U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Mikulica ne bih pozvao niposto u A-reprezentaciju u junu ili za Ligu Nacija, vise nego ocito on i menedzer pokusavaju isforsirati poziv u A-repku, kojeg u momentu jos nije zasluzio. Vjerujem da ni strucni stab nece nasjesti na to.
Taj mikulic je hamelj zestoki
Ma nada se on prvenstveno Hrvatskoj, pa i toj u21 selekciji. Trenutno on u A selekciji Hrvatske ne moze ni cunjeve nositi na treningu, a kamoli da igra.231983 je napisao/la: ↑20 mar 2026, 11:52Pa nije valjda da se onaj nada Dalićevom pozivu? E svasta. Pa ni kod nas ne bi bio među 5-6, kamo li tamoDamirT je napisao/la: ↑20 mar 2026, 11:33Dobra stvar je sto ce Deket vjerovatno dobiti sansu, jer ima samo Jaganjac kao drugi napadac.U međuvremenu su se pojavile i priče da bi defanzivac Grasshoppersa Luka Mikulić mogao promijeniti reprezentativni dres. Sam igrač je nedavno otkrio da je imao kontakt sa selektorom mlade reprezentacije Hrvatske Ivicom Olićem.
„Interesantan je igrač i pozivali smo ga do sada. Moje mišljenje je jednostavno – ko želi igrati za nas, dobrodošao je, a ko ne želi… nemamo se šta ljutiti. Drugi se odlučuju za druge zemlje, ali isto tako i mi ‘krademo’ igrače poput Malića, Alajbegovića…, koji su također mogli igrati za neku drugu reprezentaciju. Toga je uvijek bilo i bit će“, poručio je Muratović naglasivši koliko je važno da igrači istinski žele nositi dres Zmajeva.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nažalost, ovo znači očito da je Mikulić odlučio da igra za U21 hrvatsku. Zbog par utakmica za U21 reprezentaciju čovjek je sebi prokockao reprezentativnu karijeru.
U seniorima će mu biti konkurencija Vuskovic koji je i mladji od njega i ima samo 19g i biće jedan od najboljih svjetskih stopera.
Gvardiol koji igra za City, igrači koji igraju standardno u spanskoj, italijanskoj i drugim jakim ligama.
Lakše bi mu bilo upasti ko stoper u spanskoj reprezentaciji.
Očito ga loše savjetuju kad je pomislio da je velik nakon samo par utakmica u švicarskoj, a do jučer igrao po bosanskim pašnjacima.
Taj će u seniorskoj karijeri za Hrvate odigrati ukupno 2 utakmice i to tek toliko da ne može igrati ni za jednu drugu reprezentaciju.
U seniorima će mu biti konkurencija Vuskovic koji je i mladji od njega i ima samo 19g i biće jedan od najboljih svjetskih stopera.
Gvardiol koji igra za City, igrači koji igraju standardno u spanskoj, italijanskoj i drugim jakim ligama.
Očito ga loše savjetuju kad je pomislio da je velik nakon samo par utakmica u švicarskoj, a do jučer igrao po bosanskim pašnjacima.
Taj će u seniorskoj karijeri za Hrvate odigrati ukupno 2 utakmice i to tek toliko da ne može igrati ni za jednu drugu reprezentaciju.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Nece ni ta dva, pa nije hrvatska kosovo, ne moze ni kod nas.DeeWa je napisao/la: ↑20 mar 2026, 12:59Nažalost, ovo znači očito da je Mikulić odlučio da igra za U21 hrvatsku. Zbog par utakmica za U21 reprezentaciju čovjek je sebi prokockao reprezentativnu karijeru.
Mikulić: "Da li me Krunić ponižava, on najbolje zna, reprezentaciji želim sve najbolje"
"Poštovani navijači Bosne i Hercegovine,
Osoba sam koja se ne voli često oglašavati u medijima, ali jednostavno je došao trenutak kada moram, jer želim da javnost, ali i navijači Bosne i Hercegovine, budu upućeni u sve - od početka do kraja.
Nakon što sam prvi put dobio poziv selektora Branislav Krunić, s ponosom sam se odazvao. U tom trenutku bio sam najstandardniji igrač u prvenstvu, a selektor me dva puta poslao na tribine. Šutio sam i poštovao njegovu odluku. Jednom me uveo u igru na jednu minutu. Da li da me ponizi ili… on to najbolje zna, ali i to sam poštovao, kao i svaku njegovu odluku, iako sam u tom trenutku bio jedan od rijetkih u reprezentaciji koji ne igra juniorski, nego seniorski fudbal.
Napravio sam povijesni transfer za moj tadašnji klub Posušje i karijeru nastavio u Grasshoppersu, a kao “nagradu” za to nisam dobio poziv selektora nijednom u ova tri mjeseca, dok su drugi moji saigrači koji su promijenili klub dobijali pozive i čestitke. Šutio sam i to sam poštovao, kao i svaku odluku selektora.
