Nidal Čelik
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Re: Nidal Čelik
Ma mozete se Nidalu kolektivno saget,evo ja navijam za Čelik i apsolutno me ne zanima gdje je poceo karijeru pa taman da je i u borcu,momak je naš i treba ga gurat maksimalno jer kakve koristi imas od Mujakica i ostalih polovnjaka kojim je prime karijere Turska liga a ovaj momak igra Francusku ligu sa 19 godina.
I koliko moras bit ograničen da vrijeđaš momka zato sto je igro u Sarajevu,ovde prvenstveno mislim na navijače Želje,nabijem i vas i vaše navijačke prepirke,idite na posebne teme za to i tu raspravljajte.
Ovde je tema Nidal Čelik i nadam se da ćete shvatit to jednog dana.
I koliko moras bit ograničen da vrijeđaš momka zato sto je igro u Sarajevu,ovde prvenstveno mislim na navijače Želje,nabijem i vas i vaše navijačke prepirke,idite na posebne teme za to i tu raspravljajte.
To su posebna ****(MALI plavi)od navijača moj Robija...svaka ti je na mjestu bravoRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 13:17Ma mozete se Nidalu kolektivno saget,evo ja navijam za Čelik i apsolutno me ne zanima gdje je poceo karijeru pa taman da je i u borcu,momak je naš i treba ga gurat maksimalno jer kakve koristi imas od Mujakica i ostalih polovnjaka kojim je prime karijere Turska liga a ovaj momak igra Francusku ligu sa 19 godina.
Bravo gazijo.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 13:17Ma mozete se Nidalu kolektivno saget,evo ja navijam za Čelik i apsolutno me ne zanima gdje je poceo karijeru pa taman da je i u borcu,momak je naš i treba ga gurat maksimalno jer kakve koristi imas od Mujakica i ostalih polovnjaka kojim je prime karijere Turska liga a ovaj momak igra Francusku ligu sa 19 godina.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Iz pisanja ovih objektivnih kritičara, a da ih ne nabrajam, eto ih puna stranica unazad, evidentno je da smatraju da je Nidalu Čeliku ista perspektiva za vrhunsku karijeru bila 1. januara ove godine, kao što je danas, 21. marta.
On da je toliko slučajno tu, koliko predstavljate da je slučajno, izmislio bi se stoper da igra na njegovom mjestu, promijenio bi se sistem, svašta bi se uradilo, samo da ekipa ne trpi. Međutim, ekipa ne trpi i to su činjenice.
On da je toliko slučajno tu, koliko predstavljate da je slučajno, izmislio bi se stoper da igra na njegovom mjestu, promijenio bi se sistem, svašta bi se uradilo, samo da ekipa ne trpi. Međutim, ekipa ne trpi i to su činjenice.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U životu je uvijek bilo dok jednom ne smrkne drugom ne svane i tako je i ovdje. Moraš dobiti šansu i na tebi je kako ćeš je iskoristiti. Nidal to radi odlično, iskoristio je šansu. Nije na lijepe oči dobio priliku i igra jer ga trener voli, igra jer donosi ono što treba ekipi. Njegova uloga kad se svi vrate će da bude puno bolja nego što je do danas bila.
Momak ima, samo, 19 godina i normalno da ima mnogo još prostora da napreduje i da uči još puno toga ima, to je normalno. Momak je dobio šansu, momak igra, koristi to jako dobro, ukoliko ovdje i ne bude igrao druge ekipe su ga vidjele. Mnogi pokušavaju biti objektivni i kao vide nešto ali realno sve promaše i predstavljaju ga kao da ima 30+ godina a ne 19. Spustite loptu, dajte podršku momku i uživajte u njegovom razvoju da postane vrhunski stoper.
