NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Najjace u svemu, kad se rijese foxa, trazit ce igraca koji ce biti sirotinsjka verzija knueppela, koji se uklapa u ekipu i cap
Ali sve to na stranu...San Antonio ima generacijskog igraca, i zato uz sve limite mogu požnjeti par titula ako ostane u komadu
E moj roka, kakvih sve hvalopspeva ima na racun knipčeta, eno ga bill simons haman posvojio, Lowe svrsava, ali kontam da bi bilo neozbiljno da se krijem iza takvih bardova
Dovoljno za njega govori sto ce haman uvest šarlot u playoff (a i ne mora) sa lamelom za komandama....licna statistika baska
Ali sve to na stranu...San Antonio ima generacijskog igraca, i zato uz sve limite mogu požnjeti par titula ako ostane u komadu
E moj roka, kakvih sve hvalopspeva ima na racun knipčeta, eno ga bill simons haman posvojio, Lowe svrsava, ali kontam da bi bilo neozbiljno da se krijem iza takvih bardova
Dovoljno za njega govori sto ce haman uvest šarlot u playoff (a i ne mora) sa lamelom za komandama....licna statistika baska
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svakako neznalice, jer ces imati 2 elitna beka koja ulaze u prajm i nece biti potrebe placati i treceg 60mil, nego ces traziti 3&D igrace.
Fox je ovdje premosnica i granicni AS igrac koji treba pomoci Wembyu da se pokusa osvojiti sada i da se ne trate godine.Njegove godine svakako nisu u timlineu Wembya, Castle i Harpera.To je okosnica ekipe.Svi drugi ce se i bice rotirani kao i u Tim/Tony/Manu eri.Znam ja da je to ozbiljna matematika za skontati.
Odlicno, pogledaj sta ti bardovi kazu za Harpera dok si kod njih.
Fox je ovdje premosnica i granicni AS igrac koji treba pomoci Wembyu da se pokusa osvojiti sada i da se ne trate godine.Njegove godine svakako nisu u timlineu Wembya, Castle i Harpera.To je okosnica ekipe.Svi drugi ce se i bice rotirani kao i u Tim/Tony/Manu eri.Znam ja da je to ozbiljna matematika za skontati.
Odlicno, pogledaj sta ti bardovi kazu za Harpera dok si kod njih.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta kazes?
Hahahah
Kakav si egomanijak...tacno je uzivanje kad te alem jebucka
Sta kazes...dovesce 3D igraca...a sto ce im trojkas pored castlea i harpera. Da nije mozda zbog fita ??!
Nego zahvali celavom sto namjesto lutriju pa vam onaj alien pade u krilo
Pajdo se uhvatio procenata igraca sa klupe...toliko je neozbiljan sagovornik. I rest my case
Kakav si egomanijak...tacno je uzivanje kad te alem jebucka
Sta kazes...dovesce 3D igraca...a sto ce im trojkas pored castlea i harpera. Da nije mozda zbog fita ??!
Nego zahvali celavom sto namjesto lutriju pa vam onaj alien pade u krilo
Pajdo se uhvatio procenata igraca sa klupe...toliko je neozbiljan sagovornik. I rest my case
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tebe kad se unisti argumentima, pocnes da vrijedjas, jadnice.
Otvorio si 101 temu sad i svaku si poklopljen, a pic.kica si tolika da ne smijes javno da napises ono sto mislis, a to je da je Knueppel bolji igrac od Harpera, po tebi.Ne smijes, jer si pi.ckica i bojis se prozivke danas-sutra na mrtvom forumu koliko si nesiguran u sebe.Aj zdravo, ionako sam ti posvetio i previse vremena.
Otvorio si 101 temu sad i svaku si poklopljen, a pic.kica si tolika da ne smijes javno da napises ono sto mislis, a to je da je Knueppel bolji igrac od Harpera, po tebi.Ne smijes, jer si pi.ckica i bojis se prozivke danas-sutra na mrtvom forumu koliko si nesiguran u sebe.Aj zdravo, ionako sam ti posvetio i previse vremena.
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:39Tebe kad se unisti argumentima, pocnes da vrijedjas, jadnice.
