Nije ni tebi lahko moj PSV.
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Mozes mislit forumski troler ti kaže da si ograničen
Prenosi utakmica WWin Prve lige FBiH od sada na TV Arena Sport
Od predstojećeg vikenda gledaoci TV Arena Sport moći će pratiti utakmice WWin Prve lige Federacije BiH.
Borba za sami vrh i plasman u najviši rang postaje sve zanimljivija, stoga i mečevi između federalnih prvoligaša nose sve veći značaj.
Jedan od derbija 19. kola svakako je meč Travnik – GOŠK u nedjelju (13 sati), a direktan televizijski prenos je osiguran na kanalu Arena 1 Premium.
To je tek početak, jer će i mnogi drugi susreti prvoligaškog nadmetanja do kraja sezone biti emitovani u prenosima na TV Arena Sport.
https://tvarenasport.ba/wwin-liga-bih/p ... ena-sport/
Od predstojećeg vikenda gledaoci TV Arena Sport moći će pratiti utakmice WWin Prve lige Federacije BiH.
Borba za sami vrh i plasman u najviši rang postaje sve zanimljivija, stoga i mečevi između federalnih prvoligaša nose sve veći značaj.
Jedan od derbija 19. kola svakako je meč Travnik – GOŠK u nedjelju (13 sati), a direktan televizijski prenos je osiguran na kanalu Arena 1 Premium.
To je tek početak, jer će i mnogi drugi susreti prvoligaškog nadmetanja do kraja sezone biti emitovani u prenosima na TV Arena Sport.
https://tvarenasport.ba/wwin-liga-bih/p ... ena-sport/
-
Nulatridva
- Kontakt:
Tako je to znači Zenica!!!Marokanci58 je napisao/la: ↑19 mar 2026, 14:31Nulatridva to znaci Zenica jel tako?
Pa barem vi bi trebali podržati Fukare bez obzira što trenutno nemaju snagu, broj jer vas se na isti način uništavalo.
Kakve veze sto ih je 20 ako su na pravoj strani, na strani istine i pravde. Da ih čitav stadion ispostuje i bojkotuje utakmicu dobili bi i oni na značaju ali u Tuzli je Azmir nešto kao poslanik i jako im je teško objasniti ko je taj čovjek. Evo vidis i na forumu on je njima božanstvo ovim poput Skvera, FKBildea, Sky i ostalih idolopoklonika. Ovom malom Skveru ponudi da bira titula slobode ili da sisa svog Azmira mjesec dana znas šta bi izabrao? Zato znaju čitav život pričati protiv podrinjaca kako im drže grad a kad navijači krenu u borbu za pravdu Tuzle nema nigdje osim njih 20.
Ljudi su ovdje podržavali Fukare i govorili im upravo ove stvari da će im se desiti, pa su ti isti ljudi proglašeni mrziteljima Slobode i da smo mi Zeničani ljubomorni na to...
Neka se bore za svoj klub, i mi smo se borili i pobjedili neka i oni pobjede, opet mi je draže u Tz otići na tekmu nego u Vitez!
Bajram Serif Mubarek Olsun svim vjernicima na ovom pdf. U zdravlju i rahatluku da proslavite sa svojim najmilijima. I da danas i sutra vlada mir na ovom forumu, a od nedjelje cemo po starom 
Dize se prasina ⚫️🔴
Tomislavgrad najbolje gostovanje u ligi. Civilizacija za seljake iz tuzlanskog kantona
Srce, čast i ponos!
Necemo spomenuti proslo kolo, bacanje flasa i psovanje svakom igracu Travnika od strane ozraceno krezubih klosara. Civilizacija, drzava NicaZe. 
- prisonbreak
- Kontakt:
Imal gdje kakav prijenos neke utakmice
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- NebeskaSila96
- Kontakt:

Ovi tuzlaci tacno ko da su naograjisali. Ljudi imaju 3 ispada sedmicno. Ovo je majke mi davno prestalo bit smijesno, ovo je zalosno sta uradise od "profesionalnog kluba"
Dize se prasina ⚫️🔴
- prisonbreak
- Kontakt:
- prisonbreak
- Kontakt:
- prisonbreak
- Kontakt:
Na Bilinom 

-
Marokanci58
- Kontakt:
Zapamtite ime Harun Avdagić!
Osiguran opstanak iz jako teške situacije na polusezoni!
Ma ro ka nci

Osiguran opstanak iz jako teške situacije na polusezoni!
Ma ro ka nci
BRATSTVO GRAČANiCA
Pisanje po zenicanima, nikad ovo necete osjetit.
Bolje da mu je mama tog dana progutala, nego sto je njeg rodila. To se dogodi kad ne uradis nista u 105 godina postojanja, pa ti najveci uspjeh odigrat prvo pretkolo europalige na tudjem stadionu. Nije im lahko Boga mi dragog
Dize se prasina ⚫️🔴
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, Dajdza11, fukara87 i 15 gostiju.