Momak ima, samo, 19 godina i normalno da ima mnogo još prostora da napreduje i da uči još puno toga ima, to je normalno. Momak je dobio šansu, momak igra, koristi to jako dobro, ukoliko ovdje i ne bude igrao druge ekipe su ga vidjele. Mnogi pokušavaju biti objektivni i kao vide nešto ali realno sve promaše i predstavljaju ga kao da ima 30+ godina a ne 19. Spustite loptu, dajte podršku momku i uživajte u njegovom razvoju da postane vrhunski stoper.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Dok je igrao u Sarajevu vise su ga navijaci Sarajeva vrijedjali. Sada ga bar niko ne vrijedja, samo se govori da se ohane malo.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 13:17Ma mozete se Nidalu kolektivno saget,evo ja navijam za Čelik i apsolutno me ne zanima gdje je poceo karijeru pa taman da je i u borcu,momak je naš i treba ga gurat maksimalno jer kakve koristi imas od Mujakica i ostalih polovnjaka kojim je prime karijere Turska liga a ovaj momak igra Francusku ligu sa 19 godina.
Ma jok, ja sam realista drug. Ja bi najvise volio da je zasluzio prvih XI i da osvoji titulu i bude nas stoper. Ja se nadam vise nego svi da ce igrat stnandardno, al jedno je realnost, drugo je subjektivnost tj navijacko gledanje. Realno, tri stopera su se povrijedila pa je prije njga uletio cak igrac iz U21, pa se i on povrijedio.labostarmomosa je napisao/la: ↑21 mar 2026, 12:05Jos jedan u moru likova koje radi kad komsiji crkne kravadedo26 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 00:11Ljudi ne kontaju da on mora igrati sad. Nemaju cak ni defanzivnijeg veznjaka da igra stopera, jedino Haidara. Njemu se tako poklopilo da se 40 igraca povrijedi. Kad je ekipa dobra i prosjek igrac zna biti dobar. Sa Ronaldom Rooneyem i Ferdinandom dobar je bio i Fletcher i Brown i O Shea.
Ovo sto igra je nikakav pokazatelj, nego bas nevjerovatan slijed dogadjaja u korist njega i nafaka ravna onoj kad je Suarez dirao loptu rukom a Gana promasi penal.
Na njemu jest da iskoristi sansu, ali cisto sumnjam da ce on primirisat Lensh jad se ovi vrate. Pa ispred njega je igrao onaj iz U21 pa se povrijedio, ima 18 godina.
Ovo vam je u rangu da Kane ode na gol jer Bayern nema golmana vise.
Realno nisu imali vise opcija.
Do ovih povreda on minute nije dobo, da je tako dobar ko sto mislimo bar bi u kupu dobio 2 minute. Logicki kad se ovi vrate grijat ce klupu. Ja bi bio prezadovoljan da zavrsi u klubu tipa Strasbourg, Nice i slicni, i da se nastavi dokazivat tu.
Pa povukli su onog iz u21 i on se povrijedio isto, o cemu pricas?SHZ82 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 00:53pa niko ovde ne pise da je Celik WC stoper, naravno da je on daleko od prve postave Lensa kad su konpletni, ali decko vec 7 utakmica igra kao startni stoper i to sasvim solidno. Naravno kad se Baido vrati da ce na klupu, ali isto tako Lens slijedece sezone igr ai LP i Celik ce imati svoje minute to sam siguran.dedo26 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 00:11Ljudi ne kontaju da on mora igrati sad. Nemaju cak ni defanzivnijeg veznjaka da igra stopera, jedino Haidara. Njemu se tako poklopilo da se 40 igraca povrijedi. Kad je ekipa dobra i prosjek igrac zna biti dobar. Sa Ronaldom Rooneyem i Ferdinandom dobar je bio i Fletcher i Brown i O Shea.
Ovo sto igra je nikakav pokazatelj, nego bas nevjerovatan slijed dogadjaja u korist njega i nafaka ravna onoj kad je Suarez dirao loptu rukom a Gana promasi penal.
Na njemu jest da iskoristi sansu, ali cisto sumnjam da ce on primirisat Lensh jad se ovi vrate. Pa ispred njega je igrao onaj iz U21 pa se povrijedio, ima 18 godina.
Evo ti pises da je odron, pa ako je tako ne bi mu dali 7 utakmica povukli bi nekoga iz mladjih kategorija ili B tima kao stopera pa ga probali.
Ne kenjaj bezveze, decko igra za trenutno vodeci tim u ligi Francuske sa 19 god. Vozdra.
