Jos se javlja ovaj masper sos
Obrukali se samo tako, on nesto jos podyebava
Vidi slučajnosti ime joj 'Željana'.
Iako smatram da Amar treba dobiti kod nas još jednu šansu, mislim da sada treba pustiti Savu da radi, uradio je fin posao otkako je tu, vidi se napredak i mi smo zadovoljni, a ne možeš suditi nekome na osnovu 3 utakmice, pogotovo kad dođeš na ovakvu ekipu.Resolute je napisao/la: ↑18 mar 2026, 23:20To isto vrijedi i za Zelju. Kakav Savo Milosevic, kakve pichke materine. Njima bi Osim legao ko budali samar, bez ovih crnaca pokusaja fudbalera. Ali ebi ga..Zaboljesutra je napisao/la: ↑18 mar 2026, 22:59Pitari moram vam reći da ste nesposobni.Ovakav Zrinjski kojeg rutinira Posušje niste u stanju pobjediti.Trener koji pola treninga propusti radi noćnih izlazaka i koji je uništio pobjednički mentalitet vi ga uspijete svojom nesposobnošću održati još uvijek na životu.
Kad večeras niste uzeli super kup ne znam kada ćete opet imati priliku jer je ovo najgori Zrinjski u eri Danka Šulente.
Umjesto da nas spasite vi nas u **** ostavljate.
Nešto si ti pomiješaoGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑18 mar 2026, 23:59Jos se javlja ovaj masper sos
Obrukali se samo tako, on nesto jos podyebava![]()
rishovski je napisao/la: ↑19 mar 2026, 00:09Nešto si ti pomiješaoGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑18 mar 2026, 23:59Jos se javlja ovaj masper sos
![]()
S obzirom da se ovakva direktna i logicna pitanja na njihovoj temi brisu brzinom svjetlosti, po svemu sudeci su ostali doslijedni u nepriznavanju namjestenog kupa iz cega proizilazi i bojkot danasnje utakmice. Respect
Ja nisam ovdje od jučer,niti sam se kad krio i pisao s drugog profilaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑19 mar 2026, 00:11rishovski je napisao/la: ↑19 mar 2026, 00:09Nešto si ti pomiješaoGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑18 mar 2026, 23:59
Jos se javlja ovaj masper sos
![]()
Pitarska ckapi si ti
Yebo li vas Josip Broz, poslije onog sto se desilo, mrski ste nam jer ste pitarske pi cke
Hajd sad se uloguj na pitarski profil
Ne lazi matere ti...Paromlinac je napisao/la: ↑19 mar 2026, 00:29S obzirom da se ovakva direktna i logicna pitanja na njihovoj temi brisu brzinom svjetlosti, po svemu sudeci su ostali doslijedni u nepriznavanju namjestenog kupa iz cega proizilazi i bojkot danasnje utakmice. Respect![]()
Buraz, ta četvorica imaju ukupno mjesečno 320.000 EUR bez uplate doprinosa Ako se uplaćuju isti..
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Beli98, Combattente87, Resolute i 19 gostiju.