bila da arsenal sa najkompletnijim rosterom ikada oformljenim u fudbalu ne osvoji bar ligu. Nikada jedna ekipa nije imala 22 podjednako kvalitetna fudbalera na svim pozicijama. Menadzment odradio vrhunski posao.
Po meni, ima prostora za trofeje u nadolazecim godinama ako dovedu ozbiljnog ofanzivno orijentisanog trenera na ljeto, iako se nece desiti jer je ludo dati covjeku otkaz nakon titule.
Po meni, ima prostora za trofeje u nadolazecim godinama ako dovedu ozbiljnog ofanzivno orijentisanog trenera na ljeto, iako se nece desiti jer je ludo dati covjeku otkaz nakon titule.
-
sportskimarketing
- Kontakt:
forsirao je arteta atraktivan fudbal do poraza od citya 4:1. nakon te utakmice je krenuo s novom filozofijom. dok god budu u igri za sve trofeje na proljece , nebitno je kako dolaze do pobjeda
- Wilshere10
- Kontakt:
Nakon što osvoje sepet trofeja ove sezone, Topnici moraju rijesiti 3 stvari na ljeto, radi dugorocne dominacije,
pitanje Odegarda i AMC pozicije, pitanje lijevog krila i pitanje zamjene za Ricea/Zubimendia. Ne sumnjam da uprava vec sada radi na tome jer ovo nije ono kilavo Wengerovo doba kada se sve radilo u zadnji momenat i uglavnom sve pogresno.
pitanje Odegarda i AMC pozicije, pitanje lijevog krila i pitanje zamjene za Ricea/Zubimendia. Ne sumnjam da uprava vec sada radi na tome jer ovo nije ono kilavo Wengerovo doba kada se sve radilo u zadnji momenat i uglavnom sve pogresno.
Samo da ovdje upisem da Liverpool ide do kraja u LP 
- wadethegreat
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.