Dajte ljudi budite realni. Evo ja sam prvi napisao prije vise od mjesec dana da, ako do baraža bude igrao sve utakmice, može biti konkurentan i u baražu za prvih 11. Ne da mora nužnu izbaciti Katića, ali da bude KONKURENTAN.
Nakon svega što sam vidio tvrdim da trenutno ipak Katić ima prednost!
Isto tako, vjerujem da će Nidal još rasti, ima potencijal, ima odlične uslove za razvoj i, ako nastavi igrati, već u ligi nacija ga uigravati s Tarikom, u tom bismo slučaju imali stopere za narednih 15 odina.
Dakle, ima potencijala, ali u ovom momentu je ipak Nikola ispred njega.
I nije nikakav hejt, pobogu, ako ustvrdimo da je imao nekoliko loših situacija sinoć. Imao je, konačno, i dobrih. Ali nemojmo od njega praviti ono što (trenutno) nije. Da Allah da da bude novi Ramos.
Isto tako, vjerujem da će Nidal još rasti, ima potencijal, ima odlične uslove za razvoj i, ako nastavi igrati, već u ligi nacija ga uigravati s Tarikom, u tom bismo slučaju imali stopere za narednih 15 odina.
I nije nikakav hejt, pobogu, ako ustvrdimo da je imao nekoliko loših situacija sinoć. Imao je, konačno, i dobrih. Ali nemojmo od njega praviti ono što (trenutno) nije. Da Allah da da bude novi Ramos.
Sto je najjace ja navijam za United i Sarajevo, al jedno je realnost, drugo su nase zelje. Vidim da pola ljudi nema pojma o fudbalu. Npr Antonio koji ima 18 godina je dobio 15 minuta u kupu protiv nekog nizeligasa. Igrac U21 je dobio sansu ispred njega, sto znaci da je bio neka 5,6ta opcija. Prosto nemaju koga vise umjesto njega staviti u ekipu, ima sig jos neki stoperi iz U21 al koji su vjerovatno bas teski krs za seniorskog nivoa.231983 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 14:52Dajte ljudi budite realni. Evo ja sam prvi napisao prije vise od mjesec dana da, ako do baraža bude igrao sve utakmice, može biti konkurentan i u baražu za prvih 11. Ne da mora nužnu izbaciti Katića, ali da bude KONKURENTAN.

Pa dobro, bio je zadnja opcija, ali je odigrao sasvim korektno ove mečeve i dao do znanja da može igrati ovaj nivo fudbala u šta smo svi sumnjali.
Kakav će imati status iduće godine ili ove kada se vrate prvotimci, vidjet ćemo. Sigurno da je iskoristio svoju priliku.
Kakav će imati status iduće godine ili ove kada se vrate prvotimci, vidjet ćemo. Sigurno da je iskoristio svoju priliku.
To je nesto drugo, i to si upravu. Ja bi bio zadovoljan da igra za neku osrednju Francusku ekipu, al to je bas tesko dati sud. Prevljak da 12 golova u Salzburgu pa ode u Eupen i zavrsi u Istri. Dok recimo Demirovic da 2 gola u 2 francuskoj i u 2 spanskoj slicno, i postane world class napdac. Danas je bas tesko procjenit igrace gdje ce zavrsit, imaju tu skauti koji to bolje znaju od nas.CAGarfia je napisao/la: ↑21 mar 2026, 14:57Pa dobro, bio je zadnja opcija, ali je odigrao sasvim korektno ove mečeve i dao do znanja da može igrati ovaj nivo fudbala u šta smo svi sumnjali.
Katic karic hadzikadunic malic mujakic radeljic svi oni zasluzuju da budu prije Nidala oni igraju u Barceloni i real madridu gdje ces poredit Lens sa Barselonom, jestel normalni.
Nidal da je dijasporac on bi igro u repci u prvih 11 i kad nikako nije igrao za Lans.
Pravilo se od Alajbegovica mesi dok je bio u u17 leverskuzenu sad kad igra u **** red bulu posto ronaldo mesi ronaldinjo u jednom..
Da je pravde u statut ns bh bi trebalo stavit igrac iz pl bh koji se proda direktno u prvih 5 liga svijeta mora bit u orvih 11.
Referensa sturm rijeka druga liga njemacke al prva ekipa francuske i 7 utakmica u nizu je nista.
