NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Smijesno sta se ne svira, nba u qurcu.
Nego Edwards minimum 2 sedmice out. Vidjecemo sad gdje ce Mini zavrsiti.
Nego Edwards minimum 2 sedmice out. Vidjecemo sad gdje ce Mini zavrsiti.
Kakva prva cetvrtina Browna 19 koseva uz samo jedan promasaj iz igre.
Smijesno je da on nije top3 kandidata za MVP, da je jedan Mitchel ispred njega.
Smijesno je da on nije top3 kandidata za MVP, da je jedan Mitchel ispred njega.
-
sportskimarketing
- Kontakt:
lagan raspored boston do kraja ima. ako bi zapeo s nekim 30+ streakom, mozda bi i mogao nesto
Tatum izgleda stvarno odlicno, da ga ne ureknem. I u ovu tekmu je odlicno usao. Za PO ce to sve biti tip top, a vratice se taman i Vucevic.sportskimarketing je napisao/la: ↑19 mar 2026, 00:43lagan raspored boston do kraja ima. ako bi zapeo s nekim 30+ streakom, mozda bi i mogao nestoali bitnije je da tatum udje u ritam. i da ekipa u PO dozivi vrhunac forme
- superFrankie
- Kontakt:
-
sportskimarketing
- Kontakt:
da se podsjetimo najbolje playoff serije u istoriji lige! nadam se slicnoj seriji bostona i detroita u finalu istoka
Lebron izgleda jos ima goriva kad hoce ,msm da Lal moze finale konferencije uhvatiti ako uhvate jos nekog da potpisu za 15min dobre odbrane
Ali Hawksi i niz od 11 pobjeda, na korak su od top6 da izbjegnu play inn.
Nego LaL ako ovo dobiju oni su isto jako blizu da budu seed3 na zapadu.
Nego LaL ako ovo dobiju oni su isto jako blizu da budu seed3 na zapadu.
A sta im Luka ucini, kapa do poda majstore.
Rekao sam ti aleme da bi vas u LaL u Po lagano dobili, evo ove dvije tekme su ti dokaz za to.
Rekao sam ti aleme da bi vas u LaL u Po lagano dobili, evo ove dvije tekme su ti dokaz za to.
Sta bi tek radili da se LeBron nije vratio 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Aleme nije do vas, Lakersi su trenutno sila.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Evo ga loženje k'o i prošle godine kad je Luka tek došao 
"Your favorite player's favorite player" - MB
Kao da gledam da ce prva runda biti LaL vs Houston. Ako Lakersi odu na Denver mislim da tu manje sanse imaju, ma da kako igra Denver u zadnje vrijeme mozda bi i lakse sa njima.
Stvarno je Denver trenutno u banani, skroz to lose djeluje i nocas poraz od memphisa, ok jes bila b2b tekma al opet se moralo dobiti.
Stvarno je Denver trenutno u banani, skroz to lose djeluje i nocas poraz od memphisa, ok jes bila b2b tekma al opet se moralo dobiti.
ekipa sa najvise B2B utakmica pogotovo ovih gdje je druga utakmica za manje od 24h i to promjena terena jel...ronaldo99 je napisao/la: ↑19 mar 2026, 08:09Kao da gledam da ce prva runda biti LaL vs Houston. Ako Lakersi odu na Denver mislim da tu manje sanse imaju, ma da kako igra Denver u zadnje vrijeme mozda bi i lakse sa njima.
ovo se jest moralo uzeti jer MEM nije cilj pobjeda, ali je zalosno koliko liga glupo pravi raspored i onda se pitaju sto igra i odmaraju, otkud povrede i sta sve ne...u pola 6 ujutro dosli u MEM na dan utakmice
Dobro je da se ja ne kladim.
Mislio sam da će ih onaj prvi poraz razljutiti i dodatno motivisati. Još se i Turčin vratio.
Ali izgleda da su ipak više ljuti i motivisani bili razvedeni Luka i 41-godišnji LeBron.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
sportskimarketing
- Kontakt:
bas je divlji zapad. svi iz top6 imaju kvalitet da dodju do finala. clippersi bi mogli biti wildcard na zapadu
13 od 14 Kinga iz igre 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Oni su nagazna za Okcsportskimarketing je napisao/la: ↑19 mar 2026, 10:29bas je divlji zapad. svi iz top6 imaju kvalitet da dodju do finala. clippersi bi mogli biti wildcard na zapadu
dobre guzove ima Belma
- superFrankie
- Kontakt:
Velik udarac za DetroitJust in: Detroit Pistons star Cade Cunningham has been diagnosed with a collapsed lung and is expected to miss an extended period of time, **** tell ESPN.
Trenutno korisnika/ca: Muumii, Shategabri i 1 gost.