Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Mislim da je ta situacija u skladu sa pravilima. Također su sva tri penala bila po pravilima, nesmotrena i glupa ali po pravilima. Osobno mi je bezveze da se sudi ruka napucana svom snagom sa 5 metara, ali takva su pravila. Mi smo zasluženo izgubili jer smo u drugom poluvremenu sjeli golmanu u krilo, a tako se ne može obraniti rezultat.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Prvi penal - udario ga je po obe noge.ledar je napisao/la: ↑22 mar 2026, 11:23Mislim da je ta situacija u skladu sa pravilima. Također su sva tri penala bila po pravilima, nesmotrena i glupa ali po pravilima. Osobno mi je bezveze da se sudi ruka napucana svom snagom sa 5 metara, ali takva su pravila. Mi smo zasluženo izgubili jer smo u drugom poluvremenu sjeli golmanu u krilo, a tako se ne može obraniti rezultat.
Drugi penal - zakacio ga je po nozi, mada se Beier vec bio rijesio lopte.
Treci penal - prosirio je tijelo kad je rukom odbio loptu, pa je po pravilima penal.
Probao se HSV odbraniti, ali dugo je 45 minuta, posebno sto je Kovac uveo dosta ofanzivaca, pa je bukvalno cijela ekipa Borusije napadala.
Iako je HSV izgubio, po meni je igrac utakmice vas golman. Sta je sve lik branio
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
Sad imas hiljadu razloga da opravdas penale, sto je i ok, jer jesu bili, i sad vidis zbog cega ih Bajern ima toliko, i zato ne lupaj gluposti da sudije namjestaju Bajernu.
14 od posljednjih 15 godina Bayerna guraju sudije. Dakle, svi znate u koji zakljucak to vodi. Uli Hoeness i Karl-Heinz Rummenigge posjeduju dokaze koji kompromituju njemačke lidere i sumnjive aktivnosti na Epsteinovom otoku, uključujući dugogodišnju kancelarku Angelu Merkel i sam vrh države. Samim tim, sve te sumnjive i one malo sumnjivije odluke odu na stranu Bayerna.
Kad žutalji dobiju penal to je opravdano kad ih sviraju Bayernu to je neopravdano šizologika fanova razvojnog kluba.Kao Bayern treba gurati,ljudi metu komplet ligu godinama. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sta se javljaju ovi padobranci?
Pustite jedina dva ozbiljna forumasa na ovom pdf, mene i ledara, da diskutujemo o sinoćnjoj utakmici.
Pustite jedina dva ozbiljna forumasa na ovom pdf, mene i ledara, da diskutujemo o sinoćnjoj utakmici.
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
Ti si samo magarac, ozbiljan forumas ne. 
U Ligi Prvaka bih volio vidjeti:
Bayern
BVB
Leipzig
Stuttgart
Hoff je zasluzio Europa Ligu
A Bayer Konferenciju
I zna li neko da li sad od aprila dolazi Bundeska na Arene u BiH, konačno?
Bayern
BVB
Leipzig
Stuttgart
Hoff je zasluzio Europa Ligu
A Bayer Konferenciju
I zna li neko da li sad od aprila dolazi Bundeska na Arene u BiH, konačno?
-
KosevoZove
- Kontakt:
Konacno na arenama bundesliga falila je iskreno, izvinite nije ovo mjesto za ovaj post, ali sam morao. 
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- kraljttbvb
- Kontakt:
Bila je cijelo vrijeme na SK, mi smo je gledali, nije nam falilaKosevoZove je napisao/la: ↑01 apr 2026, 18:29Konacno na arenama bundesliga falila je iskreno, izvinite nije ovo mjesto za ovaj post, ali sam morao.![]()
Ne znam kako ce sad sve utakmice nagurati na Arene (BL u 15.30, EPL u 16). Na SK su subotom uglavnom prenosili sve utakmice BL koje su igrane u 15.30.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Bit će baš zanimljivo vidjeti kako će arene regulirati raspored utakmica
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
ja koliko vidim sad ima 5 premium arena i 7 običnih, nisam još upalio TV da to provjerim, ali trebalo bi biti dovoljno
- Cassano2024
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Borusija i Bajern na Areni premium.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Naravno znam ja sam na mojoj tv i nisam ih imao da pratim, pa mi drago kao malom djetetukraljttbvb je napisao/la: ↑01 apr 2026, 23:59Bila je cijelo vrijeme na SK, mi smo je gledali, nije nam falilaKosevoZove je napisao/la: ↑01 apr 2026, 18:29Konacno na arenama bundesliga falila je iskreno, izvinite nije ovo mjesto za ovaj post, ali sam morao.![]()
Ne znam kako ce sad sve utakmice nagurati na Arene (BL u 15.30, EPL u 16). Na SK su subotom uglavnom prenosili sve utakmice BL koje su igrane u 15.30.
Salim se ne znam to kako ce uskladiti semu oko prijenosa svaba i engleza npr, ali su uveli sad arenu 7, tenis i jos neku umjesto pinka , uglavnom dobro je neka su, zivio ti meni
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- kraljttbvb
- Kontakt:
Gledao sam danas pregled programa.
Uglavnom Werder - Mainz, Brentford - Fulham i ostala sitna buranija na običnim Arenama, a ove bolje tekme na Areni premium.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kakav preokret Bayerna, ako je bilo imalo sumnje u naslov sada više nema sumnje da će oni biti novi/stari prvak
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Kompany je tata
Adeyemi majstorski
Ono na pregledima sto sam vidio SC se bas izmasio. Atubolu macka, mislim da ga na ljeto ceka dobar transfer.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑04 apr 2026, 17:32Kakav preokret Bayerna, ako je bilo imalo sumnje u naslov sada više nema sumnje da će oni biti novi/stari prvak
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.