Pa Muharemovic nebi smio bit u prednosti nad Nidalom jer NIDAL je domaci proizvod, a kamoli **** katic sa 28 godina
Nidal da je dijasporac on bi igro u repci u prvih 11 i kad nikako nije igrao za Lans.
Pravilo se od Alajbegovica mesi dok je bio u u17 leverskuzenu sad kad igra u **** red bulu posto ronaldo mesi ronaldinjo u jednom..
Da je pravde u statut ns bh bi trebalo stavit igrac iz pl bh koji se proda direktno u prvih 5 liga svijeta mora bit u orvih 11.
Referensa sturm rijeka druga liga njemacke al prva ekipa francuske i 7 utakmica u nizu je nista.
Pa Muharemovic nebi smio bit u prednosti nad Nidalom jer NIDAL je domaci proizvod, a kamoli **** katic sa 28 godina
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Tačno.Pitar6785 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:10Katic karic hadzikadunic malic mujakic radeljic svi oni zasluzuju da budu prije Nidala oni igraju u Barceloni i real madridu gdje ces poredit Lens sa Barselonom, jestel normalni.
Slazem se dosta toga, ali dosta toga nema smislaPitar6785 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:10Katic karic hadzikadunic malic mujakic radeljic svi oni zasluzuju da budu prije Nidala oni igraju u Barceloni i real madridu gdje ces poredit Lens sa Barselonom, jestel normalni.
Prvo tek je poceo igrati za Lens zbog povreda igraca, a kad se vrate igraci vidjecemo koliko ce igrati
Drugo Italijanska liga je puno puno teza od Francuske i Muharemovic je daleko ispred Celika kao i ostalih stoper
Muharemovic prelazi 99% u Juventus ili Inter
Celik je dobio poziv i to je u ovom trenutku sasvim dovoljno i zasluzeno, a svakako Katic, Hadzikadunic nisu mladi i Celiku mjesto u repki nece nigdje pobjeci
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Hajde nabroj nam te povrijedzene igrace i tog famoznog u21 sta ga spominjes koji su ispred Celika.dedo26 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 14:43Ma jok, ja sam realista drug. Ja bi najvise volio da je zasluzio prvih XI i da osvoji titulu i bude nas stoper. Ja se nadam vise nego svi da ce igrat stnandardno, al jedno je realnost, drugo je subjektivnost tj navijacko gledanje. Realno, tri stopera su se povrijedila pa je prije njga uletio cak igrac iz U21, pa se i on povrijedio.labostarmomosa je napisao/la: ↑21 mar 2026, 12:05Jos jedan u moru likova koje radi kad komsiji crkne kravadedo26 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 00:11Ljudi ne kontaju da on mora igrati sad. Nemaju cak ni defanzivnijeg veznjaka da igra stopera, jedino Haidara. Njemu se tako poklopilo da se 40 igraca povrijedi. Kad je ekipa dobra i prosjek igrac zna biti dobar. Sa Ronaldom Rooneyem i Ferdinandom dobar je bio i Fletcher i Brown i O Shea.
Realno nisu imali vise opcija.
Do ovih povreda on minute nije dobo, da je tako dobar ko sto mislimo bar bi u kupu dobio 2 minute. Logicki kad se ovi vrate grijat ce klupu. Ja bi bio prezadovoljan da zavrsi u klubu tipa Strasbourg, Nice i slicni, i da se nastavi dokazivat tu.
evo recimo kad se vrati Baidoo sigurno ce u prvih 11, koja su to jos 4 igraca stopera koji su ispred Celika.
Sta to ima veze jesil ti siguran 100% da ce ti igraci odma bit ispred Nidala cim izadju iz povrede, ili da se nece ponovo povrijedit ili da jednostavno sad kad su pod pritiskom (a jesu) za svoje mjesto u prvih 11 podlegnu i nemognu se vratit.NoDi80 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:17Slazem se dosta toga, ali dosta toga nema smislaPitar6785 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:10Katic karic hadzikadunic malic mujakic radeljic svi oni zasluzuju da budu prije Nidala oni igraju u Barceloni i real madridu gdje ces poredit Lens sa Barselonom, jestel normalni.