Koji si ti mazlum tek sad vidim
Hajde sto nikad nije gresku priznao (fox nije dugorocan fit, poljak ****,itd) ali poceo i da vrijedja kad nestane argumenta. Usuti kad skonta da se pogubio u svom fanatizmu da je Harper druga stratosfera za Knuepela koji igra historijsku sezonu. Pa se nesto jadnik gadja hajmo bacat grah za buducnost a ne smije da napise koju to statistiku imati harper za pet godina, jer zna da bi sam sebe demantovao...ovo citiranje twiter naloga je cringe fanboystva
I jos pocne da vrijedja kad mu se se nesto ne svidja , samo on zna sta ce biti za pet godina. Svako drugo misljenje je za fatve.
Evo necu te vise bihuzurit da ti drmam kavez...ali dobro znas da si obicni fanatik odrodjen od realnosti...i tanjez
Dovoljno cu uzivat sto ce te alem nastavit mezit
inace me adebayo bas demnatovao kad spominjah cirkus regularke...nakon cega nisam ostavio nijedan post (!) ....ali je bilo masa "drugih" koji su pizdili
mozda se slijedeci put javim u playoffu ako sta bude zanimljivo
#77MVP
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ko o čemu, ovaj lik o vrijeđanju kad ponestane argumenata... da nije smiješno, bilo bi žalosno.
Nego on topic, meni još niko ne odgovori u čemu je Kon iznadprosječan ili pokazuje potencijal da bude, sem odličnog šuta?
Nego on topic, meni još niko ne odgovori u čemu je Kon iznadprosječan ili pokazuje potencijal da bude, sem odličnog šuta?
"Your favorite player's favorite player" - MB
evo ga i gospodin dovdje odavdje...da se šlepuje drugom
majstor salto mortalea
majstor salto mortalea
- superFrankie
- Kontakt:
Brat ce sve napisati i kontrirati svima do trenutka kad treba argumentovati, tad vec vrijedja. Kakav specijalac
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma na ignore samo lika.Raskrinkan kosarkaski i prosli i ovaj put.Kezualac klasicni koji ne barata materijom. 
ako harper bude mvp za pet godina, ja priznajem da je harper bolji igrac. sto opet nista ne govori o fitu ali helem nejse. siguran sam da ce wemby insistirati da mu se dovede ovakav tip igraca, koji je pritom all star kvaliteta.
neka svako sebi postavi pitanje, ko ima vise sansi da se nadje na spisku americke selekcije u Los Andjelesu 2028, bez "argumenata" tipa boje koze.
neka svako sebi postavi pitanje, ko ima vise sansi da se nadje na spisku americke selekcije u Los Andjelesu 2028, bez "argumenata" tipa boje koze.
tako samouvjeren a ne smije tvrditi da ce Harper biti Mvp?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:48Ma na ignore samo lika.Raskrinkan kosarkaski i prosli i ovaj put.Kezualac klasicni koji ne barata materijom.![]()
jer evo ja rekoh da ce knueppel biti visestruki all star. znaci visa stratosfera u odnosu na njega moze biti samo Mvp.
ali ko da gledam...sad ce se neki "mudrac" uhvatiti kako je lakse na Istoku...i td itd.
fino kazes ostavimo vremenu da vidimo sta ce biti....i opet im ne valjas, jer moras odmah reci da je njihov pulen druga stratosfera. ludaci!
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ne samo da vrijeđaš, nego i potvaraš... Taj neki nestandardan izraz koji evo opet spominješ nikada nisam ni napisao ovdje, fakat ne znam ni odakle ti to.
znas bolan da jesi, pusti kraju...meni da je stalo da nesto dokazujem na forumu, javio bi se poslije onoga sta je adebayo uradioTripleThreat je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:24Ne samo da vrijeđaš, nego i potvaraš... Taj neki nestandardan izraz koji evo opet spominješ nikada nisam ni napisao ovdje, fakat ne znam ni odakle ti to.
ovo sto insistiram za Kona je zato sto je neko drugi zadrt. jos malo pa ce ispasti da harper ima bolju sezonu... kamoli sta ce biti za pet godina.
Pa eto, upravo primjer Ginobilija. Odličan igrač, strašan fit sa Duncanom i Parkerom. Ali nije superstar.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:20@Triple Ne vide oni to.Dzaba pricati.Vide super sut, 19ppg i strasan igrac.Decko je odlican fit igrac za danasnju eru.Odlican.Moze igrati u svakoj ekipi, ali superstar je skroz druga prica.
