Nema ti ko odgovoriti, oni bi nešto promijenili ali ne znaju šta. Ko nebi volio da svake godine osvojimo neki trofej, svi bi voljeli da je neko drugi umjesto Mirvića. Ali ko' će preuzeti klub ? Mislim da je sada postavio pravog čovjeka za sportski dio, ali treba vremena da se to složi ako nam dozvole Vici i Beus, oni su problem koji treba najprije riješiti.obrijanopile je napisao/la: ↑21 mar 2026, 18:50A gdje si ti i svi ti koji ovo zagovarate. Koji vam je plan? Ili ste ko Tramp idemo u rat da se bijele, neki ćemo da se vratimo, a neki ćete da pogine te. Sta vam je cilj, sta mislite uraditi? Evo daj mi sta vam je cilj, koji je način izlaska iz ovoga i na koji način da to uradimo. Da li imate alat da zaustavite Gicu I Besa, zajedno sa bosnjackim sljamom u savezu. Malim te za odgovoraVolimoSarajevo je napisao/la: ↑21 mar 2026, 18:07A gdje smo to mi?
Isti taj zeljkan kojem tepas nas je dero redovno
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
obrijanopile
- Kontakt:
Najprije se treba riješiti problem bosnjačkih prodanih duša koji su u savezu, a gico I beus ce onda sami skontati da ne moze kako žele.fks74 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 21:18Nema ti ko odgovoriti, oni bi nešto promijenili ali ne znaju šta. Ko nebi volio da svake godine osvojimo neki trofej, svi bi voljeli da je neko drugi umjesto Mirvića. Ali ko' će preuzeti klub ? Mislim da je sada postavio pravog čovjeka za sportski dio, ali treba vremena da se to složi ako nam dozvole Vici i Beus, oni su problem koji treba najprije riješiti.obrijanopile je napisao/la: ↑21 mar 2026, 18:50A gdje si ti i svi ti koji ovo zagovarate. Koji vam je plan? Ili ste ko Tramp idemo u rat da se bijele, neki ćemo da se vratimo, a neki ćete da pogine te. Sta vam je cilj, sta mislite uraditi? Evo daj mi sta vam je cilj, koji je način izlaska iz ovoga i na koji način da to uradimo. Da li imate alat da zaustavite Gicu I Besa, zajedno sa bosnjackim sljamom u savezu. Malim te za odgovoraVolimoSarajevo je napisao/la: ↑21 mar 2026, 18:07
A gdje smo to mi?
Isti taj zeljkan kojem tepas nas je dero redovno
Evo i oni tebe selame!
Trebaju Sarajevo, Željezničar i ako uđe Čelik da se izbore da imaju ljude u savezu koji će štiti naše interese, Velež valjda već ima nekoga.obrijanopile je napisao/la: ↑21 mar 2026, 21:21Najprije se treba riješiti problem bosnjačkih prodanih duša koji su u savezu, a gico I beus ce onda sami skontati da ne moze kako žele.fks74 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 21:18Nema ti ko odgovoriti, oni bi nešto promijenili ali ne znaju šta. Ko nebi volio da svake godine osvojimo neki trofej, svi bi voljeli da je neko drugi umjesto Mirvića. Ali ko' će preuzeti klub ? Mislim da je sada postavio pravog čovjeka za sportski dio, ali treba vremena da se to složi ako nam dozvole Vici i Beus, oni su problem koji treba najprije riješiti.obrijanopile je napisao/la: ↑21 mar 2026, 18:50
A gdje si ti i svi ti koji ovo zagovarate. Koji vam je plan? Ili ste ko Tramp idemo u rat da se bijele, neki ćemo da se vratimo, a neki ćete da pogine te. Sta vam je cilj, sta mislite uraditi? Evo daj mi sta vam je cilj, koji je način izlaska iz ovoga i na koji način da to uradimo. Da li imate alat da zaustavite Gicu I Besa, zajedno sa bosnjackim sljamom u savezu. Malim te za odgovora