Kap koja je prelila čašu je današnji spisak selektora na kojem mene nema. Vjerovatno me nema na spisku jer sam standardan u ekipi? Odrastao sam čovjek, poštujem svačiji izbor, pa i selektorov, uprkos tome što nije logičan, niti, ako hoćete, pravedan.
Ovim putem želim da se zahvalim predsjedniku Vici Zeljkoviću, direktoru Zvjezdanu Misimoviću koordinatoru Daliboru Šiliću, kao i našim navijačima BHFanaticosima, čija nam je podrška u Sloveniji mnogo značila.
Za mene je reprezentacija od danas završena priča. U budućnosti se želim okrenuti klupskim obavezama, a reprezentaciji želim svu sreću i mnogo uspjeha", napisao je Mikulić na svom Instagram storyu.
https://sportsport.ba/fudbal/luka-mikul ... bih/518472
"Poštovani navijači Bosne i Hercegovine,
Osoba sam koja se ne voli često oglašavati u medijima, ali jednostavno je došao trenutak kada moram, jer želim da javnost, ali i navijači Bosne i Hercegovine, budu upućeni u sve - od početka do kraja.
Nakon što sam prvi put dobio poziv selektora Branislav Krunić, s ponosom sam se odazvao. U tom trenutku bio sam najstandardniji igrač u prvenstvu, a selektor me dva puta poslao na tribine. Šutio sam i poštovao njegovu odluku. Jednom me uveo u igru na jednu minutu. Da li da me ponizi ili… on to najbolje zna, ali i to sam poštovao, kao i svaku njegovu odluku, iako sam u tom trenutku bio jedan od rijetkih u reprezentaciji koji ne igra juniorski, nego seniorski fudbal.
Napravio sam povijesni transfer za moj tadašnji klub Posušje i karijeru nastavio u Grasshoppersu, a kao “nagradu” za to nisam dobio poziv selektora nijednom u ova tri mjeseca, dok su drugi moji saigrači koji su promijenili klub dobijali pozive i čestitke. Šutio sam i to sam poštovao, kao i svaku odluku selektora.
Kap koja je prelila čašu je današnji spisak selektora na kojem mene nema. Vjerovatno me nema na spisku jer sam standardan u ekipi? Odrastao sam čovjek, poštujem svačiji izbor, pa i selektorov, uprkos tome što nije logičan, niti, ako hoćete, pravedan.
Ovim putem želim da se zahvalim predsjedniku Vici Zeljkoviću, direktoru Zvjezdanu Misimoviću koordinatoru Daliboru Šiliću, kao i našim navijačima BHFanaticosima, čija nam je podrška u Sloveniji mnogo značila.
Za mene je reprezentacija od danas završena priča. U budućnosti se želim okrenuti klupskim obavezama, a reprezentaciji želim svu sreću i mnogo uspjeha", napisao je Mikulić na svom Instagram storyu.
https://sportsport.ba/fudbal/luka-mikul ... bih/518472
Nosi ga u 100 pm. Molio ko prosjak kakav da dobije poziv za A repku preko novina. Jadnik. 
Suplja prica, samo eto da ima izgovor sto je otisao u Hrvatsku.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja ne znam ko savjetuje ove neke fudbalere da se oglašavaju ovako, da li im neko pregleda post prije nego što ode javno…
Ono ljudi sami sebe ukopavaju.
Teleći mozak u rangu Anela, Hamule...
- Maroon1946
- Kontakt:
Ovi momci ne kontaju da njima repka moze dati 100 puta vise nego sto oni mogu dati njoj.
U repci ti 2 dobre tekme mogu znaciti transfer u bilo koju od liga petica.
Ali eto, nek je njemu sa srecom mozda ce sutra promijeniti misljenje.
Ali eto, nek je njemu sa srecom mozda ce sutra promijeniti misljenje.
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Pa sta ce mu dat kad ne moze igrat da je Maldini, igraju ljudi koji nisu standradni u B ekipi. Ovaj momak da ne moze dobit poziva, smijesno i zalosno.Maroon1946 je napisao/la: ↑20 mar 2026, 15:28Ovi momci ne kontaju da njima repka moze dati 100 puta vise nego sto oni mogu dati njoj.
Ali eto, nek je njemu sa srecom mozda ce sutra promijeniti misljenje.![]()
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Defitnitivno da zasluzuje poziv.labostarmomosa je napisao/la: ↑20 mar 2026, 15:30Pa sta ce mu dat kad ne moze igrat da je Maldini, igraju ljudi koji nisu standradni u B ekipi. Ovaj momak da ne moze dobit poziva, smijesno i zalosno.Maroon1946 je napisao/la: ↑20 mar 2026, 15:28Ovi momci ne kontaju da njima repka moze dati 100 puta vise nego sto oni mogu dati njoj.
On ipak piše o nenominaciji u U21, nijedne riječi o A reprezentaciji. Istina je vjerovatno negdje u sredini, mislim da taj možda uopšte ne može nastupiti za aktualnu hrvatsku U21, jer je već igrao za nas u kvalifikacijama.
