Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
47
24%
Zadovoljan
76
38%
Nemam stav
34
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
28
14%

Ukupno glasova: 199

zaostrog
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la zaostrog » 19 mar 2026, 21:28

E što ih nalupasmo na kraju :D

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 19 mar 2026, 21:30

Šta radi Radić :tokralju:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 mar 2026, 21:34

newton_heath_lyr je napisao/la:
19 mar 2026, 17:37
Prije sedam dana kupljene,broj karte 3 i 4.
slika
Bas si uzivao, zavidim ti.
Momci borbeni, na kraju visok rezultat.
Čestitke Doborcu i ekipi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 mar 2026, 21:48

Cim je krenulo lose 20 komentara. Kad smo proigrali 3 komentara.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 mar 2026, 21:57

Iskreno, bolje ovih 1 500 na tribinama, ali gdje svi navijaju, nego onih 4 000 gdje se 80% slika i storye postavlja. Radic fenomenalan. Zasluzuje od starta krenuti u revansu. :bih:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 19 mar 2026, 21:59

Iako smo napravili iznenađujući visoku pobjedu, po meni je i dalje problem što igramo klasični naš rukomet i nikako da se odvojimo od toga. Imamo ogroman strah od tranzicije, kontre. Doduše, to možda sad i nije loše jer se s Faranima ne treba upuštati u trku, nego pokušati odigrati utakmicu koja je poziciona i sa što više tuče.

Realizacija s krila je večeras bila najbolji dio, za moj pojam. Dosta lijepo izgledalo. Ni napadi za pivota nisu bili loši. Ovo iz vana vala onako, uglavnom neizrađeno i šutevi koji na višem nivou ne prolaze. Šteta je što se Hadžića ne etablira u nosioca koji ce povući iz vana dodatno. Al eto, biće valjda.

Sve u svemu, dobro je, obzirom da se kukalo da će nas Kosovo izbaciti :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 mar 2026, 22:02

Unofficialpage je napisao/la:
19 mar 2026, 21:10
Imamo li boljeg golmana? Ova dvojica su užasni.
Radić me demantova momački. :mrgreen: Bravo majstore.

Šahinović jest griješio ali sviđa mi se kako igra, donosi novu dimenziju i vjerujem da će biti to još bolje kad se uigraju malo. Lijepa pobjeda, bravo momci. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 19 mar 2026, 22:05

zaostrog je napisao/la:
19 mar 2026, 21:59
Iako smo napravili iznenađujući visoku pobjedu, po meni je i dalje problem što igramo klasični naš rukomet i nikako da se odvojimo od toga. Imamo ogroman strah od tranzicije, kontre. Doduše, to možda sad i nije loše jer se s Faranima ne treba upuštati u trku, nego pokušati odigrati utakmicu koja je poziciona i sa što više tuče.

Realizacija s krila je večeras bila najbolji dio, za moj pojam. Dosta lijepo izgledalo. Ni napadi za pivota nisu bili loši. Ovo iz vana vala onako, uglavnom neizrađeno i šutevi koji na višem nivou ne prolaze. Šteta je što se Hadžića ne etablira u nosioca koji ce povući iz vana dodatno. Al eto, biće valjda.

Ima ovdje potencijala, ako uzmemo u obzir da se Hadžić razvije u dobrog srednjeg beka i Hadžimuhamedović u dobrog lijevog beka jedino što mislim da bi nam falilo je kvalitetan desni bek. Svakako da smo daleko od toga budemo jaka reprezentacija ali da imamo potencijal za to imamo sigurno.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 mar 2026, 22:12

zaostrog je napisao/la:
19 mar 2026, 21:59

Ma koliko smo mi jaci od Kosova, toliko su Farska Ostrva od nas. Izbaciti sipce, pa tamo sta bude. Nismo ocekivali ni protiv Islanda nista, pa smo prosli na SP. Mada naravno, tad smo bili neuporedivo bolji od danas. :mrgreen:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 19 mar 2026, 22:21

Odlična utakmica, daleko iznad očekivanja i onoga što smo prikazivali u poslednjih par godina.Vanjska linija Panić-Alilović-Grgić odlično odigrala uz pohvale oba krila, Haseljica, Perica na jednoj i Mahtmićehajića na drugoj strani.Ono što je vidljivo, a o čemu sam pisao i ranije da samo Grgić i Alilović idu u kontakt, odnosno ne bježe od istog i jedini su sposobni da prođu na 6 m i zabiju gol ili ostave loptu pivotu ili krilu.Bez obzira što ke puno griješio, pogotovo u prvom poluvremenu svidio mi se i Šahinović jer ubrzava igru, ima odličan prvi korak a ima i srce.Radić odigrao odlično i prije svega zahvaljujući njegovim odbranama i Grgicevim golovima napravljena je velika razlika koju i ovako nesigurni kakvi jesmo, ne bi smjeli ispustiti.Čordalija još jednom pokazao da je plovak od kojeg nikad neće biti golman i onome koje njega odveo u Wislu treba dati nobelovu nagradu iz prodavanja magle.Hitno nam je potreban drugi golman, Grbavac i Hodzić su logična rješenja ako Grbavac želi, odnosno ako Doborac želi Hodzica jer je njegovo nepogivanje vec duži period enigma,pogotovo što je bio 2 golman na zadnjem EP koje smo igrali.Nejasno je zašto Damir nije dao minute Hadzimuhamedovicu koji je najškolovaniji bek u rosteru, tehnički i šuterski odličan, igra u dobrom klubu i sigurno uz Hadzica iz Pelistera predstavlja našeg najtalentovanijeg igrača.Malo razočarenje je Čolaković, još jednom je pokazao da nema kvalitet za novo reprezentativnog rukometa i ja bih proma u revanšu sa Semićem iz Izviđača da pomogne Paniću na poziciji desnog beka.Pivoti solidni, s tim da su očekivanja od Faljića velika a on to pogotovo u ofanzivi ne pokazuje, ima ozbiljan problem realizacije i izgleda da spada u one pivote koji uopšte ne gledaju gdje stoji golman kad šutaju, već šutaju “naslijepo”.Šteta, jer ima odlične predispozicije koje su ga dovele do Flensburga.Ova pobjeda, a nadam se i dobra utakmica na Kosovu, trebala bi doprinijeti podizanju samopouzdanja pa da se u maju potučemo sa Faranima koji su prema prikazanom na EP druga dimenzija za nas, al treba se nadati da se može ponoviti Island i Prce, uz pun Mejdan i boljeg golmana umjesto Čordalije.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 mar 2026, 22:25

Da, najvece razocarenje na kraju ubjedljivo Cordalija. Nerealno da je momak onoliki, a da ga makar lopta ne moze pogoditi, ako on ne zna da odbrani.

Drugo razocarenje Colakovic. Jedina dobra stvar mu je bilo ono dodavanje za Mehmedcehajica kad mu je lopta ispala. Osim toga sve je lose napravio.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.