-
obrijanopile
- Kontakt:
Pa vidi, sad si me bacio u razmišljanje kada je se to počelo raditi, kada je čolpa, naj vjerovatnije dobio nogu, a Sarajevo i Želji će, ako Bog da, dobiti ljude koji će štititi nase interese, pojavi se ova obavjest udrzenja o smjenama i potrebama za "boljom". Simptomatičnofks74 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 21:27Trebaju Sarajevo, Željezničar i ako uđe Čelik da se izbore da imaju ljude u savezu koji će štiti naše interese, Velež valjda već ima nekoga.obrijanopile je napisao/la: ↑21 mar 2026, 21:21Najprije se treba riješiti problem bosnjačkih prodanih duša koji su u savezu, a gico I beus ce onda sami skontati da ne moze kako žele.fks74 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 21:18
Nema ti ko odgovoriti, oni bi nešto promijenili ali ne znaju šta. Ko nebi volio da svake godine osvojimo neki trofej, svi bi voljeli da je neko drugi umjesto Mirvića. Ali ko' će preuzeti klub ? Mislim da je sada postavio pravog čovjeka za sportski dio, ali treba vremena da se to složi ako nam dozvole Vici i Beus, oni su problem koji treba najprije riješiti.
Evo i oni tebe selame!
Generalno, smiješno je da smo spali na nivo komšija sa anamo one tamo strane i njihovoj prepirci Brko VS Miske, a kod nas je Mirvićevci vs antimirvićevci ...
Svi smo razočarani i ogorčeni zadnjim neuspjesima našeg kluba, ali svi su imali priliku da kupe upravljačka prava, pa od samoprozvanih legendi koje jedva čekaju krizu da se šepure po medijima, navijača, pa i drugih pitara koji su u situaciji da mogu priuštiti upravljačka prava ... Tako da mani me patetike ...
Nisam ni Mirvićevac, ali ni antimirvićevac, ali svi smo svršavali na pomen ulaska Mamića u klub i šta sad ? Par loših rezultata sve promjenilo, što bi rekli pitarski standard ... Od šampiona svemira do opšte depresije i histerije. Istina je da većinom ne ostvarujemo rezultate koji se očekuju od FKS, ali i istina je da Mirva doveo Mamića prije par mjeseci i da ne može sve preko noći.
Moja najveća zamjerka je konstantna prodaja igrača u sred sezone (Gulli i Mlinarić najnoviji primjeri) koje ne možemo nadoknaditi. Sa druge strane živimo u vukojebos sredini sa prosječnom posjetom koja ne može pokriti troškove redara i securitasa tako da i sa druge strane razumijem ove prodaje, jer valja Ademu platu isplatiti, a nije mala.
Pravimo od sebe što nismo (bosanski Real Madrid), pred početak sezone pišamo po sirotinji i jako brzo ide hladan tuš ...
Imamo nerealna očekivanja, ne damo vremena i prostora nikom i naravno da se jako brzo razočaramo. Stanje na forumu je replika stanja u društvu. Šampioni svemira, a objektivno smo previše mali sa previše visokim mišljenjem o sebi i svojim mogućnostima i najviše zbog toga idemo iz krajnosti u krajnost. Onog dana kada naučimo u pobjedi biti ponizni i skromni i u neuspjehu ostati hladne i racionalne glave spremni učiti iz poraza možda nešto i bude od nas, a do tada neka nam gradski derbi bude vrhunac dešavanja u sezoni.
Svi smo razočarani i ogorčeni zadnjim neuspjesima našeg kluba, ali svi su imali priliku da kupe upravljačka prava, pa od samoprozvanih legendi koje jedva čekaju krizu da se šepure po medijima, navijača, pa i drugih pitara koji su u situaciji da mogu priuštiti upravljačka prava ... Tako da mani me patetike ...