Njihova A reprezentacija je još uvijek miljama daleko od njega. S druge strane, sa Sučićem je to išlo baš jako brzo, od Dinama U19 do Intera, mislim za godinu do godinu i po.
Pa realno je vrlo čudno ako je odluka selektora da pozove igrača koji igra U19 Premijer ligu ispred igrača koji je standardan u Grasshoppersu i bit će vrlo zanimljivo čuti objašnjenje (ako ga ikad čujemo). Mada lično nemam nikakvih simpatija prema ovim "e sad više neću nikako" saopštenja da je ne znam šta u pitanju.
Čisto sumnjam da je iko živio u iluzijama da će izbaciti Gvardiola iz hrvatske reprezentacije, nego sam imao utisak da po savjetu menadžera pokušava isforsirati poziv u A reprezentaciju BiH prije vremena, što je nepotrebno jer bi svakako vjerovatno dobio taj poziv prirodnim tokom kroz godinu dana igre u Švici, možda već u LN. Ako se i na šta može računati kod ovog stručnog štaba, to je davanje prilike novim mladim igračima.
Čisto sumnjam da je iko živio u iluzijama da će izbaciti Gvardiola iz hrvatske reprezentacije, nego sam imao utisak da po savjetu menadžera pokušava isforsirati poziv u A reprezentaciju BiH prije vremena, što je nepotrebno jer bi svakako vjerovatno dobio taj poziv prirodnim tokom kroz godinu dana igre u Švici, možda već u LN. Ako se i na šta može računati kod ovog stručnog štaba, to je davanje prilike novim mladim igračima.
- Maroon1946
- Kontakt:
Ti ako imas kvalitet igrat ces ako ne danas, onda sutra. Najgore je reci ovo je kraj i necu vise nikad igrati. Da je kvalitet dobio bi poziv ne za mladu repku nego za A repku. Nema niko sabura i ne vidi širu sliku. A ti nezasluzeni pozivi su sastavni dio svih reprezentacija Balkana nazalost..labostarmomosa je napisao/la: ↑20 mar 2026, 15:30Pa sta ce mu dat kad ne moze igrat da je Maldini, igraju ljudi koji nisu standradni u B ekipi. Ovaj momak da ne moze dobit poziva, smijesno i zalosno.Maroon1946 je napisao/la: ↑20 mar 2026, 15:28Ovi momci ne kontaju da njima repka moze dati 100 puta vise nego sto oni mogu dati njoj.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Momak je u pravu. Ja prvi bih isto reagovao. Zoveš golmana iz 4. lige i sijaset juniora i kadeta bez minute seniorskog fudbala, a ne pozoveš momka koji je standardan u Švicarskoj. Uzgred, proizvod je tvoje lige.
Ne budite naivni, ovdje se desilo 1000% puno toga iza zavjese sto mi nikada necemo saznati ali i slijep covjek vidi da on nije sastavljao ovaj post nego njegov menadzer.
Dosta je vidjeti kome se zahvalio u postu, sve grobar do grobara ove reprezentacije kojima Stefanel viri iz analnog otvora.
Steta , mislim da momak ima ozbiljan potencijal za napraviti dobru karijeru ali bojim se da ce ga ovaj hajvan upropastit mada ko zna vidjet cemo.. Sretno mu u buducnosti i tjt.
Dosta je vidjeti kome se zahvalio u postu, sve grobar do grobara ove reprezentacije kojima Stefanel viri iz analnog otvora.
Steta , mislim da momak ima ozbiljan potencijal za napraviti dobru karijeru ali bojim se da ce ga ovaj hajvan upropastit mada ko zna vidjet cemo.. Sretno mu u buducnosti i tjt.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sigurno da jest u pravu ali nema potrebe da zatvara priču oko reprezentacije. Ipak, govorimo o U-21 reprezentaciji i ne vidim svrhu da se ljuti oko toga. Trudi se u klubu, dobio si šansu u finom klubu i radi da budeš što bolji i sigurno će doći poziv za A reprezentaciju. Momak ima jako lošeg menadžera ili ko ga već savjetuje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jeste podigli ovog dajdzu ko da je nesta.
Goni dajdzu u neku stvar
Goni dajdzu u neku stvar
Vidi se po postu da razmišlja isto kao Huseinbašić i njemu slični gdje se buni na minutažu u reprezentaciji što znači da će i on u seniorskoj reprezentaciji htjeti ili igrati ili ne dolaziti na okupljanja, iako je zatvorio vrata U21 reprezentaciji, a ne seniorskoj.
Jedina stvar za koju je u pravu je to ako stvarno nije dobio ni poziv, a želio se odazvati.
Mada nažalost niti jedan novinar to nikad neće pitati Krunica.
Jedina stvar za koju je u pravu je to ako stvarno nije dobio ni poziv, a želio se odazvati.
Mada nažalost niti jedan novinar to nikad neće pitati Krunica.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: BiH26, CAGarfia, denza, forgempp, General505, hansbosna, labostarmomosa, ubipara i 57 gostiju.

.jpg)