Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Mislim da je ta situacija u skladu sa pravilima. Također su sva tri penala bila po pravilima, nesmotrena i glupa ali po pravilima. Osobno mi je bezveze da se sudi ruka napucana svom snagom sa 5 metara, ali takva su pravila. Mi smo zasluženo izgubili jer smo u drugom poluvremenu sjeli golmanu u krilo, a tako se ne može obraniti rezultat.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Prvi penal - udario ga je po obe noge.ledar je napisao/la: ↑22 mar 2026, 11:23Mislim da je ta situacija u skladu sa pravilima. Također su sva tri penala bila po pravilima, nesmotrena i glupa ali po pravilima. Osobno mi je bezveze da se sudi ruka napucana svom snagom sa 5 metara, ali takva su pravila. Mi smo zasluženo izgubili jer smo u drugom poluvremenu sjeli golmanu u krilo, a tako se ne može obraniti rezultat.
Drugi penal - zakacio ga je po nozi, mada se Beier vec bio rijesio lopte.
Treci penal - prosirio je tijelo kad je rukom odbio loptu, pa je po pravilima penal.
Probao se HSV odbraniti, ali dugo je 45 minuta, posebno sto je Kovac uveo dosta ofanzivaca, pa je bukvalno cijela ekipa Borusije napadala.
Iako je HSV izgubio, po meni je igrac utakmice vas golman. Sta je sve lik branio
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Sad imas hiljadu razloga da opravdas penale, sto je i ok, jer jesu bili, i sad vidis zbog cega ih Bajern ima toliko, i zato ne lupaj gluposti da sudije namjestaju Bajernu.
14 od posljednjih 15 godina Bayerna guraju sudije. Dakle, svi znate u koji zakljucak to vodi. Uli Hoeness i Karl-Heinz Rummenigge posjeduju dokaze koji kompromituju njemačke lidere i sumnjive aktivnosti na Epsteinovom otoku, uključujući dugogodišnju kancelarku Angelu Merkel i sam vrh države. Samim tim, sve te sumnjive i one malo sumnjivije odluke odu na stranu Bayerna.
Kad žutalji dobiju penal to je opravdano kad ih sviraju Bayernu to je neopravdano šizologika fanova razvojnog kluba.Kao Bayern treba gurati,ljudi metu komplet ligu godinama. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sta se javljaju ovi padobranci?
Pustite jedina dva ozbiljna forumasa na ovom pdf, mene i ledara, da diskutujemo o sinoćnjoj utakmici.
Pustite jedina dva ozbiljna forumasa na ovom pdf, mene i ledara, da diskutujemo o sinoćnjoj utakmici.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ti si samo magarac, ozbiljan forumas ne. 
U Ligi Prvaka bih volio vidjeti:
Bayern
BVB
Leipzig
Stuttgart
Hoff je zasluzio Europa Ligu
A Bayer Konferenciju
I zna li neko da li sad od aprila dolazi Bundeska na Arene u BiH, konačno?
Bayern
BVB
Leipzig
Stuttgart
Hoff je zasluzio Europa Ligu
A Bayer Konferenciju
I zna li neko da li sad od aprila dolazi Bundeska na Arene u BiH, konačno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.