Nisam ni Mirvićevac, ali ni antimirvićevac, ali svi smo svršavali na pomen ulaska Mamića u klub i šta sad ? Par loših rezultata sve promjenilo, što bi rekli pitarski standard ... Od šampiona svemira do opšte depresije i histerije. Istina je da većinom ne ostvarujemo rezultate koji se očekuju od FKS, ali i istina je da Mirva doveo Mamića prije par mjeseci i da ne može sve preko noći.
Moja najveća zamjerka je konstantna prodaja igrača u sred sezone (Gulli i Mlinarić najnoviji primjeri) koje ne možemo nadoknaditi. Sa druge strane živimo u vukojebos sredini sa prosječnom posjetom koja ne može pokriti troškove redara i securitasa tako da i sa druge strane razumijem ove prodaje, jer valja Ademu platu isplatiti, a nije mala.
Pravimo od sebe što nismo (bosanski Real Madrid), pred početak sezone pišamo po sirotinji i jako brzo ide hladan tuš ...
Imamo nerealna očekivanja, ne damo vremena i prostora nikom i naravno da se jako brzo razočaramo. Stanje na forumu je replika stanja u društvu. Šampioni svemira, a objektivno smo previše mali sa previše visokim mišljenjem o sebi i svojim mogućnostima i najviše zbog toga idemo iz krajnosti u krajnost. Onog dana kada naučimo u pobjedi biti ponizni i skromni i u neuspjehu ostati hladne i racionalne glave spremni učiti iz poraza možda nešto i bude od nas, a do tada neka nam gradski derbi bude vrhunac dešavanja u sezoni.
-
Laganini1986
- Kontakt:
Mirva je toliko isklempan da sada u jugurt puse.
Grlom u jagode je krenuo od pocetka...covjek ne moze da vjeruje ako ima taj keš kao sto se prica da je tako ograničen. A hijene fudbalske su takvog covjeka bas cekale. Da pojma nema o fudbalu a da ima lovu.
Grlom u jagode je krenuo od pocetka...covjek ne moze da vjeruje ako ima taj keš kao sto se prica da je tako ograničen. A hijene fudbalske su takvog covjeka bas cekale. Da pojma nema o fudbalu a da ima lovu.
Uvijek sam ih podrzavo i podrzavat cu ja sam prije ratna generacija hordi sad sam dedo i ta grupa nije nikad protiv kluba radila i to nisu grobari oni su u srbiji
Konstantne lazi, Smrk ima % karti, ajla Jos u klubu (do prije 2 sedmice), konstantno nepostivanje navijaca, nikad vece rezultatske bruke (Sloga 3-0, velez 4-1, borac 5-1, tc 5-1 da ne nabrajam dalje ali ima ih Jos), kontraverze oko kluba tipa namjestanje kupa. Ako Nego misli da gore od ovoga Moze biti onda ta osoba fakat nije za ovoga svijeta.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Jedan od prvih poteza strucnjaka, dalo je nagovjestiti fijasko.
Predsjednik FK Sarajevo Ismir Mirvić je 11. oktobra ove godine objavio informaciju da je ostvarena poslovne saradnje između FK Sarajevo iMMA borca Denisa Stojnića, koji je u subotu uhapšen u našem glavnom gradu
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ima li Džeka Muminovic jos uvijek neke veze sa klubom ?
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Sutra na sjever pa ce te biti upuceni.fks74 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 21:27Trebaju Sarajevo, Željezničar i ako uđe Čelik da se izbore da imaju ljude u savezu koji će štiti naše interese, Velež valjda već ima nekoga.obrijanopile je napisao/la: ↑21 mar 2026, 21:21Najprije se treba riješiti problem bosnjačkih prodanih duša koji su u savezu, a gico I beus ce onda sami skontati da ne moze kako žele.fks74 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 21:18
Nema ti ko odgovoriti, oni bi nešto promijenili ali ne znaju šta. Ko nebi volio da svake godine osvojimo neki trofej, svi bi voljeli da je neko drugi umjesto Mirvića. Ali ko' će preuzeti klub ? Mislim da je sada postavio pravog čovjeka za sportski dio, ali treba vremena da se to složi ako nam dozvole Vici i Beus, oni su problem koji treba najprije riješiti.
