Taman sutra te cekam da mi to sve kazes.rimljanin90 je napisao/la: ↑19 mar 2026, 10:52Grupa koja ne moze da skupi 50 ljudi za gostovanje u BL? Grupa koja je uvela toliki nemir prosle sezone koji se i odrazio na zekicevoj igri? Koji su dokazi za namjestanje kupa?VolimoSarajevo je napisao/la: ↑19 mar 2026, 09:42Organizivala je grupa,pa su je svi popljuvali.Maroon1946 je napisao/la: ↑19 mar 2026, 09:125 godina nismo bili blizu titule.
5 godina, 5 sezona proslo.
Svaki trener koji je dosao je imao kratki bljesak.
Feđa krenuo dobro pa se oprostili od titule, tako je bilo i sa Rozmanom i Zekicem pa i sa Mirzom.
Kako nakon ovoliko ulaganja predsjednik ne razmislja o totalnom remontu kluba? Zasto su pojedini ljudi i dalje u klubu (A.A)?
Zasto smo kao navijaci skroz anemicni i ne radimo nista povodom ovoga?
Sjecam se kad je Dino bio u klubu svake tekme se trazila ostavka, transparenti, pjevanje sa svih tribina. Sad nista.
Sljedece sezone ce opet doci neko novo ime koje ce dobiti prvih 5-6 utakmica, ekipa ce igrati odlicno i onda cemo se oprostiti od titulu u septembru.
Takodjer mi je nejasno kako je moguce da od onako dobre utakmice protiv Craiove mi onda remiziramo sa Radnikom? Sumnjam da smo bolju tekmu odigrali u Evropi od one prve na Kosevu a onda te ugase u gostima i kiksas na samom startu lige.
Moze li neko da organizuje proteste kakvi su bili prije par godina, da niko ne dolazi na stadion dok se cijela uprava od A do Ž ne smijeni. Ima li predsjednik uopste zelju da njegov klub osvoji titulu ili smo mi postali klub koji samo proizvodi i prodaje igrace? Nadam se da ce HZ krenuti sa ovim i da cemo ih svi podrzati jer je ovo izgubilo svaki smisao. Nesto dobro smrdi u klubu...
I istina za namjestanje kupa i ostalo.Sve se sad pokazuje tacnim,A svi su pljuvali po grupi
Bujrum na sjever i ostalim da to kazes,vidim mangup si

.png)