Ja toliko pratim ovu ligu i SA, tako da tacno znam kakva sudbina ocekuje sve igrace u SA.Wembyeva zvijezda u stilu onomad Duncana ce toliko zasjeniti sve druge u tom rosteru da ce se poceti podcjenjivati do te mjere da cemo danas-sutra mati poredjenja kao nekad kad su se neki pitali da li je Jamal Crawford bolji igrac od Ginobilija?? A realnost je da je Manu bio jedan od najboljih bekova svoje ere.
Evo @jose mi potvrdi ovu tezu dok sam je tipkao.To nije moja lrica majstore, to je prica ozbiljnih analiticara.
Ili mi nemamo istu definiciju superstara. A to je franšizni igrač, tj. igrač bez kojeg ta ekipa ne bi osvojila titulu ili bila u vrhu.
Dirk je superstar, Luka je superstar, Jokic je superstar, ali Kidd, Murray, Reaves, Ginobili, Pippen... to nisu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vidis, odmah se ne slazemo u premisi tvojoj.Manu Ginobili je fransizni igrac u 90% fransiza i sa vecom minutazom.I to nije rekao NEZALAGANJE, vec ozbiljni analiticari.Na koncu, Manu je to i dokazao, osvojio je zlato na Olimpijadi kao najbolji igrac Argentine.jose je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:44Pa eto, upravo primjer Ginobilija. Odličan igrač, strašan fit sa Duncanom i Parkerom. Ali nije superstar.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:20@Triple Ne vide oni to.Dzaba pricati.Vide super sut, 19ppg i strasan igrac.Decko je odlican fit igrac za danasnju eru.Odlican.Moze igrati u svakoj ekipi, ali superstar je skroz druga prica.
Ja toliko pratim ovu ligu i SA, tako da tacno znam kakva sudbina ocekuje sve igrace u SA.Wembyeva zvijezda u stilu onomad Duncana ce toliko zasjeniti sve druge u tom rosteru da ce se poceti podcjenjivati do te mjere da cemo danas-sutra mati poredjenja kao nekad kad su se neki pitali da li je Jamal Crawford bolji igrac od Ginobilija?? A realnost je da je Manu bio jedan od najboljih bekova svoje ere.
Evo @jose mi potvrdi ovu tezu dok sam je tipkao.To nije moja lrica majstore, to je prica ozbiljnih analiticara.
Ili mi nemamo istu definiciju superstara. A to je franšizni igrač, tj. igrač bez kojeg ta ekipa ne bi osvojila titulu ili bila u vrhu.
Dirk je superstar, Luka je superstar, Jokic je superstar, ali Kidd, Murray, Reaves, Ginobili, Pippen... to nisu.
Covjek je zrtvovao svoju statistiku zarad timskog uspjeha.
Prvo sto mi izleti, da ne trazim dalje.
P.S.Fransizni igrac i superstar nije jednako titula.Hoces mi reci da Barkley nije bio franaizni igrac? Iverson? Malone?
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 22 mar 2026, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
Pippen nije superstar,ok 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A koje ovaj lik sto se nezz citav dan sa njim pegla
? Koji mu je prosli nick 
-
TripleThreat
- Kontakt:
Da mi je cilj negirati nešto što sam navodno napisao, valjda bih negirao da koristim i košarkaški žargonizam "keca" za koji me, iz tebi poznatog razloga, prozivaš, a moje korištenje tog izraza nisam nikada negirao. Za ovo drugo sam ti još prije dva mjeseca napisao, imaš pretragu, imaš postove, eto probaj naći bilo gdje da sam tako nešto napisao, pa barem i neki editovani post sa podudarajućim kontekstom. Dok ne izneseš nešto konkretno, samo me potvaraš. Znam šta pišem i kako pišem. Nit si tad šta konkretno priložio, nit si sad.Velizar je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:27znas bolan da jesi, pusti kraju...meni da je stalo da nesto dokazujem na forumu, javio bi se poslije onoga sta je adebayo uradioTripleThreat je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:24Ne samo da vrijeđaš, nego i potvaraš... Taj neki nestandardan izraz koji evo opet spominješ nikada nisam ni napisao ovdje, fakat ne znam ni odakle ti to.
Za Kona sam postavio vrlo jednostavno pitanje na koje mi niko još nije odgovorio, uključujući i tebe - po čemu se ističe sa nekim iznimno iznadprosječnim vještinama sem odličnog šuta?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.