-
obrijanopile
- Kontakt:
Hvala na pozivu, ali ne. Kada se jasno definiše sta je cilj i kako do njega doći, odmah. A ovako, dodji te na sjever da bi izgledalo to masovnije i za nekoga produktivnije, to je igranje sa inteligencijom. Iskreno, sumnjam u vašu iskrenost, kao u iskrenost Mirvica. Isti ste vi bacali šuplju, kao i on.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑21 mar 2026, 22:38Sutra na sjever pa ce te biti upuceni.fks74 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 21:27Trebaju Sarajevo, Željezničar i ako uđe Čelik da se izbore da imaju ljude u savezu koji će štiti naše interese, Velež valjda već ima nekoga.obrijanopile je napisao/la: ↑21 mar 2026, 21:21
Najprije se treba riješiti problem bosnjačkih prodanih duša koji su u savezu, a gico I beus ce onda sami skontati da ne moze kako žele.
Evo i oni tebe selame!
e vama obožavateljima šreka je top biti 3-4 zadnjih 5 sezona, jedno pretkolo da odigrano, prodamo par igraca i vjecno da nas zajebavaju ekipe iz zaseoka
BILO JE SARAJEVO I PRIJE MIRVICA, BITI CE NARAVNO I POSLIJE NJEGA! SARAJEVO IZNAD SVIH U SVAKOG POJEDINCA!
BILO JE SARAJEVO I PRIJE MIRVICA, BITI CE NARAVNO I POSLIJE NJEGA! SARAJEVO IZNAD SVIH U SVAKOG POJEDINCA!
Bez sreka ne bi bili ni medju tri cetri, nije ovo liga kad si igraca za 2000 maraka mogao dovesti, ovaj tim kosta minimum milion maraka mjesecno, sta mislite potjerate Mirvica i igraci ce halalit ugovore.
Covjek je doveo sve sto drugi sanjaju da imaju, boze moj, nekad ide brze i lakse nekad teze, ali dovesti Mamica, Ljajica, Ristovskog, Elezija, Menala, Cimirota itd, znate li koliko to kosta, mislite neki sponzori to dali hahah
Covjece kod nas glavni sponzor neda 200000 godisnje, za to ne mozes platiti jednog dobrog igraca.
Veze vi nemate kako zivot danas funkcionise, treba Mamica pustit da radi, dati period od 5 godina pa onda suditi, ovo su tek povoji, sve drugo je put u propast.
Covjek je doveo sve sto drugi sanjaju da imaju, boze moj, nekad ide brze i lakse nekad teze, ali dovesti Mamica, Ljajica, Ristovskog, Elezija, Menala, Cimirota itd, znate li koliko to kosta, mislite neki sponzori to dali hahah
Covjece kod nas glavni sponzor neda 200000 godisnje, za to ne mozes platiti jednog dobrog igraca.
Veze vi nemate kako zivot danas funkcionise, treba Mamica pustit da radi, dati period od 5 godina pa onda suditi, ovo su tek povoji, sve drugo je put u propast.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Gostovanje u podcastu "Fuori di Cabello" donijelo je potpuno drugačiju verziju Dilette nego što je publika navikla gledati uz teren.
Bez ustručavanja, govorila je o privatnim stvarima i otkrila kako doživljava intimnost u vezi.
"U krevetu dajem sebi ocjenu - 10. Etna, Sicilija, vrućina. Maštovita sam i želim uvijek nešto novo", rekla je uz osmijeh.