Prvo tek je poceo igrati za Lens zbog povreda igraca, a kad se vrate igraci vidjecemo koliko ce igrati
Drugo Italijanska liga je puno puno teza od Francuske i Muharemovic je daleko ispred Celika kao i ostalih stoper
Muharemovic prelazi 99% u Juventus ili Inter
Francuska liga nije uopste jaka koliko se predstavlja, evo vidimo u cetfitinifinala Lige Prvaka i Europa Lige Portugal ima tri kluba, a Francuska samo PSG koji je pet stepenica iznad svih francuskih klubova
Polako Celik je dobio poziv i to je u ovom trenutku sasvim dovoljno i zasluzeno
Al NIDAL CELIK BEZ OBZIRA NA SVE JE BOLJI IGRAC OD KATICA MULICA RADELJICA KARICAI SAD KAD BI DOSAO U NJIHOVE KLUBOVE IGRAO BI PRIJE NJIH.
Nije on u sasolu ko muharemovic u ekipi koja se bori za postanak vec u ekipi koja je u bod sa psg za prvu poziciju, i takva ekipa uvjek ima 3-4 igraca u b momcadi-akademi koji su bolji od katica i ostali.
7 utakmica u nizu covjek igra nije odigro 2 vec je odigro 7 i odkako on igra nije ekipa sa drugog mjesta otisla na 4 mjest ispala iz kupa on skrivio milion golova.
Barbarez ga treba da stavi da igra od prve minute iz tri razloga. Prvi zato sto niko pa cak ni Muharemovic nema pravo da se ljuti jer covjek igra standardno 2 mjeseca u cugu u drugo plasiranoj ekipi u petoj ligi SVIJETA, pod dva on ako bude igra za reprezentaciju to cemu pomoc i u klubu da ti njegovi konkurenti u Lensu i da ga ucvrste u prvih 11 ili da kroz igru u repci vide ga drugi klubovi kao roma studgard dortmund manchester city itd il neka ekipa ka Lyon
DOMACI PROIZVOD I TO MORA BIT U OPTICAJU DA BI I IGRACI PL BH DOBILI NA VAZNOSTI I DA BI SE PRAVILI BOLJI TRANSVERI..
I nikad nijedan igrac koji je rodjen vani i koji je prosao skolu fudbala neki strani klubova, nemogu vise voljet i vise ginut od igraca iz domace lige koji dozivljavaju bh svojom drzavom. A ta volja zalaganje mnogo vise vrijedi od kvaliteta igraca jer goni druge igrace da se zrtvuju(ginu ) a to je u reprezentativno nogometu naj bitni segment
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 21 mar 2026, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
sto se tice reprezentacije Celika u liniji sa 4 nema sanse da igra, ako budemo igrali sa 3 stopera Celik moze biti 4. stoper na klupi i to je zavrsena prica, deckonnije pozvan da bude u prvih 11, vec je tu sto igra vec dva mjeseca redovno i u dobrom je fizickom stanju i u slucaju povrede nekog od redovnih moze uskociti.
Njemu je 19 godina i on ako nastavi igrati redovno slijedece sezone mi tu dobijamo dobrog stoper aza reprezentaciju.
Njemu je 19 godina i on ako nastavi igrati redovno slijedece sezone mi tu dobijamo dobrog stoper aza reprezentaciju.
Vec vidim za 5 dana yebavanje majki od strane par pojedinaca ako Celik ne bude starter u Cardiffu
Ja odbijam vjerovati da odrasla osoba moze ovoliko gluposti napisati u jednom kilometarskom postu kao ovaj Pitar sa 4 broja u nicku, a da nije troll...
Ja odbijam vjerovati da odrasla osoba moze ovoliko gluposti napisati u jednom kilometarskom postu kao ovaj Pitar sa 4 broja u nicku, a da nije troll...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da li je lik izjavio da Muharemović ne bi smio biti ispred Čelika jer je ovaj domaći proizvod ili me oči varaju????
Inače, da nije Vels u pitanju i njihov stil igre, ja bih Nidala stavio prije Katića apsolutno.
Inače, da nije Vels u pitanju i njihov stil igre, ja bih Nidala stavio prije Katića apsolutno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.

.jpg)