Bez ustručavanja, govorila je o privatnim stvarima i otkrila kako doživljava intimnost u vezi.
"U krevetu dajem sebi ocjenu - 10. Etna, Sicilija, vrućina. Maštovita sam i želim uvijek nešto novo", rekla je uz osmijeh.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Problem Stojnić, a Kundo na sjeveru nije?Jet2Holiday je napisao/la: ↑21 mar 2026, 22:32Jedan od prvih poteza strucnjaka, dalo je nagovjestiti fijasko.
Predsjednik FK Sarajevo Ismir Mirvić je 11. oktobra ove godine objavio informaciju da je ostvarena poslovne saradnje između FK Sarajevo iMMA borca Denisa Stojnića, koji je u subotu uhapšen u našem glavnom gradu
-
ajdohordas
- Kontakt:
Dobro sve top.Bordo10 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 23:46Bez sreka ne bi bili ni medju tri cetri, nije ovo liga kad si igraca za 2000 maraka mogao dovesti, ovaj tim kosta minimum milion maraka mjesecno, sta mislite potjerate Mirvica i igraci ce halalit ugovore.
I šta su nam donijela sva ta silna imena u zadnjih 5/10 godina... A bilo ih je... Ti što si ih nabrojao, pa malo unazad Vrančić, Sušić... Pa malo još unazad Stepanov, Ikande, Delač itd itd.
Jesmo li ostvarili kontinuitet, jesmo li ostvarili šta u Evropi, jesmo li bar konkurentni Zrinjskim i Borcu ? Koliko sam ja upućen u zadnjih 5 sezona kasnimo 100+ bodova za njima.
Ako se ložimo na imena, top onda, poštujem. Medjutim prirodno je da svaki iskreni navijač sanja pobjede, kupove, titule, Evropu itd. Još nisam vidio neki klub na svijetu a ni navijače da drkaju na imena a zanemaruju rezultat.
Ovo što imamo sa Mirvićem, imali smo i prije. 3/4 mjesto, poneki bljesak u Evropi i poneki bljesak u prvenstvu protiv Zrinje, Borca i kona.
Evo ne znam, ja bih volio da me prosvjetliš ti a i svi ostali... Kakvu nam je to drugu dimenziju on doneo ? Osim predmeta sprdnje od strane ostalih klubova i medija generalno, šta smo to postali sa Mirvićem a da prije nismo bili ?
Druže mi 13/14 godina sa investitorom, ne da nismo dominantni kako bi trebali sa tolikim kešom, nego nismo ni konkurentni. Opraštamo se bolan od titula u prvoj polovici prvenstva, pa o čemu pričamo dalje ljudi ?
- luckystrike
- Kontakt:
...Jet2Holiday je napisao/la: ↑21 mar 2026, 14:49A zbog cega je vazna utakmica?
Sta nama znaci jedna utakmica u Evropi?
Ako nema trofeja, sezona mora biti neuspjesna.
...
...belosevic23 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 14:57Po cemu je bitna? Bitne su bile utakmice kupa i superkupa i sve smo popusili. Bas me briga hocemo li biti 3. Ili 7. Iako se plasiramo u evropu ispadanje u prvom pretkolu je neminovno
Svanut će dan akoBogda kad ćemo biti prvaci, pa da ne bismo u 1. pretkolu Lige Prvaka bili nenosioci i onda ispali u 2. pretkolo EKL umjesto recimo u PO iste, te bili još i prvi bh. Klub koji nije uspio ući u istu, važno je održavati kontinuitet i koeficijent zato je Evropa važna a ne zbog jedne utakmice na Koševu.Maroon1946 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 15:06Važna za šta? Nama je svejedno hocemo li biti treci ili cetvrti. I da igras Evropu ispast ces odmah a titule opet nema...
Ps. večeras 3 razlike za nas
Fudbal nisu samo novci. Valjda nas je to Evropa naucila. Dobre namjere dovodjenjem skupih igraca i trenera se vide. Ipak kod nas stvaranje dobrog igrackog kadra nije garant ni za sta. Mi ulazemo u igrace cetnicko-uzp koalicija u nesto drugo. Njihova ulaganja su danas pametnija. To govore rezultati. Navijanje je danas u zemljama regiona posao ili ti ga biznis. Desavanja u i oko naseg kluba u posljednje vrijeme daju za pravo nama obicnim smrtnicima da pomislimo da ni kod nas nije drugačije. Mi se moramo ujediniti, od predsjednika do onog djecaka na istoku ciju ljubav prema bordo naciji nista ne moze kupiti. Ujediniti se u borbi protiv cetnicko-uzp koalicije. Grupa i ostali moraju da shvate da je Mirvic faktički vlasnik kluba i nikakvi pokusaji njegovog tjeranja ne mogu imati uspjeh. On ce otici ako mu bude cejf i ako osjeti da ulaganja mu ne mogu donijeti povrat novca i zaradu. Koljemo se ovdje, ima nas i koji glume nevidjeno postenje i pricaju o kupovini a cetnicko-uzp koalicija jede kokice i svrsava na nase 'jedinstvo'. Danas pobjeda i nista vise uz veliku podršku s tribina.ajdohordas je napisao/la: ↑22 mar 2026, 02:37Dobro sve top.Bordo10 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 23:46Bez sreka ne bi bili ni medju tri cetri, nije ovo liga kad si igraca za 2000 maraka mogao dovesti, ovaj tim kosta minimum milion maraka mjesecno, sta mislite potjerate Mirvica i igraci ce halalit ugovore.
I šta su nam donijela sva ta silna imena u zadnjih 5/10 godina... A bilo ih je... Ti što si ih nabrojao, pa malo unazad Vrančić, Sušić... Pa malo još unazad Stepanov, Ikande, Delač itd itd.
Jesmo li ostvarili kontinuitet, jesmo li ostvarili šta u Evropi, jesmo li bar konkurentni Zrinjskim i Borcu ? Koliko sam ja upućen u zadnjih 5 sezona kasnimo 100+ bodova za njima.
Ako se ložimo na imena, top onda, poštujem. Medjutim prirodno je da svaki iskreni navijač sanja pobjede, kupove, titule, Evropu itd. Još nisam vidio neki klub na svijetu a ni navijače da drkaju na imena a zanemaruju rezultat.
Ovo što imamo sa Mirvićem, imali smo i prije. 3/4 mjesto, poneki bljesak u Evropi i poneki bljesak u prvenstvu protiv Zrinje, Borca i kona.
Evo ne znam, ja bih volio da me prosvjetliš ti a i svi ostali... Kakvu nam je to drugu dimenziju on doneo ? Osim predmeta sprdnje od strane ostalih klubova i medija generalno, šta smo to postali sa Mirvićem a da prije nismo bili ?
Druže mi 13/14 godina sa investitorom, ne da nismo dominantni kako bi trebali sa tolikim kešom, nego nismo ni konkurentni. Opraštamo se bolan od titula u prvoj polovici prvenstva, pa o čemu pričamo dalje ljudi ?
Ovo sad nema veze sa prijeratnim hordama..samoSA je napisao/la: ↑21 mar 2026, 21:53Uvijek sam ih podrzavo i podrzavat cu ja sam prije ratna generacija hordi sad sam dedo i ta grupa nije nikad protiv kluba radila i to nisu grobari oni su u srbiji
Ne bi imena ovdje da pisem likova koji vode tu tribinu, ali evo mogu reci da to nije daleko od Zulica i co.
Ima vjerovatno normalne raje koja voli nas klub ali vodje i ovi što pisu saopstenja su nešto drugo.
Ps evo vidjecemo ko ce ih podrzati veceras.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.